Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 211
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте, при мен продължава пмс-а, но взех да наблягам на но-шпа и доста ме облекчава. Този път съм с кринон, и наистина е по-лесно - не лежиш 2 пъти на ден, обаче не съм сигурна дали ми понася имам малко обрив и сърбеж, някоя друга има ли оплаквания от кринона? Поздрави и кураж на всички чакащи!

# 181
  • Варна
Salilinda, така е защото си се поуспокоила Simple Smile Нормално е да намаляват спазмите - по добре е, все пак бременноста се стабилизира един вид.Поздрави

# 182
дано, дано, дано sharki  Hug

# 183
 Магнетична не е ли раничко за пиклив тест. На кой ден ти бяха бебетата и на какви лекарства си. newsm78 Имаш ли симптоми?

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 14:24 от sv_dineva

# 184
Магнетична не е ли раничко за пиклив тест. На кой ден ти бяха бебетата и на какви лекарства си. newsm78 Имаш ли симптоми?

Динева, аз не днеска мисля за събота, неделя  Mr. Green ама нали са празници и реших да се запася  Whistling  Иначе ЕТ на 21.04 на две тридневни  Praynig Heart Eyes  Иначе съм на утрогестан и естрофем .

Имам леки ПМС, болезнени гърди, щръкнали зърна и вчера сутринта ми беше лошо  Praynig

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 15:11 от г-ца Магнетична

# 185
  • София
Етаа още като прочетох, че ти се яде салата с много оцет, т.е. кисело, ми беше ясно, че си бременна  Mr. Green
Браво за хубавия резултат. Hug На мен в началото толкова много ми се ядеше кисело, че постоянно пиех зелев сок и правех салати с много лимон и после го изпивах  hahaha

Момичета, прекарайте  дните до теста в спокойствие и приятни занимания. Стискам палци на всички  bouquet
И ви ръсвам малко прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 186
Да се мушна под прашеца , че теста ми наближава . Дано Великден да е чуден за всички    Praynig

# 187
Момичета, вчера ми беше теста ЧХГ 322, и по Великден се случват чудеса!  Hug

# 188
Момичета, вчера ми беше теста ЧХГ 322, и по Великден се случват чудеса!  Hug

Страхотен резултат, лека и безпроблемна до края  Hug Heart Eyes

Магнолия, благодаря за прашецаааааааа  Heart Eyes Hug

# 189
Vespova Честито ! Наистина започнаха чудесата да се случват. newsm18 Нека положителната серия продължи с пълна сила !!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Да ви поръся и аз с допълнителен близнашки прашец:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 190
Здравейте момичета! Днес беше първия ми преглед! Двечки са се хванали! Много съм щастлива така исках да са близнаци! Зацапването ми е било понеже се намествали още. Близко са едно до друго и като се наместват бутат кръвоносни съдове и така. Пожелавам късмет и успех на всички чакащи!  Heart Eyes

# 191
Здравейте момичета! Днес беше първия ми преглед! Двечки са се хванали! Много съм щастлива така исках да са близнаци! Зацапването ми е било понеже се намествали още. Близко са едно до друго и като се наместват бутат кръвоносни съдове и така. Пожелавам късмет и успех на всички чакащи!  Heart Eyes

Хаха, чудесна новина точно под близнашкия прашец. Честито дебелеене и да...ще ти е малко по-тегаво, но предстоят и много приятни емоции особено, като започнат да ритат в корема.  Laughing

# 192
vepova честито, лека и безпроблемна бременност, до термин!
kali колко хубаво!!! браво на теб!!!

# 193
Кали , страхотна новина  Hug 

Надявам се и моите две да се захванат здраво и по термин да си ги гушкам  Praynig Heart Eyes

# 194
Vespova браво  Hug
Кали страхотна новина  Simple Smile Heart Eyes Hug
Хайде да прихващаме от вас
Почнаха чудесата   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт