След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 56

• 79 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лека, Себи  Hug

Туфан си спомни думи на Емир преди да се чуе изстрела, затова си мисля, че той уби Емир. Това ще се разбере октомври след балистична експертиза  Stop Ехааааа, ставам ли за следовател?  Joy Joy Joy

Обаче и Радост има основание - може да е номер на Емо, за да вкара Кемал зад решетките  newsm78

Няма да се учудя и ако наистина Ася има пръст в обесването на Озан - от СЦ може вече всичко да се очаква  smile3506

Някой преброи ли труповете?  newsm12

# 661
Алекс love001  разсъни ме  и отговаряш утре за кафето  около 7ч.
На прима виста  в тази серия са три- Емо,Озан, и бащата ,когото могат да върнат през есента от  инфаркта ,който  получи от гледката на обесения си син. Започнах да гледам със закъснение серията по обективни причини и може на са тръшнали още някой преди това.Стил в турските сериали- трупове , затвори , болници.

Е , как бе ,моля ти  се Емо да си спретне убийство за да влезе Кемал в затвора newsm78Не подготвена съм Embarassed Embarassed EmbarassedИзвини ме:hahaha: hahaha hahaha

# 662
  • София
Себи  Hug
Пропусна бай ти Хакъ - той така чевръсто се гръмна, че на Галип щяха да му изскочат зъркелите  #Crazy

Ако беше гледала всички серии щеше за знаеш, че Емко е неповторим и от него можеш да очакваш неочакваното  hahaha Предполагам, че ще го отремонтират и за втори сезон ще се яви в целия си блясък  #2gunfire А Кемо, завалията ще гледа света през решетките  ooooh!

Зезето сега ще изпляска брачния договор на масата и е ред Вилдан да се гътне  Joy Joy Joy Режисьорката има план да изпълнява ехей, до 30 бройки за зануляване има още много работа да върши  smile3503

Хайде, лека и от мен!  smile3524

# 663
  • Враца
Алекс love001  разсъни ме  и отговаряш утре за кафето  около 7ч.
На прима виста  в тази серия са три- Емо,Озан, и бащата ,когото могат да върнат през есента от  инфаркта ,който  получи от гледката на обесения си син. Започнах да гледам със закъснение серията по обективни причини и може на са тръшнали още някой преди това.Стил в турските сериали- трупове , затвори , болници.

Е , как бе ,моля ти  се Емо да си спретне убийство за да влезе Кемал в затвора newsm78Не подготвена съм Embarassed Embarassed EmbarassedИзвини ме:hahaha: hahaha hahaha
Емко няма начин да е умрял - той е важна фигура в този сериал  Naughty Naughty Naughty
Между другото още не съм го изгледала ooooh! ooooh!

Алекс
Hug 
Карен, мъжа й, Линда-момичето, което Озан засреля, Туфан застреля един, и сегашните - Озан и Хакъ-то

30 влизат, 24 - излизат (остават още 18 броя за излизане  ooooh! ooooh!  Сеч, сеч през 2-ри сезон  ooooh! ooooh!

# 664
  • София
Хайде на кафето, момичета  newsm47

Стига сте дремали, трябва да разнищим втори сезон и Емкото  box tooth Smile

Мами  Hug, Каан ми е слабост и е всеобщ любимец, затова като тебе съм убедена, че ще съживят Емир  smile3503

Успешен ден!
 love001

# 665

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes,както винаги точна и грижовна с кафе около 7ч. bouquet

Ами щом сте казала  с Мами дано съживят  Емир , защото и аз го харесвам /Каан/ иначе Кемал  на кого ще си го изкара като излезе от затвора.

Ох....

Приятен ден bouquet

# 666
Добро утро Hug Hug Heart Eyes

Вече - като прочета, че ни обещават - сюрпризи - ще казвам - Не, благодаря Mr. Green Айде - няма нужда Mr. Green
Изпуснах - началото също. После - хем гледам - хем търся нещо преведено - и резултата - едно нищо. Обаче - как се гледа повторно - подобна серия ooooh!

Предложение за лек - за "депресията" - последно време - актуална диагноза ooooh! Тук - там -  те - ФЕ - според медиите им - "ние"  - "вие" - заради ....черните очи и пустите им - рейтинги

Wink Не се появиха снимки на Ачеля Wink Да смятаме ли - 04.06 - като правилно предположение Embarassed

Усмихнат ден Hug Hug

ooooh! Как го правят - другите - също ooooh! Масова - сеч. Интересни - обичаи
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 09:41 от Ganaila

# 667
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Wink Не се появиха снимки на Ачеля Wink Да смятаме ли - 04.06 - като правилно предположение Embarassed
Усмихнат ден Hug Hug
 ooooh! Как го правят - другите - също ooooh! Масова - сеч. Интересни - обичаи
Скрит текст:

Гани, само дано  и те да не се объркаха вече кога, какво  са казвали и показвали  Mr. Green Mr. Green

А СЦ на Карата да не пипат Емир , той е ключова фигура - не може още сега да го елиминират  Naughty
Представяте ли си като ни оставиха сега така - с последната серия, в неведение за единия Главен Герой (защото за мен  Емир е третият  ГГ)
Народа ще "пощурее" от любопитство за него до септември  Mr. Green Mr. Green 
Браво на сценарист, режисьор и екип - започнаха колебливо, а успяха да изстрелят рейтинга до челните места, за разлика от други сериали  ooooh! 

# 668
Мами Heart Eyes

newsm78 Thinking

Но, това е тенденция май Thinking newsm78

Цитат
2)Бесконечная любовь-4,9⬇
7)No 309 -3,43⬇
SunglassesПойраз Карайель -3,36⬇
23)Любовь не понимает слов-2,07

На 23-то място - нов сериал Peace Съвсем не им е лесно - там - за което Браво на КС Peace

Embarassed Още едно сравнение Embarassed Но пък - за да решат да създадат интрига - точно около бъдещето на Емир - значи - важен ще да е - ГГ
Скрит текст:
Цитат
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
yesterday at 9:02 pm
#diziturkHaber

Октай Кайнарджа покинул каст сериала "Мафия не может править миром"?

Сериал "Мафия не может править миром" ушел на каникулы. Однако, сцена убийства Хызыра и Мерьем в последней серии сезона привела всех в шок. Также задержка Назлы не оставила никого равнодушным. Таким образом, сериал занял первую строчку в рейтинге самых обсуждаемых проектов вечера.

После окончания серии актеры выложили в соц сетях посты со словами благодарности всем зрителям. Однако, пост, которым поделился Октай Кайнарджа переплюнул остальных. Актер поделился общей фотографией и написал: "Спасибо каждому, кто трудился над этим проектом. Это было путешествие, каждой минутой которого я наслаждался..."

Прочитав данные строчки у поклонников возник вопрос: "Неужели покидает сериал?". Октай никак не прокомментировал этот вопрос.

Напомним, что в сериале "Долина Волков" также в первом сезоне герой Кайнарджа был убит, однако. сериал все еще продолжается.

През последните часове - в инста на ФЕ и припомнят за "обещаните ни" филм през лятото и сериал...

Нова снимка за агенцията й newsm78

Голяма борба с гуглето, но "Ах,Кемал..." "от момче - мъж - с окървавени ръце"
Какво мисли някой - надявам се  Peace знаещ и разбиращ Peace за снощната серия

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 15:31 от Ganaila

# 669
  Здравейте отново Hug Hug Hug

Когато става дума за Фахрие винаги я свързвам с красиви и способни актриси.

Попаднах на сайт на нейна много голяма  фенка и преди минути публикува това-

https://twitter.com/calikusu2013/status/743410041307414528

Става  въпрос  за велика актриса - Вивиан Ли и сериала "Отнесени от вихъра"-класика в жанра за целия 20-век.

Струва ми се че почитателите на Фе   я сравняват с  героинята - Скарлет О,Хара , която  им прилича на Чучулигата ,като героиня  с характер.

И като стана дума за герои  и  техните характери да ви попитам ,кой от героите на  ЧЛ  ви впечатли като характер , морал , постъпки.
Нужно ми е вашето мнение  Praynig

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 18:12 от sebilMM

# 670
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
 Здравейте отново Hug Hug Hug

Когато става дума за Фахрие винаги я свързвам с красиви и способни актриси.

Попаднах на сайт на нейна много голяма  фенка и преди минути публикува това-

https://twitter.com/calikusu2013/status/743410041307414528

Става  въпрос  за велика актриса - Вивиан Ли и сериала "Отнесени от вихъра"-класика в жанра за целия 20-век.

Струва ми се че почитателите на Фе   я сравняват с  героинята - Скарлет О,Хара , която  им прилича на Чучулигата ,като героиня  с характер.

И като стана дума за герои  и  техните характери да ви попитам ,кой от героите на  ЧЛ  ви впечатли като характер , морал , постъпки.
Нужно ми е вашето мнение  Praynig

От началото на сериала се разочаровах постепенно от много от героите.
Все още не са ме разочаровали Кемал и Лейля - Лейля с малки забележки.
За друг, който да си остане праволинеен досега,  не се сещам

# 671
  • София
Добро утро  newsm47

Нося кафе и пожелания за много усмивки днес  newsm51

Себи  Hug, за мене Лейля е единствения положителен и последователен образ в КС  thumbsup Всички останали бяха окепазени от великите СЦ!

По-лесно ми е да кажа кой ми идва да го гръмна без да се замисля и това е Галип като за начало  #2gunfire После са всички останали  smile3503

Хубав ден, момичета  love001

# 672
Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes , обичам горещо  и ароматно кафе bouquetБлагодаря , че ми отговори Hug
Много ми се иска  това затишие около Фахрие  да е тактическо ,пред много и приятни новини. Praynig

Спокоен ден Hug

# 673
Добро утро Hug Heart Eyes

Вече липсват  Sad Туитите са "Misssss.."

Лейля  Thinking Все още не мога да си обясня думите на Зерин Т.: "И аз като моята героиня - не оставям следи в живота"
Сякаш мога да посоча - следите на Лейля newsm78

Асу  Mr. Green чакам да видя, с какво и дали ще ме изненада  Mr. Green Дали е - жесток, подъл човек... от най-страшните... Или е от тези - способните - в най-завъртяните, трудни, екстремни ситуации - от невъзможните избори - да вземат най-правилното решение.
Но пък - едва ли сценаристите и мислят доброто Peace Не и след това, което се случи. Там - обожават - децата.

Усмихнат ден Heart Eyes

# 674
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Вече липсват  Sad Туитите са "Misssss.."
Асу  Mr. Green чакам да видя, с какво и дали ще ме изненада  Mr. Green Дали е - жесток, подъл човек... от най-страшните... Или е от тези - способните - в най-завъртяните, трудни, екстремни ситуации - от невъзможните избори - да вземат най-правилното решение.
Но пък - едва ли сценаристите и мислят доброто Peace Не и след това, което се случи. Там - обожават - децата.
Усмихнат ден Heart Eyes

Нищо чудно двамата липсващи, ако са избрали почивката, да са вече из Европата  Heart Eyes Heart Eyes

За Асу - струва ми се че Асу е момиче без опит в самия  живот - може да е умна, да е добър специалист. Възпитавана е от Хакъто в омраза и отмъщение. За това да можеш да вземеш решение в трудни и екстремни моменти, не е достатъчно да си го имаш като заложба и да ти работи главата на бързи обороти. Трябва да си трупал много опит от срещи с различни хора и от попадане в различни ситуации - а нея дотук ни я показват като умно момиче, но според мен, за сега, като дребна интригантка. Казвам засега, но се съмнявам, наистина след случая с Нихан и бебето. Не виждам след този случай как ще вдигнат "рейтинга" на Асу. Наистина учи се в ход на интригите, но ми  се струва, че зави по грешния път   Thinking Thinking Да не се окаже във втори сезон тя главния злодей  Mr. Green Mr. Green 

Сетих се  Joy какво беше казала Мелиса в началото на снимките на Карата. Сигурно едва е бил сниман първия епизод с нейно участие, а ние още не я бяхме видяли на екран, а тя - каква силна химия се е получила между нея и Бурак (аз все още не виждам такава, дори и след 30 епизода) Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 10:31 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт