След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 56

• 78 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте Hug Hug Hug

Лите Heart Eyes Фе е била на рожден ден на сина на братовчедка си.

Здравейте Hug  Мами ,Благодаря за кафинцето Hug

Фахрие с братовчедката  Hug

Генче Heart Eyes чудя се кога смогва Фахрие и на гости да ходи и превъзходни реклами да снима.

В тази последната сесия Фе е прибавила и нови много разчупени маниери . Много различна и закачлива е .

[/img]

Красавице си е и просто никой не може да го оспори дори много  да му се иска.

# 16
Себи Heart Eyes Аз малко - "поизтървах края" Embarassed

newsm78 От вчера  Peace Арабска ТВ newsm78

Коментират  Wink ФЕ след като се е върнала от гостито - лайкнала Бея Wink

Wink Мистър и Мисис Бонд  Wink
Кемал Бонд - да ме извини Wink Wink

Сериозна - кореспонденция - се заформя Wink  newsm78 Дали харесва и снимки на Бурак newsm78 newsm78

Joy Боже  ooooh! ooooh! Той се престраши - да прокоментира нещо Wink

Така трябва Wink След французите - имаме вече и руски -  фен Wink само с лайкове - няма да стане Wink

Спирам, че забърках - миш-маша Embarassed
 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 20:50 от Ganaila

# 17
Генче  Heart Eyes Hug ,то "края " ще го хванем с теб стига да е такъв какъвто очакваме Wink Laughing
Аз нали съм по сроковете  hahaha hahaha hahaha сега очаквам края на април. Много вярвам на майка му .Сериозна жена ми се струва.

Колкото до клипа на арабките е невероятно сравнително -обзорно- подчертаващ БУФ.
Браво на тях! smile3508 Те  ги обичат много по безрезервно от самите турци.

Не коментирам Wink

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 23:16 от sebilMM

# 18
  • Враца
Литълче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нека - да има Wink

Joy Решена в черно-бяло Wink Себи Heart Eyes Wink Пак ще трябва да им - "прощаваме"  Wink

Литъл, Гани
Heart Eyes Heart Eyes
Красота - работи усилено нашето момиче  Heart Eyes

# 19
Мами Heart Eyes По мои сметки - до тук - за 5-6 месеца - 4 реклами - нови - видяхме - клипът с песента - не зная как да го броя Thinking- с него 5 Thinking Една нова/стара - по повод милион продажби - но все си е - бройка - 6. И още една - от този месец - която  предстои да видим - 7
Скрит текст:
И това -  ако не е работа Wink Дори да ги редуцираме по теми - пак са си 3-4.

Себи Heart Eyes Усетих те днес теб, че пак си на вълна срокове Wink и за това се зарадвах толкова много на рекламата - в стил - черно-бяло Peace Първото нещо, които мина през главата ми Wink - Заради Себи Wink за да я омилостиви Wink Embarassed

Е, това за мама Джейхан - само го прочетохме Wink Не сме я чули Wink Embarassed но пък всичко друго, което излиза - си е в този дух Wink Те са си семейство.
Дори към този момент  - туитър е "взривен" от коментара му под снимката й  Wink

А аз да припомня - официалният клип за посещението на БУ в Сърбия Peace остана в предишната тема.
Много интересно ми стана, защо от може би - стотиците пиксели - заснет материал - в него слагат кадри с фенка, която държи в ръцете си - точно определен брой на Инстайл - нашия Wink. Нали уж - БУ е на премиера на Братята. ФЕ - е от друг филм Wink Нямаха ли - други плакати - тези фенки Wink Интересно решение - на режисьора по монтажа Wink
 Heart Eyes

# 20
Мами Heart Eyes,Гани Heart Eyes  толкова са си по калъп във всяко отношение -ТЕ- двамата  Фе и Бу , че ,ако се разминат при някакви обстоятелства , които  НЕдопускам -честно ви казвам ще го преживея , като лично разочарование.
 Не помня кога, и как  се  вкарах в този  "филм" newsm78 но трябва да го изживея докрай!!!!!

Има разлика май и то със знак+

Ето   това го може   нашето момиче   и то как   smile3508 newsm10

На  всички , които уважават моето пристрастие към черно - бялата  фотография- БЛАГОДАРЯ    newsm51

И сега .... защото нямам право на дубъл във  форума! Сравнявам #Crazy #Crazy #Crazy

Е..... това съм  аз!

Стил!

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 00:05 от sebilMM

# 21
  • Враца
Себи, Гани,  Hug

Малко спомени от "старите ленти"  Heart Eyes Heart Eyes
Много приятно ми стана докато го гледах  Heart Eyes

Ето в този момент се влюбих в тях  Heart Eyes(първо като екранна двойка  Heart Eyes) - направо ме "втрещиха"   Dizzy Face Dizzy Face  А после  ooooh! ooooh!  нещата излязоха извън контрол  ooooh! Wink

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 01:15 от mama_an_ji

# 22
  • София
Привет, Прекрасни!  newsm51

Литълче, чудесна къщичка си ни сътворила  love001 и набързо сте я напълнили с много-много красота!  bouquet

За всички прекрасни Чучулиги - Честита Цветница  newsm47 newsm51

И кафе  smile3503

И една великолепна Фе за гарнитура  newsm10

Кого ли издирва с лупата??? Наш Бурак ли?  hahaha

Heart Eyes

# 23
Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes, ех ,че хубаво кафе...... bouquet

Мъчих се да пусна както трябва клиповете на Аслъ и Джансу но не успях.
Дано се задоволи  линкове.
Добре е все пак човек да има възможност да сравни Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=5tBOY_aLUuI

https://www.youtube.com/watch?v=C6UMc6fnLVw

Червено и черно.....все красиво.

Добре звучи Fur Elise изпълнено от Фе.

Приятен ден Hug

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 11:16 от sebilMM

# 24
Здравейте  Hug Heart Eyes

Каквото и да говорят за нея, Тя успява за развълнува  Heart Eyes

Вчера - без подканянки, уговорки, призиви, апели, молби, разяснения за инкогнито гласуване и други чалъми..... името й - влиза в тренд-а newsm78 Не - че знам точно - все още  Mr. Green - какво означава  Embarassed като термин ooooh! но за всички е ясно, че това е елемент от  - прословутите рейтинги - за които се борят в гилдията им.

Скрит текст:

Thinking Пропуснала съм някакво вълнение около последната серия на КС Thinking  newsm78 Сега ме човърка, че не мога да съм "сигурна" в твърдението, че БУ нарочно и по този повод - се разписа в инста на ФЕ Thinking и предизвика последвалата - радост - в нашите Wink редици.

Скрит текст:
Joy То угода няма  Embarassed Embarassed Нали чакахме да видим - как БУ ще подкрепи ФЕ в нейната работа Wink Направи го Беят  Peace

Усмихнат ден  Heart Eyes

# 25

Ето ,затова  НЕ гледач ЧО.

Това взаимстване с предишни филми на Фе и Бу, това копиране дори на бялата /защо не  е розова  да речем/роза ме прогони от сериало напълно.
Не харесвам бледи копия на оригиналите!!!

Е не я свали от дървото , качва я на покрива.

Остава и да оближат памука и всичко ще е таман Laughing Laughing Laughing/ако не са близали вече , че не го гледам ЧО/

А , тук ....има много женско и неустоимо излъчване.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 17:23 от sebilMM

# 26

И мили мои Чучулиги , -обичам ви такива каквито сте,да постна нещо от "ПЕРНАТИТЕ"

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 18:06 от sebilMM

# 27
  • Пришълец
Скрит текст:
 Е......уважаеми   Де и ДИили там както ти викат  по форумите , като толкова ви харесва сгодената , а не харесвате нашето момиче ,защо не си  стоите по темите , а сте се вторачили в нашата???????

Скука а ?

Оставете ни на мира !

Защо да не си пиша и  споделям това ,което ме вълнува ?

Защото сте снобарки ли ?

И ,чакайте да ви попитам- да сте ме виждали брутално или  любезно да нахлувам в темите ви????

Скрит текст:

Приятно пребиваване и писане по темите ви!
Нахлувам в темата ви, но без лоши помисли Mr. Green.
Имам доста наблюдения що се отнася до турските сериали и... повярвайте взаимстването и преповтаряне на някои сцени е масово Peace. Цветята- във всеки втори сериал се поднасят на любимата рози(независимо какви на цвят) и маргаритки Laughing. Може би тези двете символизират най-силно любовта и чистотата на чувствата newsm78. Не съм гледала никой от обсъжданите тук сериали, обаче ако сте доловили каквато и да е повторяемост, то не е само при тях, а навсякъде Peace.

# 28
Аз съм от тези, които гледат "Черна любов" и смятам, че се изисква талант и върхово усилие, за да се поддържа напрежението на макс във всяка серия. И се получава.  Peace
 Сега обаче ще попитам, кое е Пернатото, защото за пръв път срещам подобно  за някой от героите на тази тема.
Всеки си има пристрастия по темите на БГ Мама, не винаги може да ги овладява, а и едва ли е необходимо. НО да претендираш за "широка кройка" въз основа на количество изгледани сериали ... е смешно.  Wink А да раздаваш шамари с етикети за пишещите, ами няма какво друго да стане, освен ... скандалче. 
Та кое е Пернатото???  Laughing

# 29
  • София
Здравейте, г-жо Себим,
Влизам и чета в много теми между които и тази  newsm12
Провокирвате ме и аз да си кажа мнението относно това кой сериял е оригиналът и кой от кого краде  Naughty
По начина по който сравнявате любимият ви сериял с КС личи, че освен него не сте гледали други сериали  newsm78
Аз съм от тези, които почти не съм пропуснала турски сериял или филм. Спокойно мога да ви кажа, че първият сериял, който изгледах и който ме пристрасти към турските такива беше Незабравима. Там за първи път видях главните герои да ядат захарен памук, което ако разсъждавам като вас би трябвало да е оригинала, защото е излъчен много преди Чучулигата и всички след него да са плагиатори.
Тогава аз мога да твърдя, че Фе и Бу са откраднали идеята от Незабравима. Там също така се поднасяха рози на любимата, което също е плагиатствано в Чучулигата. Да не казвам в колко други серияли съм гледала това поднасяне на рози и ядене на памук, така че не са открили топлата вода във вашия любим сериял.
Чудя се обаче след като постоянно твърдите, че не гледате КС още от началото, как преценявате главната артистка как играе, дали е подходяща като партньорка на Бурак или не  newsm78
Искам да ви успокоя, че Неслихан няма никакво намерение да развали връзката между Бу и Фе. Тя си има много сериозен приятел, обичат се и скоро дай Боже ще станат семейство. Не се притеснявайте, че тя е някаква конкуренция, защото се усеща, че именно това ви тревожи и ви кара да сте предубедена.
Момичето играе прекрасно. Гледала съм я и в други серияли, където също беше превъзходна. Тя започва своята кариера още от Листопад. Играла е в няколко филма където са й  партнирали Халит Ергенч и Озджан Дениз и там тя им беше равностоен партньор. Има и няколко международни награди, едната от които на кинофестивала в Москва. Между другото се вижда че и на Бурак му е приятно да играе с нея и двамата досега се справят прекрасно. Това им е работата и всеки я изпълнява професионално, а след като я приключат си отиват при половинките.
Коментирайте каквото ви харесва или не, но бъдете по-обективна и недейте да обиждате една млада талантлива и перспективна артистка само защото нещо не можете да я понасяте и съм сигурна че и вие не знаете защо.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 19:49 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт