А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 94 897
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сребърните кънки Simple Smile

# 616
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате книжки или енциклопедии за националните герои на България или забележителните личности за 6 и половина годишно, момче. Покрай честването на Левски това е основна тема и само ходи подире ни с въпроси от рода на къде и как е умрял Бенковски или някой друг от революционерите, аз даже не предполагах, че знае толкова от тях.

# 617
  • у дома
Здравейте, можете ли да ми препоръчате книжки или енциклопедии за националните герои на България или забележителните личности за 6 и половина годишно, момче. Покрай честването на Левски това е основна тема и само ходи подире ни с въпроси от рода на къде и как е умрял Бенковски или някой друг от революционерите, аз даже не предполагах, че знае толкова от тях.
Ние имаме доста от тези http://www.pan-bg.eu/?cid=3&cat=49

# 618
  • София
Чете - Битката за подземията - Марк Чевертън

# 619
  • София
Ние имаме доста от тези http://www.pan-bg.eu/?cid=3&cat=49
Прегледах ги, благодаря, мисля, че доста от тях ще са подходящи.

# 620
Моят младеж на 11г. Чете Рик Риърдън-Мангус Чейс  книга втора

# 621
# 622
  • София
Крал Артур и неговите рицари
в този вариант
http://artplus.bg/index.php/kral-artur-i-negovite-ricari.html

# 623
Започна поредицата за Лабиринта на Джеймс Дашнър. Вече преполови първата книга.

# 624
  • Варна
Започна поредицата за Лабиринта на Джеймс Дашнър. Вече преполови първата книга.
Ще съм благодарна да споделиш отзивите на детето за книгата Simple Smile .

# 625
Свърши вече първите две, сега ще започва третата. Харесва му много. Преди месец гледа първите два филма (вторият няма почти нищо общо с книгата). Впечатлен е. Снощи почти само около книгата се въртяха разговорите ни. Опитва се да изкопчи от мен сведения за това какво ще стане нататък. За мен третата книга е слабото звено. Не мисля обаче, че той ще усети. Първите две биват.

# 626
В момента сама чете https://www.book.store.bg/p119482/pyrva-iliustrovana-enciklopedi … ona-chandlyr.html и е много впечатлена. На мен също много ми харесва - много добре поднесена информация и интересни картинки.
Вечер заедно четем Моята първа книга за Васил Левски.
В колата към и от училище чете Малкия Никола. Девойката е в първи клас Simple Smile

# 627
  • Варна
Свърши вече първите две, сега ще започва третата. Харесва му много. Преди месец гледа първите два филма (вторият няма почти нищо общо с книгата). Впечатлен е. Снощи почти само около книгата се въртяха разговорите ни. Опитва се да изкопчи от мен сведения за това какво ще стане нататък. За мен третата книга е слабото звено. Не мисля обаче, че той ще усети. Първите две биват.
Не е ли много страшна? Спомням си, че във филма имаше напрежение покрай чудовищата, както и смърта на децата.

Моят младеж чете

# 628
Аз също четох книгите преди време и по мое мнение има на места страшни моменти. Той обаче не се впечатлява. Мисля, че е както със страшните приказки. Аз като дете обожавах приказките, в които хвърчаха змейски глави, а царе принасяха в жертви принцесите, хубаво, че юнакът все се появаше точно навреме. Когато, като възрастен индивид, прегледах любимите ми детски приказки, ми се изправи косата.
Та сега и той така. Не мисля, че усеща тези страшни моменти, което пък означава и че не разбира все още точно тези книги. Но пък ги чете с удоволствие, не иска детски книги. И понеже до преди няколко месеца все трябваше да го подбутвам да чете нещо, а той ми отговаряше, че четенето е скучно, се радвам, че изведнъж се запали и прочете толкова много книги.

# 629
  • Варна
Благодаря, ston!

Младежът имаше интерес да гледа филма. Лятото може да му предложа първо да прочете книгите.

Общи условия

Активация на акаунт