Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
RadiO, добре дошла!

Леко бременеене и здраво бебче на финала!  Hug Радвам се, че ставаме все повече!

# 661

Лара, има ли при вас вече HD ехографи? За тук не съм чула.

Да, водят се 4D HD Live или 5D. Не съм ги проучвала, че нали уж гледах за 4D с диагностика. Има време да го помъдрувам. Мисля, че се препоръчват след 16-та седмица.

# 662
Аз съм набелязала някой неща и ще се допитам до вас че повечето сте вече мами Simple Smile четох за шишетата на авент и помпа ръчна пак тяхна както и електрически стерилизатор техен ( на мен в болницата ми искат помпа ) в комплекта шишета има залъгалка и ще пробвам с нея ако трябва лесно ще купим още Simple Smile дрешките са ясни ... Количката точно искам да е лека и маневрена че живеем на 4 етаж без асансьор скоро четох за джейн 3в1 1100 лв може да дебна на промоция че с коша за новородено е 8 кг и нещо както и с летния кош ще я мисля Simple Smile като цяло до август мисля да се въздържа (ако мога) с покупките ще има очи пълни ръце празни хахаха
Живот и здраве да сгигнем до там знам че
Всяка ще купи най-доброто и хубаво за бебето си  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 19:53 от Annnnni

# 663
За количка като марка не знам на какво ще заложа, но аз като че ли предпочитам да е стабилна с големи гуми, проходима и да вози меко, пък била тя и тежка. Държа и  да има достатъчно голяма чанта или там някакво отделение за джунджурии (не знам как се казват  Blush)

# 664

До четвъртия етаж би било малко сложно. Може би трябва да извадиш зимния кош с бебето от количката и да сгънеш долната част. Взимаш в едната ръка коша, в другата количката и така до горе.

Преди няколко теми бях постнала едно видео на моята количка, само че тук модела е по-нов. Можеш да видиш как точно се сгъва.

# 665
  • София
Леле, момичета, вие вече за бебешки неща си говорите, аз хал хабер си нямам  Laughing Даже и мъжки имена нямам подготвени, добре че вече съобщават половете толкова рано, че да имаме време да умуваме  Mr. Green Със сигурност ще заложа на нещо кратко, лесно и интернационално, защото не се знае накъде ще ни отвее вятъра (най-вероятно при майка ми в Австралия), та мисля за варианти всякакви...

От колички съвсем нищо не разбирам, само знам по име кои са модерните, така да кажа. Първо ще видя баща ми какво ми е приготвил, че аз съм с 2 братчета на 12 и 7, а около тях има и по-малки чавета, та бебешки неща бол  baby_neutral Креватче вече съм си харесала поне, видях че на Цукърбърг щерка му спи в подобно, та очите ми останаха, но още го обмислям, защото то е за бебета до 6 месеца (http://www.madeformums.com/reviews/cots-night-time-and-nursery/c … xt2me/1612-2.html) В крайна сметка, после ще вземем от онези кошарки, че са по-лесни за транспортиране, а ние сме като цигански керван - постоянно на път  Joy

Помпата за кърма на Авен (ръчната) знам, че за парите си е чудесна, пък и с тези неща в комплекта още повече. Една позната използваше нея, та беше много доволна, но ѝ се изморяваше ръката. Ама пък мен от електрическите ме е страх, а и ще се чувствам като крава със сигурност  hahaha Абе, общо взето, за всички неща ще чакам август, когато почват намаленията, та да уцеля някоя промоция  Laughing

# 666
Аз мисля даже до септември да се въздържам от покупки. До тогава ще си гледам и обмислям.

# 667
Lara точно за тази количка говорех доволна ли си ? Обмисляме във колата да я държим аз ще съм секцио живот и здраве и зор ще я мъкна Simple Smile
Да стигнем до Август лека полека ще купувам че стая имаме да правим и всичко да купим няма кой да ни даде нищо първо бебе в родата Simple Smile а й ми мирише че с тая двурога матка няма да ме изчакат до термин сигурно още края на Октомври ще ме резнат ако Бог е с нас и всичко е наред ...
Нямам търпение да минава времето до Ноември  Praynig

# 668
Леле момичета, като ви чета и се плаша.
Аз съм супер неподготвена. В момента съм на вълна работа и каква заместничка да си търся. Мислех да работя до последно, но с това кървене няма да стане.
Иначе нищо не знам за колички, помпи, стерилизатори и кои марки са хубавите. Добре че сте вие. Иначе съм като в необрано лозе.
Аз август ще се развихря. На мен термина ми го изместиха в октомври.
Искам да науча повече за кърменето. Ще проверя тук има ли някакви лекции. Мисля че това е по-важно от количката и т.н.

# 669
  • Някъде в Матрицата
Red Hot, аз като помисля за разни палави неща и се сещам за един друг виц. Та две близначета играли карти в корема на мама и по едно време едното хвърлило картите и казало, че няма да играе. Когато другото попитало защо, първото му отговорило:
- Защото едно оченце се появява от време на време и ми наднича в картите.   Joy Joy
След това всички палавини изчезват със скоростта на светлината.  hahaha hahaha
Е, имаше една-две нощи, когато на моят мъж щеше да му излезе късмета, ако се беше събудил в точният момент.  Mr. Green Mr. Green

И аз гледам големината на гумите, като първи признак за избор на количка. После, искам да има възможност за „обръщане“ на дръжката и когато се наложи, да мога да си виждам бебето, а друг път да е с гръб към мен. Имах подобни колички с близнаците и бях много доволна. Когато пораснаха достатъчно и общата им количка стана тясна, тогава ги разделихме в две отделни. Тя едната и сега си стои при родителите ми във Варна, а другата беше тука в София, сестра ми я ползваше с племенника. Но през Януари дръжката ѝ се счупи, и то точно в моите ръце. Явно е било знак, че който чупи, трябва да купи  Laughing Laughing Та така де, ще ми трябва количка за София, а другата ще си седи във Варна и ще се ползва, когато се командировам там. Да не запълвам багажника на колата с количка.  Laughing
Другите неща за бебока, мисля да се снабдя с тях от Октомври нататък. Ако всичко с мен е ОК, до тогава ще съм на работа и като започне 45-дневният болничен преди термин ще го използвам за бебешки шопинг.

Момичета, на вас случва ли ви се да забравите дали сте си пили фолиевата? Защото на мен да. И понякога ми се струва, че пия по два пъти. Embarassed Embarassed Не знам какво ще прави това бебе с майка-забраванка.  Crazy

# 670
Здравейте, момичета. Досега не се осмелявах да пиша, но вече съм почти в 11-та седмица и реших да се престраша да се запиша в ноемврийската темичка. Simple Smile Терминът ми е на 21.11, първо детенце, ще се радвам да ме приемете във вашата весела група. Simple Smile

# 671
Добре дошли на новите момичета, леко бременеене!
Тая седмица много натоварена, нищо не мога да чета и да пиша, едвам и дочаках края. Много съм разконцентрира, забравям постоянно и вече си пиша, ако не повтарям упражнението, я да си пия фолиевата, я да свърша някоя задача започнах да си ги пиша на телефона и да им слагам аларма, а като гладя се връщам по 7 пъти да проверявам дали съм изключила ютията, защото не помня.
За имената - имам за момичета - София и Хелена, резервни са ми Жасмин и Карина, но вътрешния ми глас ми говори, че ще са момчета, а там ще е чудо, нищичко не ми влиза под кожата. Моя мъж харесва Виктор, а аз го ненавиждам това име. Харесвам Преслав, ама ММказа, че не искал щото щели да му казват Преси и май е прав. Виж за през име и фамилия знам със сигурност, как ще е. Няма да слагаме -ОВ на името на таткото, защото става толкова не благозвучно. Има вариант близнаците да са разнополови, това доста ще поулесни нещата. Чакам БХС на 17.05 ще го правя в 13 г.с. , за да може да видим максимално много неща.
За пазара -аз обичам да пазарувам от английските сайтове, нещата са чудесни и много качествени. От БГ, ако щете вярвайте най-много харесвам нещата на Лидл, чудесно качество, много изгодна цена. Така че следете и техните неща. От френския Ла редут, пазарува една приятелка и нещата, които си поръчах бяха умалени, за това не съм повтаряла. Дрешки имам доста, ще ползвам тях. Бях се изхвърлила първия път да купувам много неща 50/56 см и познайте някой дори не успях да ги сложа по веднъж. Сега не вярвам близнаците да стигнат тези мерки, така, че разчитам, че първия месец ще имам с какво да ги тъкмя. Количката ме затруднява, за близнаци изборът е малък и моделите са от грозни, по-грозни и не функционални за нашите улици. Леките (16 кг) колички са над 1400 лв , май ще търся от чужбина. Аз имах затруднение с кърменето, синът ми сучеше само през нощта и сутрин през останалото време се цедях, първо бях купила ръчна помпа на Авент, но на 3-тия ден отидох с писъци в магазина и си купих ел.помпа на медела и така с нея месеци на ред си бяхме първи дружки. За шишета, този път ще си купя няколко големи стъклени или на Нук или на Нуби.Само за информация в някой от сайтовете има доста намаления на количките - baby.bg, dundio  и  ohoboho.net. Ако беше едно бебче, щях да си купя , Mamas&Papas Sola2, страхотна е.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 00:42 от AMAEBG

# 672
Lara точно за тази количка говорех доволна ли си ? Обмисляме във колата да я държим аз ще съм секцио живот и здраве и зор ще я мъкна Simple Smile

Доволна съм, возих малката докато вече започна да ме е срам да го правя и въпреки това не й умаля. Помислили са за всички удобства и на бебето и на мама. Помня едното лято като бях в Бг ми бяха дали лятна количка да използвам. Уж лекичка и т.н. после като хванах моята сякаш тежест падна от мен. Разликата е огромна.  Shocked

За помпите имам и аз ръчна, но моята е на Томи Типи (то май всичко ми е на тази марка  Laughing). Не мога да се оплача, но не мога да сравня с други. Стерилизатор имах пак на Т.Т. за микровълнова. Отдавна не съм го виждала, може би при местенето някъде се е запилял. Това e пластмасова кутия слагаш вътре два пръста вода и оставяш 15мин (ако не се лъжа) в микровълновата. Удобен, не заема много място, бих си го купила пак, ако не намеря моя.

За фолиевата случвало ми се е да забравям, но на моята пише дните от седмицата и виждам ако забравя. Последно време много ми засядаше и започнах да си ги разтварям. Много мънички хапове са и колото повече се притеснявах да не ми заседнат, толкова повече го правеха.   #Crazy

За презимето и ние махнахме ОВА и въпреки това пак се затрудняват да го напишат.  ooooh!
А размерите на дрешките в Редут наистина са малко малки в сравнение с други марки, но ми се струва, че са горе долу като тези в HM.

Turanga
няма да се успокоя докато и моя не го преместят. Имам и един страх, да не взема да родя по пътя, че казват че второто раждане ставало по-бързо.  #Crazy  Мисля, че за половин час ще стигна до болницата, но знае ли се.  ooooh!

Monica_Geller добре дошла и лека бременност!  Hug

# 673
Добро утро момичета?  Hug

Как сте със съня? Днес така се надявах да се наспа но уви, редовните 7 1/2 часа. Вече цяла седмица спя по толкова. С дъщеря ми спях по 10 часа, но тогава нямаше нужда да ставам сутрин да я водя нa детска. Така да искам да се наспа добре, а не мога. Дано не се отрази на бебето.  ooooh!

Боядисахте ли яйцата. Вчера ММ ме пита дали тази година няма да боядисваме. Казах му, че не ми се боядисват, ако иска той да боядисва. Отговора беше отрицателен.
Къде ще празнувате и ще се възползвате ли от празника, да съобщите на някой роднина за бременността?

# 674
Добро утро мамчета мили Simple Smile
Добре дошли на новите мами леко и безброблемно бременеене ви желая с пухкав и ревящ финал !  Hug
Ох темата за бебешките неща е безкрайна и много ми е интересна но ме е страх от сега да следя промоциите  ooooh!  Тепърва БХС да минем резултата да видим и пола и ще видим после съм сигурна че ще чакам късната ФМ няма успокоение
Обаче пък не мога всичко наведнъж да купя от към финансова гледна точка ... Дрешките са ясни всеки ще подари ще купим едно друго ... Легълце съм хресала от Икеа бяло неутрално за до към 200 лв с матрака че ми се иска и кошара да купя сгъваема ама ще видим ...
По нататък живот и здраве може мамите с по 1-2 деца да направите импровизиран списък на вас какво ви беше излишно и без какво не можехте мисля че ще е много от помощ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт