Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 645
Ето още един френски сайт с дрешки... и тук правят доста големи сезонни намаления.

http://www.t-a-o.com/en/clothing-girls-10.html

Преди време имаха испански сайт и бях поръчала зимно чувалче, за дрехите не мога да кажа как са от към качество, но в намаленията са много евтини.

# 646
Аз за покупки мисля да заложа на английските некст маталан мадъркеър и асда живот и здраве както и ХМ навестявам Simple Smile

# 647
Enjoy, чудесни имена сте избрали! Hug
Лара, сега ще погледна и френския. Много са скучни момчешките дрешки, нищо не си харесах ooooh!
Аз нямам против да е на свекъра и свекървата (те са с една буква), но просто не ми харесва нито едно име за момченце с тази буква.Ако беше момиче щеше да е на тях, сега няма да е на никой Laughing

# 648
Енджой в женското ти име се влюбих пу пу Simple Smile
Моята майка е с буквата М и се казва Марта и то все едно на нея е Мартин но таткото иска да е на него и му харесва че има и английски еквивалент на името .. Че той работи с канадци и
Американци и цял живот му бъркат името и все се заричаше че бебето ни ще е с интернационално име.. Та свекито намекна а то ще е на другата баба и мен много ме изнерви викам не на баща
Си... Майка ми пък не иска да е на нея да не й носи съдбата ... Снаха ми и брат ми пък казаха о
Туй е нашето име ние си го харесахме... Викам като родите си го кръстете така не ми пречи много
Претенции от всички...

# 649
Енджой в женското ти име се влюбих пу пу Simple Smile
Моята майка е с буквата М и се казва Марта и то все едно на нея е Мартин но таткото иска да е на него и му харесва че има и английски еквивалент на името .. Че той работи с канадци и
Американци и цял живот му бъркат името и все се заричаше че бебето ни ще е с интернационално име.. Та свекито намекна а то ще е на другата баба и мен много ме изнерви викам не на баща
Си... Майка ми пък не иска да е на нея да не й носи съдбата ... Снаха ми и брат ми пък казаха о
Туй е нашето име ние си го харесахме... Викам като родите си го кръстете така не ми пречи много
Претенции от всички...

Много се дразня някой да се бърка за името. Името е важно и влияе на човека, колкото и да не ни се вярва и в персонален и в духовен план. И аз съм на мнение,че не трябва да ограничава, т.е. човек трябва да се чувства навсякъде добре с името си. Казвам го от личен опит. Родата като са ме кръщавали едва ли са знаели, че някой ден ще живея в Испания. Тук не могат да ми произнесат името, казвам им го и пак не могат. И не само името, а презимето и фамилията. Вече и не ги поправят казвам "да, да" като не го кажат правилно. Ами те тук нямат доста букви нямат Ж, Ш, Щ, З-то го произнасят С. А най-големия ужас е, да дойдеш тук и да се казваш Галина (кокошка).  #Crazy

Лара, сега ще погледна и френския. Много са скучни момчешките дрешки, нищо не си харесах ooooh!

Всички това се оплакват. Има ли въобще, някъде да продават интересни дрешки за момченце.  Thinking

# 650
На мен момчешките са ми по сладки Simple Smile вижте в ХМ и http://bg.nextdirect.com/en/   Само си го нагласи на държавата в която си Simple Smile също и http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html

# 651
Момичетаааа, разгледах малко от тези сайтове за дрешки, които постнахте, ама направо ми се насълзиха очите от умиление като си представя мишлето! Спирам да гледам, то кое от кое по-сладурско и се побърках! Направо не мога да ги понеса Simple Smile  Heart Eyes newsm32 newsm30

# 652
  • Някъде в Матрицата
Честно казано, на мен четирицифрената сума за бебешка количка ми идва над психологическата поносима граница за цена на такова нещо. Ще разгледам по магазини, сайтове, може да попадна на някаква промоция, знам ли. А има и OLX, и приятели в крайна сметка. Сигурно ще се намери нещо, което ще удовлетвори очакванията ми за цена-качество.  Laughing

За имена си мисля още от преди зачеването изобщо.  Grinning Нали идеята за трето дете си ме вълнуваше отдавна. Моето име започва с М, а и си падам малко егоист  Embarassed затова ми се искаше да имам едно детенце с М. За момченце името Мартин ми е фаворит, но няма да се използва, защото мъжът ми има някакви предубеждения спрямо него. За момиченце, той харесва Мелани, но пък на мен не ми звучи добре, особено в комбинация с презиме и фамилия, така че вариантите с М отпадат. Освен ако не го кръстя а себе си, но мъжкият вариант на моето име не ми е симпатичен.  Mr. Green
Когато бях бременна с момчетата, докато не знаех, че са момчета си мислех да ги кръстя Ния и Ая. Сега обаче ако се появи момиченце няма да използвам и тези имена. Друго ми се върти в главата.
За момче: Светослав, Преслав, Слав или Светлин. А за момиченце Славяна или Амелия. Но като се роди ще реша вероятно в последният момент. Ще видим на кого ще ми заприлича.  Grinning Клоним към име с буква С. Това е буквата на моята майка и на бащата на съпругът ми.

Като казах съпруг и се сещам за снощната ни случка.  Joy Joy Лежа си аз и гледам филмче и по едно време идва той с желание да ме пипне по гърдите и разни цуни-гуни. На мен обаче тези мераци са ми напълно чужди напоследък и му викам: "Сори ама не му е сега момента. Ще чакаш...". И той " Ами до кога?" "Ами докато ми дойде музата. И ако това те успокоява, и други чакат"  Joy Joy Joy
После трябваше да обясня, че другите са мъжете на другите мами Ноемврийки с подобни на моето настроение, които не чакат мен, а техните си жени... Но определено прозвуча двусмислено в първият момент. Абе посмяхме се.  Joy Joy Joy Joy

# 653
  • Берлин
Аз купувам много детски дрешки оттук http://www.nakiki.de Не знам обаче правят ли доставка до БГ  newsm78 Иначе има свежарски момчешки нещица /което трудно се намира/

# 654
За имената, много хора ми се смяха като се изказах, но аз се водя от две мои си теории, на първо място името да е интернационално и лесно за произасяне на всякъде по света, за да не се чувства детето ми затруднено някой ден по този повод и на второ място искам кратко име, за да се използва цялото. В България има една тенденция да се съкращават имената, а то понякога няма и как иначе и става така, че Александър цял живот е Сашко, Никола е Ники, Мария-Мими, Адриана-Ади, Анелия-Ани и т.н. и т.н. Не че има нещо лошо, но аз за себе си съм решила, момиче щеше да е Ния, а момче за сега Тони.

Разнообразна богата серия за момченца на комерсиална, разпространена и според моите критерии на достъпни цени марка в България е Зара.  Харесва ми, че имат тъмни цветове в колекциите си, а не залагат само на комерсиалното розовко и бебешко синьо.

За количките всичко е въпрос на личен избор и възможности, всеки ще си избере такава, каквато е според неговите критерии.

# 655
Здравейте мами колко много сте изписали Joy Аз за имена съм си намислила за момче Велизар,Владислав но най ми харесва Йоан Йо-на ММ Йордан и Ан-на моята баба Анна Kissing Heart а за момиче Вяра Simple Smile
За количка съм съм си избрала на Quinny но може и да ни заеме на ММ братовчетка му тя е чисто нова и е лека и хубава та ще го мисля по нататак Rolling Eyes
За дрехи и изобщо за другите неща ми е пълна Индия шишета,залагалки,помпи и другите дреболий изобщо нямам и да идея кое ще ми е необходимо и кое не все се ровя в нета и ще трябва след време едно списаче и по магазините леко по леко Joy незнам как ще е за пръв път #2gunfire

# 656
За количките, най-важните неща са: за бебето- да е удобна, а за мама- да лека и маневрена. Външния вид също е важен, но според мен трябва да се нарежда след тези критерии. Това е моето мнение изградено от моето 3 годишно бутане.  Grinning

За бебешките нещa: помпа според мен няма нужда да се купува, освен ако не се установи, че има проблем с кърмата и ако някой друг щe храни бебето. Мисля, че кърмата може да се съхранява близо 12ч в хладилник (може да греша мина много време от както се интересувах от тези неща). Биберони: не е задължително, ние така и не свикнахме дъщеря ми на тях, после проблема с отказването го нямаше. Аз бях купила и да cме  ги използвали може би два пъти като ходихме по заведения. Шишета взех на Томи Типи, не мога да се оплача, едно несесерче с ножичка, нокторезачка, четчица за косата и др. пак на Томи Типи. Бях купила и термометър за ваничката, но го ползвах само 2 пъти. Водата може да се провери и с лакът. Бях купила и термометър биберон, никога не го използвах. Имам и други неща, които купих и никога не използвах. По-добре е за някои неща да се изчака и да се купят само при необходимост.

За съкращенията на имената -  Сашко и Гошко изключително ме дразнят. Тук ще им викат Алехандро и Хорхе.  Laughing

# 657
Здравейте, момичета!!  Simple Smile
До сега не съм писала във вашата групичка, изчаквах да мине малко повече време!! И ние чакаме нашето второ детенце през ноември с термин 23.11.!! Сега съм в 10 г.с., ок съм, но често ми става лошо, надявам се това да отмине много скоро!!  Simple Smile Бих се радвала да се присъединя към вашата група!!!  Simple Smile
Пожелавам на всички лека и спокойна бременност !!  Simple Smile

# 658
RadiO добре дошла! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  Hug
Аз съм в 13 г.с. и гаденето е понамаляло, а в началото бях много зле. Още седмица-две предполагам и при теб ще се подобрят нещата.  Hug

# 659
Ph0enix, твоята история с мъжа ти ми напомня на вица
-Пено ма,у кръчмата ме майтапят чесе е**ш с цело село, верно ли е?
-То па едно село, само 13 къщи....  Joy
Много ме притеснява това пазаруване, нищо не ми увира главата и накрая ще навзема един куп непрактични неща.За дрехите не, там имам опит поне с продаването и имам идея кое ще е удобно и кое не, но аксесоарите и количката най-вече са ми тъмна Индия.
Лара, има ли при вас вече HD ехографи? За тук не съм чула.
RadiO , добре дошла bouquet

Общи условия

Активация на акаунт