Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
-
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
-
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
FSH (фоликул-стимулиращ хормон) е хормон, който стимулира растежа на фоликулите в яйчниците. Неговите стойности се използват за оценка на функцията на яйчниците. Повишените стойности на FSH могат да показват намален резерв от яйца и по-ниска вероятност за успешна бременност. FSH означава фоликул-стимулиращ хормон, който играе решаваща роля в регулирането на репродуктивната функция при жените. Измерването на нивата на фоликул-стимулиращия хормон може да се използва за оценка на яйчниковата функция и репродуктивния резерв.
-
Какви са разликите между хетерозиготните и хомозиготните мутации при тромбофилиите?
-
Какво е значението на изследванията за ACE и PAI при тромбофилиите?
Много хубава новина
И бебка е била с вас най-важното. Мислех, че отдавна си бракувана. Ние вече ще чукнем шест години, макар че покрай проблемите с бебеправенето ми се струва по-малко понеже подсъзнателно винаги съм свързвала двете неща с разлика минимум година.
Аз съм ЗА ранните тестове поради същата причима, но не знам заради тригъра как стоят нещата. Тепърва ще разучавам. Имам цяла торба тестове свиркай да пращам
Викам да оползотворим само няколко с теб и Йоли може да се включи, а другите да ги подаряваме на останалите момичета след нас. Жалко, че ще се разминем за следващото ходене с няколко дни, но после като сте вече бременни и ходите по прегледи може.
Стискам палци, силно силно

, дано склерозата е бременен симптом
Това ни дойде като гръм от ясно небе, след като всички доктори до сега ни казваха,че няма нужда от спермограма. Как ме е яд,че не я направихме по-рано. Неуспешните ми бременности може да се окажат,че са били заради тази лоша морфология .Резултатът е 2% по Крюгер, а заключението Asthenoteratozoospermia.Запазих си час за док за 5ти и да видим какъв план ще предложи като му покажа нея и АМХ-то. Какво да очаквам?