Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 209
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
etaa Браво, момиче !  Hug  Лека бременност !

# 166
Честито! Дано подведеш крак за положителни тестчета!  Hug

# 167
Мерси момичета,успех и всички да се похвалите с хубави резултати.

# 168
Барво Etaa !!! Да се насладиш от тук нататък на спокойна и безпроблемна бременност! Много хубаво начело на страстната седмица! По Великден стават чудеса! Дано и останалите момичета, които чакаме теста да се похвалим с положителни резултати скоро!  Hug Praynig Heart Eyes

# 169
  • Варна
etaa, честито! успех и до края! sv_dineva благодаря за споделеното и за милите думи също, и аз така се надявам, но пък чета, че понякога няма симптоми - дано да е това при теб този път.

# 170
Момичета, мен от вчера ме тормози въпроса, че заради Зарзиото и Медрола сега имунитета ми е намалял. Съответно, т.к. от днес започнах да излизам навън, как да се опазя да не се разболея?! Вие правите ли нещо по-специално за това? И въобще до колко ни е намалял имунитета от тези лекарства? Има ли шанс от "един полъх на вятъра" да се разболеем или ...?!   Thinking

# 171
Аз се разболях в осма седмица. Пих АБ и ми мина Mr. Green

# 172
По принцип, всеки месец преди цикъл имунитета сам си пада. Не е задължително да настинеш.

# 173
Аз пия фрешове, плодове ,  чай с мед и наблягам на доматите и краставиците, в които се надявам да има някакво минимално количество витамини  Praynig

Аз съм на работа от деня след ЕТ, но пък нямам Медрол и Заразио   Peace

Като идвах към работа, не усещах онези тъпи болки и се побърках, ама преди малко пак ги усетих та се поуспокоих малко  Whistling  Започвам да работя, защото иначе ще полудея  Mr. Green

# 174
Магнетична, не се взирай много в симптоми, че ако си като мен ще се побъркаш. Просто вярвай, че всичко ще е наред Peace

П.С. Аз имах Медрол по 1 на ден и не се разболях изобщо, но и не забременях. Така че сега се чудя да не ми е била недостатъчна дозата Mr. Green

# 175
Честито etaa,леки и спокойни месеци до края Hug     Hug bouquet
Как сте днес,мацки. Аз продължавам да нямам никакви симптоми,само това сухо и тясно влагалище,ще се побъркам вече #Crazy
Чудя се дали не е от естрофема,за първи път го слагам така вагинално или пък от кринона/него също за първи път го ползвам,досега само утрогестан бяха ми давали/. На листовката на кринона пише да не се използва едновременно с други вагинални лекарства.

# 176
Sv_dineva благодаря ти и аз като теб си усещам влагалището много различно последните два три дни и не мога да си сложа Утрогестана по-надълбоко.Може да е добър симптом,мисли по тоя начин.Стискам палци да е така.

# 177
Аз слагам естрофем и утрогестан и нямам такъв проблем  Peace

Какви тестове ползвате с ниска чувствителност  newsm78

# 178
Г-ца Магнетична аз използвах на Шуър Чек и от най-обикновените.И двата вида ми отчетоха на 11 и 12 след трансфера.Но само на първата сутрешна урина.Пробвах и следобяд излезна отрицателен.

# 179
Ох, чакането за първия преглед ще дойде по трудно и от това до тестта, къде е чак 9 май...момичета какво чувствахте след теста, аз като чели имах повече усещания от сега...само едни гърди ме болят, кръста почти не ме е болял от дни, почти нямам придърпвания и тежест, тук таме нещо се обади, но като цяло нямам никакви симтоми ....

Общи условия

Активация на акаунт