Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Фран, честито  bouquet Много хубава новина Heart Eyes И бебка е била с вас най-важното. Мислех, че отдавна си бракувана. Ние вече ще чукнем шест години, макар че покрай проблемите с бебеправенето ми се струва по-малко понеже подсъзнателно винаги съм свързвала двете неща с разлика минимум година.
Соренда, учи се на търпение ще ти трябва. Не всичко ще се развие по начина, който искаш и когато го искаш. Док не обича да пришпорва нещата и затова е добре първо да изчакаш какъв план ще ти начертае, а после да си тормозиш главицата. Аз съм доста упорита и настойчива и въпреки това нещата взеха да се случват осем месеца по-късно отколкото ми се искаше.
По темата за ЦС и ТВЛ няма да вземам отношение, защото многократно сме я дъвкали. Може да прочетеш предишните теми за повече инфо.
Магнетик Hug Аз съм ЗА ранните тестове поради същата причима, но не знам заради тригъра как стоят нещата. Тепърва ще разучавам. Имам цяла торба тестове свиркай да пращам Sunglasses Викам да оползотворим само няколко с теб и Йоли може да се включи, а другите да ги подаряваме на останалите момичета след нас. Жалко, че ще се разминем за следващото ходене с няколко дни, но после като сте вече бременни и ходите по прегледи може.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 12:24 от 💎Bling-a-ling💎

# 196
малко остана, Магнетична....споко Wink Стискам палци, силно силно

# 197
Благодаря ви момичетааааааа  Hug Hug Hug

Йоо, палчета и за тебееее, как се чувстваш  Hug

# 198
  • От Луната
Фран, честито!!! Добре дошла в клуба на бракуваните  Hug Hug Hug Желая ви много щастие!
Соренда, ТВЛ е лека операция, наистина назад доста писахме за нея. Два дни след операцията си бях напълно активна. Аз и през тези два си бях ОК, само имах издуване точно от този р-р за продухване. От самата операция имах два дни кървене, но това е индивидуално, моята беше диагностична и не са пипали нищо. Имаш право на 30дни болничен, аз понеже работя за себе си не го ползвах, а трябваше, поне осигуровки, нямаше да внасям за този месец. Но все едно, имаш право на болничен.
Това май не сме коментирали само.
Имам и ЦС с анестезия. Майка ми настоя за анестезията, а и аз исках конкретен резултат, затова исках упойката. Днес се радвам, че тествах упойката преди ТВЛ, защото много ме беше страх именно от нея.
Илейн, наистина цената е доста по-голяма, но повярвай струва си всяка стотинка ... като знам какво е по други болници и клиники, направо настръхвам.
И аз гледах предаването! Страхотни бяха  Heart Eyes
Магнетик, абсолютно е така, щетите са трайни поне за мен, аз съм човек дето от капка кръв и му призлява. А имам страшно чувствителна шийка и само док (от поне 10, които са ме гледали и правили нещо там) не ми причинява неразположения и кървене. До сега винаги съм имала ... и сега останах приятно изненадана.

Аз съм много добре, нямам никакви неразположения този път. Нали ви казах, че предния пък имах спазми и мислех че е от утрогестана. Сега съм ОК, да стискаме палци  Praynig
Аз бих отишла и по-рано за тест, но са празници, ще трябва да се примиря с пикливите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green имам 3 10ки и викам да са положителни. Не съм решила от кога и как ще ги почвам, ще следя графиката. Аз този път нямам тригер, така че няма никакво съмнение, че ако е + теста си е истински.
Тригера се чисти 10 000 единици за максимум 14дни, а 5000 за 12дни. т.е. Около 10-12ти ден вече не би трябвало да отчете. А аз се изчистих и по-рано, понеже тестовете за Б ми бяха отрицателни.

Поли, Соренда стискам ви палци момичета! Всичко да мине добре и да имате нова надежда Hug

Много  Hug Hug Hug за всички, които не споменавам  bouquet

# 199
Йоли,да цената наистина си заслужава. Peace
Относно упойката и аз много се притеснявах от нея,защото когато ми правиха секциото, не знам какво чудо са ми сложили,но оревах света,голямо дране беше, бях уплашила цялата болница. И много се притеснявах и тука да не се получи така, слава богу всичко мина благополучно и не съм имала никакви странични ефекти (тяхната анестезия е много пречистена и са сведени до минимум неприятните ефекти, макар че всеки организъм е различен и реагира по различен начин).
Успех на всички, кой в каквото има нужда!!! Praynig Hug

# 200
  • София
Благодаря ви за споделеното, момичета, и за стиснатите палчета. И аз на свой ред ви стискам палци, особено на Магнетична и на Йоли, много, много, много!!!!  Heart Eyes
Цената, която видях в сайта, е 890, тази ли е?
Ще се поразровя назад да прочета какво още сте споделили, но мисля наистина да послушам Блинг и да го направя след разговора утре, когато ще съм по-наясно с плана занапред, сега само си представям какво може да каже док и това си е стресиращо.

# 201
  • От Луната
Соренда, това е цената, но не мисли за сега за това. Опитай до утре да не се самонавиваш, въпреки че сигурно е много трудно!
Аз мислех, че днес ти си на преглед  newsm78 , дано склерозата е бременен симптом  Praynig

Значи чакаме Поли да каже как е, ако и се говори и отчет от Боби за нейния АМХ  Praynig Praynig Praynig
Дано всичко е наред момичета  Hug

# 202
Между другото Калчев миналата седмица ми каза, че няма значение на кой ден от цикъла да пусна АМХ, изрично го питах. Чудя се вече и аз кога да го пусна това чудо

# 203
На мен пък ми беше казал изрично 3ти ден и даже ме прегледа след това   Peace

Соренда, както са ти казали момичетата едно си мислиш друго става и колкото си по-търпелива, толкова по-малко разочарована ще си, защото нещата понякога изглеждат едни, а в хода на действие излизат съвсем други  Hug

Брейййй тая седмица няма край беееееее  hahaha

# 204
Здравейте момичета!
Нашата спермограма излезе и нещата не са никак добре.  Cry Това ни дойде като гръм от ясно небе, след като всички доктори до сега ни казваха,че няма нужда от спермограма. Как ме е яд,че не я направихме по-рано. Неуспешните ми бременности може да се окажат,че са били заради тази лоша морфология .Резултатът е 2% по Крюгер, а заключението Asthenoteratozoospermia.Запазих си час за док за 5ти и да видим какъв план ще предложи като му покажа нея и АМХ-то. Какво да очаквам?
Моля тези,които разбират да се включат bouquet Йоли и Блингчето знам вече,че са повече от лекари...по неволя Sad
Стискам палчета за всички нуждаещи се  Hug

# 205
Del_Mar, а какво ти е АМХ-то? ММ е с 3% по Крюгер, но е с друга диагноза. Ние сме на преглед в сряда /27.04./ и ще мога да споделя какво е казал за СГ. Страх ме е да ида на преглед  Rolling Eyes
И ме притеснява, че док не бил по добавките. Не знам дали въобще ще ни изпише нещо, а аз искам да гълтам нещо, за да си мисля че ми помага  Laughing

# 206
  • София
Del_Mar, и нашата спермограма беше 2% по Крюгер. Даже на втората в Надежда излезе 1% по Крюгер. Може да има отношение към неуспешните бременности, факт. Аз самата имам една извънматочна и две биохимични преди сегашната ми бременност. ММ пи Ортомол, но не знам дали имаше ефект. Ние ходихме на консултация при Кацаров и за заключение за Фонда. Той каза, че ММ има варикоцеле. Посъветва ни да направим SDI тест и ако той е ок, да си правим опита инвитро. Ако не, искаше да прави операция. SDI ни беше ок и затова направо си преминахме към опит на ЕЦ, който беше успешен, макар и за много кратко. Тази ми бременност, както и двете преди инвитро опита, са спонтанни. Написах всичко това, за да те окуража, че и с такава морфология забременяването е напълно възможно! Hug

# 207
  • От Луната
Еххх Дел Мар, много съжалявам. Качи снимка на резултата за да видим какво е положението. Така само с диганоза, нищо не може да се каже.
Има и тема за мъжки фактор, пиши и там за всеки случай.
Не падай духом, нали знаеш и един боец да е, има надежда! А където един там и хиляди.

Боби, не беше ли днес прегледа? Леле яко ме тресе склерозата, ей!  Praynig

# 208
Благодаря, момичета!
Каквото такова...ще се борим явно и с това.
АМХ-то ми е 2.12 ng/ml(1.83-7.53). Изследвано е в Бодимед.
Ето и спермограмата:
http://prikachi.com/images/244/8770244k.jpg
http://prikachi.com/images/245/8770245r.jpg
 bouquet

# 209
Соренда, защо мислиш за ЦС и ТВЛ? Какви бяха откритите проблеми при вас или сега тепърва започвахте  с изследванията. Ивинявам се, че питам, но вече не помня, че се увеличи групата напоследък, а сега съм в движение и няма как да погледна.
Делмар, съжалявам за СГ, но тя не е окончателна диагноза. Винаги е добре да се направи сверка с друга клиника, има добавки, док ще ви насочи. Ние нямаме мъжки фактор, единствено морфологията не е цветуща, също сме с два аборта. За док обаче няма проблем в тази област и не съм дълбала в тази посока. Колкото и да прозвуча гадно за мен МФ е по-малкото зло от женския, не говорим за критични случаи. Струва ми се, че голяма част от двойките са с такъв проблем и минават бързо по каналния ред, фонд, опит и успяват. Тези, които се влачат с години са с женски фактор и неизяснен стерилитет.

Общи условия

Активация на акаунт