Мами в Италия 4

• 15 260
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
  • временно във Пицеландия
първа за днес  Grinning
Buona Pasqua момичета,весело празнуване,много усмивки и Бог да е с вас във всики начинания  Hug  easter бораците да се паднат все на вас  easter
тук вали ,но настроението е празнично,много целувки и добро настроение от Триест  lovekiss

# 106
Buona Pasqua и от мен! Ние вече ометохме един козунак вчера, и започнахме втори днес. И с яйцата се чукахме, на Бобо много му хареса, а борец излезе яйцето на племенника ми.
Лени, супер украска си направила. Ще гледам и аз да снимам нашата трапеза. Жалко, че за сега времето е облачно и май няма да можем да я разпънем навън, ама да видим до обяд.
Онзи ден намерих в Карфоур-а едно яйце от 1 кг за 5 евро  Shocked и го купих за всички, да се радват децата. Иначе нямах намерение да давам 7-8 евро за 150-200 г шоколад.
Честита кирилица на Соня и честити зъбчета на беборанка на Пикола.
Хайде, много празнично настроение на всички!

# 107
Buona Pasqua  easter  easter  easter
Честит Имен ден на именяците  newsm18 

Аз ви черпя(според желанията)  Wine Glass beer Misc Baby Bottle smile3504 нали съм дърво  Joy

Честито на пикола за зъбчетата   party002 

Лени,много хубава украса...ти ли продуха яйцата?Супер са!!!

newsm51

ПП.Как варихте яйцата,та да не се пукат?

# 108
ама съм много забравана,а хем го мислех
честит имен ден на Калина,много здраве,лЮбов и щастие,нека домът ти е винаги пълен с детски усмивки разбирай че ти желая още много малки бебочета  Wink
честито и на другите именници,ако съм пропуснала някого  Embarassed
мен моля да не ме бърката,понеже съм Калинка ,на животинчето Naughty ,а не Калина ,като Белла  Wink  и нямам нищо общо с Цветница  newsm25
а да ви кажа под секрет,купона днес е у Зайченце,тя затова пасува тази сутрин,че е заета с месото  cook пък от нас дроб-сърмата

# 109
Buona Pasqua  и от мен !

newsm51

На всички цветя, храсти , дървета да им е честито Името!

Тук е слънце, ние сутринта вече се чукнахме с яйцата, Д. победи.

После бяхме на църква за малко ( да видя как е), купихме благотворителен Бонзай за борба срещу ХИВ/СПИН и сега си вкарахме беля в.. г.. щите, защото не се гледа лесно - сега четем...

След малко отиваме на обяд у свеки, а след това почвам да пека месцето за довечера...

Утре летя за България newsm49 и ще ви пиша от там вчепетленията  Wink си и ще ви чиститя Великден!

Добре дошла на Соня! Още след постинга на Джо вкарах името й в списъка.

Приятен и слънчев празник на всички!
  bouquet

# 110
 newsm51 [smilie=smile3525.gif]4estiten imen den na vsi4ki imeni4ki.Dobre do6la na Sonia. smile3525 [smilie=smile3525.gif]Buona Pasqua na vsi4ki dano vremeto da e xubavo i da prekarate dobre.Priaten pat na Lenilaf

# 111
Калина, не съм ги продухвала , ами по 60 цента тук ти ги дават готови Joy
аз съм боядисала само яйцата и с водни боички се опитах да направя някакви шарки, но
не съм доволна от резултата. нямам талант.

Яйцата ги варих доста минути ( че сме на морското равнище), слагам сол във водата  - пак имах 3 счупени ( най-горните) . Иначе можеш да се сложи марля между редовете и така съвсем няма да имате счупени, но аз тук нямам и сложих повечко сол.

вчера една умница тука пита защо се слага оцет в боята - не забравяйте оцета, защото той е фиксатор за боите ( бои се фиксират с киселини)!

Ами тва е, мисля, че инфото ми е старо, но .. да го дам!
Агнешкото ми се пече ли пече.. супер!)))

# 112
Buona Pasqua!
Честит именден на цветенцата, пчеличките и тревичките  Flowers Bouquet

# 113
Честит празник на цветята!
ето малко снимки

Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 17:37 от dessita

# 114

Ех тераса, ех кеффффф ...
Страхотно!
А пък Валтер на шезлонга съвсем го е ударил на блаженство Grinning Завиждам Blush

# 115
Леле какъв кеееееееееф.
Браво Деси!

# 116
ето и ощееее

това са ми лехите с ягоди и поникналите салатки

# 117
Момичета, тази вечер с любимия си говорихме през VoipStunt. Аз бях на компютъра и се обадих чрез програмата, а той си беше вкъщи и ми отговори от домашния си телефон. Цена на разговора 00.00 евро Grinning

За тези, които нe са чували, струва си да обясня!
Значи VoipStunt е на същия принцип като Skype, но е още по-изгодно.

Как седят нещата при Skype:
Разговор от компютър до компютър - безплатно.
Разговор от компютър към стационарен - срещу много ниско заплащане.
Разговор от компютър към мобилен - не до там ниско заплащане.

При VoipStunt:
Разговор от компютър до компютър - безплатно.
Разговор от компютър към стационарен - безплатно.
Разговор от компютър към мобилен - срещу ниско заплащане.

Значи, за да се активира услугата на VoipStunt за обаждане до стационарни телефони, трябва да се плати такса от 10 евро за 120 дни (4 месеца). НО после като говорите тези 10 евро си стоят непокътнати на вашата сметка Wink Ще се намалят малко, ако се обадите на мобилен примерно.
Чуваше се отлично, по-добре отколклото със Skype.
Но със Skype говорим от месеци, а с новата програма ни беше за първи път, така че може и да не е обективно.
Ами че аз мога да си го ползвам не само за чужбински разговори, ами изцяло да ми замести домашния телефон и да си звъня на градските приятели или на дядо ми в Стара Загора и въобще да спра да наливам пари на тъпото БТК Twisted Evil
Много съм доволна!

Ако имате сносен интернет, възползвайте се  bouquet

www.voipstunt.com

Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 21:48 от piccolina

# 118
ГОВОРЯ С МАМАААААААААААА
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯ!
ПО-ДОБРО Е ОТ СКАЙПА, чУВА СЕ ПЕРФЕКТНО!

Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 22:11 от lenilaf

# 119
xexe niama kredor  Confused
Ani diado v St.Zagora i si mul4im,a  Grinning koga 6te my xodi6 na gosti,svirkai,4e aako sme tam da se vidim  Hug
momi4eta straxotno praznyvane be6e v4era,niamam dymi,vkysotiiki,mmmmmm.........
nakria 6tiax da se prusna  Mr. Green napravixme megakypon,ot 12 na obed,do 9 i ne6to ve4erta  yesyes
Desi xybavi snimki  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт