Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 194
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви момичета Hug, нищо не мога да променя така или иначе Cry, утре лекаря ще каже.

# 136
на 11 април (14 ден след трансфер на 2 бластоциста и една морула) - ЧХГ 427.
19 април - 2534,
21 април-2962
април-3835.
По калкулатор днес съм 6 седмица и 4 дни. Все още не съм ходила на преглед. Има ли някой с такива ниски стойности и с успешна бременност?

# 137
barborancheee Един преглед ще отговори на всичките ти въпроси. За мен е важно, че ЧХГ расте т.е. очевидно нещо там се развива.

# 138
19 април - 2534,
21 април-2962
април-3835.
По калкулатор днес съм 6 седмица и 4 дни. Все още не съм ходила на преглед. Има ли някой с такива ниски стойности и с успешна бременност?

barborancheee, според мен ти е време за преглед. Стойностите сами по себе си не са ниски, ЧХГ расте, което е добре, но ехографа ще покаже най-точно.

# 139
Здравейте... Искам да ви попитам нещо. След зет трансфер съм и си поставям естрофем вагинално,но влагалището ми е станало едно срамежливо-тясно и сухо. Това нормално ли е според вас. До сега имам 5 трансфера,такова чудо не ми се е случвало. За протокола на 20.04. ми беше трансфера.

# 140
  • Варна
barboranche, честито! според мен всичко е наред, не се шашкай, изчакай си прегледа и ще видиш, че всичко ще бъде наред.

# 141
Здравейте... Искам да ви попитам нещо. След зет трансфер съм и си поставям естрофем вагинално,но влагалището ми е станало едно срамежливо-тясно и сухо. Това нормално ли е според вас. До сега имам 5 трансфера,такова чудо не ми се е случвало. За протокола на 20.04. ми беше трансфера.

Мисля, че е нормално. Аз го усещах също сухо, тясно и ниско долу, като си поставях утрогестана. Помня, че като теб се бях притеснила, но се оказа хубав симптом  Wink. Успех и на теб !

# 142
19 април - 2534,
21 април-2962
април-3835.
Според мен наистина отиди някъде на преглед. Самия факт, че нараства хормона говори,  че бременност се развива, но къде и каква само по стойностите не би трябвало да се гадае. Много е важно вече на прегледа какво ще ти се каже. Успех!

# 143
г-ца Магнетична, ти видя ли табличката от тази страница:
http://www.betabase.info/chart/basic/single/35/44
Моят тест трябва да е на 30.04, което се пада 13-ти ден от оплопждането и 12-ти от трансфера.
Но и аз, т.к. нямам търпение се чудя дали да не пусна и на 28 тест, и после пак - на 30.04... Въпреки, че ще е много по-добре на 30.04 и после - на 2.05. Ще видя колко ще си удържа желанието да науча по-скоро!   Simple Smile

Благодаря за линка  Hug и успех с теста  Praynig
(fany), сигурно ти е много трудно и едва ли нещо би те успокоило в този момент  Hug пожелавам ти кураж, сили и вяра за да продължиш напред  spoko 

Лабораторията не са си пуснали още раб.време за празниците и ще го мисля според тях  Thinking  По таблицата ми го дава най-рано да го направя на 28ми  Praynig

# 144
Мисля си, че е рано 28ми. Устискай поне след Великден. Аз мисля около 6-7 да се пробвам, от от опита ми с биохимичната се надявам да усетя нещо преди това...  Praynig

# 145
Мисля си, че е рано 28ми. Устискай поне след Великден. Аз мисля около 6-7 да се пробвам, от от опита ми с биохимичната се надявам да усетя нещо преди това...  Praynig

Просто искам да знам дали иМа имплантация  Thinking От клиниката ме искат на 03, но аз мога да отида на 04 та със сигурност ще пусна и на 03 май тест , хем ще знам има ли смисъл да ходя на 04ти  Praynig

Скрит текст:
мойто мъж е именник и ме изнуди за пликив днес  Mr. Green  хич не оже да чака милия

# 146
г-ца Магнетична, наблюдавай се. Така има шанс да откриеш предварително добрите симптоми. Аз например почти само лежа (е, по-скоро стоя полу-легнала на дивана с лаптоп на краката) и забелязвам и най-леките неща по коремчето ми. И не мисля, че е внушение, но на 5 ден след оплождането, на няколко пъти, в ляво имах странна лека болка (не е колика или менструална). И все си мисля, че  това е било началото на имплантацията. От тогава насам (днес е 7-ми ден след оплождането) на няколко пъти почуствах съвсем леки болки като преди цикъл. Това май пак е добър симптом....  Praynig Praynig Praynig

Дано и ти, както и останалите момичета да усетите нещо, което да ви повдигне увереността в положителния резултат! Търсете и най-малките поводи да се убеждавате, че всичко се случва по най-прекрасния начин! Simple Smile И дано успеем всички!  bouquet

# 147
Магнетична благодаря ти, наистина много е тежко Cry, всичко се повтаря просто, като предишния опит, не разбирам , нямам обяснение, знам само че не мога да направя нищо, и от това боли най много.
Пожелавам успех на останалите чакащи момичета Hug.

# 148
Магнетична благодаря ти, наистина много е тежко Cry, всичко се повтаря просто, като предишния опит, не разбирам , нямам обяснение, знам само че не мога да направя нищо, и от това боли най много.
Пожелавам успех на останалите чакащи момичета Hug.

Фани, имаш ли пускани токсоплазмоза, листериоза, мико и уреаплазми  newsm78

Didlina, и аз имам подобни на твоите симптоми, но не знам до колко  са показателни  Thinking Надявам се да са положителни неща    Praynig  Heart Eyes Вярвам, че са такива !

Палчета за всички  Peace

# 149
Фани, изследване за изместен имплантационен прозорец? Може там да се крие тайната... Горе главата! Лятото е пред теб да починеш!

Общи условия

Активация на акаунт