Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 889
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, с малко закъснение честитя ви хубавите празници и пожелавам всички да имаме успех! Simple Smile

Мислейки за утрешната ми среща с док, предполагам, че ще иска да направим цветна снимка, защото нямам, или лапароскопия (това ли е т.нар. ТВЛ?). Може ли да ми разкажете повече за тези неща, как минаха при вас, кога се прави, трябва ли да взимам болничен? Благодаря!

# 181
Моята ЦС не я правих в Малинов, и въпреки, че не ми я дадоха док ми я призна и понеже аз съм с антиспермални, при нас няма шанс за естествено и не ми се е налагало да правя ТВЛ  Peace

за ЦС мога да кажа, че при мен беше едно ужасно преживяване и ако могат да ти я направят с упойка се възползвай  Peace

ТВЛ-то от разказите на момичетата минава бързо и се възстановяваш много бързо след него   Peace

Успех с прегледа  Hug

# 182
Аз правих цветна снимка януари месец в клиника Надежда. Калчев ми я призна. Аз не я правих с упойка, защото имам доста алергии и не ми се занимаваше да ходя на алерголог, да говоря с анестезиолог, и реших да се жертвам Simple Smile Снимката ми беше планирана за 10 сутринта. Вечерта поставих една свещичка Профенид и сутринта в 8 още една...но имаше закъснение и докторът дойде в 12.30 Simple Smile Вече предполагам действието на Профенида беше минало и 30 мин преди снимката си взех от аптеката Но-Шпа. Не знам колко е имало ефект, предполагам никакъв Simple Smile Беше отвратително като преживяване, тъй като всеки момент си мислех, че ще започне супер много да ме боли и това очакване беше ужасно. В крайна сметка ме боля точно 2 секунди, като болката не беше нетърпима определено. Само да спомена, че аз не търпя на болка въобще...дори на зъболекар си искам упойка. Болката наподобява на крампи по време на цикъл. Процедурата продължи 15 мин някъде. Имаше малко кръв след това, но мноого малко. Станах и си взех рейса до вкъщи Simple Smile Според мен е хубаво да си вземеш този ден отпуска, да не се притесняваш. Аз работех от вкъщи и си лежах на дивана. Не ме болеше след това въобще. Честно казано пак бих я направила без упойка. Но предполагам, че при всеки е индивидуално и не се знае. Аз имах 2 проходими тръби,  има значение за болката.

# 183
Магнетик златна си Hug Поизбистри ми се графика в главата Sunglasses За вливката така и предполагах, което налага още едно спане, но пък от инжекции мога да спестя. На вливките съм им свикнала вече даже са ми най-приятни, ама ми писнаха да са безрезултатни и този месец даже си я спестихме.
Ние сме готови сега стискайте палци всичко да е ок с изследванията, че всеки път съм на тръни Praynig
Поли, да се отчетеш като се прибереш. Мисля те и ти пращам положителна енергия нагоре по етажите.
Соренда, най-добре изчакай да мине утре и недей си пълни главата с тревоги предварително. От опит ти го казвам Wink Пък после, ако се налага ще даваме съвети.

# 184
  • София
Момичета, аз се чудя защо не пишете, а то имало нова тема! ooooh!
Макар и със закъснение, от сърце пожелавам здраве и късмет на прекрасните ни цветя Блинг, Лив и Еличка на мама Кашмир! Hug
Много стискам палци на Поли, всичко днес да мине без проблем и по най-щадящия за нея начин. Мила Поли, знам как боли сърцето в такъв момент и от цялата си душа ти желая скоро отново да имаш повод за радост, който този път да трае цял живот! Hug
Йоли, Магнетична, стискам ви силно палци и тръпна в очакване да ни зарадвате след седмица! Гушкам ви много! Hug
Кристи, как е младежа, слуша ли те? А ти него? Heart Eyes
Признавам, че нямах време да изчета всичко, но ми беше много луда седмица. Миналият вторник имах рожден ден, а в четвъртък официално станах госпожа. Mr. Green Малко в последния момент решихме да подпишем точно на 21.04 - преди година на тази дата се сгодихме. Но успяхме де - за 5 дни тичане за медицински и прочие бумаги, добре се справихме в крайна сметка Simple Smile

# 185
Магнетична, мога ли да те попитам как ви откриха тези антиспермални тела? Специално изследване ли има за тях? При жената ли се изследват или и при мъжа?

Поли, успех!  Hug Бъди силна!

Франго, честито!

# 186
Соренда,аз направих ЦС в Малинов с упойка(лошото е ,че в сравнение с други клиники цената тука е доста по-голяма) по мое желание, макар че до последно се опитваха да ме разубедят, като ми казваха че ползват възможно най-тънкия катетър, но аз реших да си спестя цялото напрежение.Но пък има много момичета,които казват,че изобщо не са усетили болка.След снимката чувставах малко дискомфорт, все едно ще ми идва и имах лекичко зацапване.След един час ме пуснаха да си ходя и не съм имала повече неразположениея.Пожелавам ти и тук успех! Hug

Момичета, по БТВ дават за едно семейство,което е чакало своето бебче 10 години и най -после са успели.

# 187
Фран , честито ти госпожа  Mr. Green   много щастливи, влюбени и винаги заедно, един до друг  Heart Eyes

Блингче, много палци имаш да знаеш  Praynig Hug Heart Eyes

Поли,  Hug Hug Hug Hug и бързо възстановяване - психическо и физическо  Hug Heart Eyes

Аз имам висок праг на болка и напълно проходими тръби, обаче ми сложиха местна упойка в шийката, която ме боля по-дълго от самото прокарване на контраста. Отделно, че след процедурата, при пишкане имах адските болки, а се.са после беше ........... треперех като лист и имах чувството, че ще изпитам пак същата болка  Sick Може и да зависи и от това къде и кой я прави  Peace Но аз винаги съветвам хората да ползват ако могат упойка, защото остава трайни психически следи  Crazy  За това и за пункцията не съм обмисляла вариант за без, въпреки, че и аз имам алергии, предпочетох да си го спестя  Flutter

Тери, антиспермалните ги има и при мъжа и при жената  Peace

на мен ми ги откриха в плевен при пускане на имунологичният пакет - кръвни, а на мъжете се изследва в еякулата, но на ММ тогава не му беше стигнала пробата за тях и така и не ги пускахме, защото и моите са напълно достатъчни за да не стане естествено  ooooh!

# 188
  • София
Благодаря ви. Не понасям много болка, сигурно ще предпочета с упойка.

Права си, Блинг. Знам, че си права, но не мога да спра да го мисля.. Ще искам да направя възможно най-скоро всички необходими изследвания и процедури, а дори нямам представа какви са те.  

Франго, честито! Simple Smile

# 189
съгласна съм, че оставя трайни психически следи  Mr. Green като цяло си е гадно нещо. Още си спомням как си бях стегнала краката от страх и доктора не можа да си извади инструментите  Mr. Green но това беше от страх, не от болка

Соренда, бъди спокойна! Каквото и да препоръча доктора, съм сигурна, че ще мине бързо и безболезнено! Но не го мисли сега

Според вас при наличие на антиспермални тела би ли имало биохимична бременност? Не би трябвало, нали?

# 190
според мен определено не би имало  Thinking Аз за 3 години никога не съм виждала положителен тест
 но може да има биохимична от ембриотоксини, повишени НК клетки, листериоза, токсоплазмоза, мико и уреаплазми, и май от едни други антитела, ама трябва да видя кои бяха ако не се бъркам конкретно за тях  Thinking

# 191
Магнетична, кога си на тест?

# 192
Благодаря!  bouquet

# 193

Тери, виж тук има доста инфо  Hug

http://reproinova.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82 … 0%B5%D0%BB%D0%B0/

Усмивка, принципно на  03 май, ама да видим  Whistling

# 194
Магнетична, стискам здраво палци!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт