Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Йоли, Блингче, добре съм вече, не ме мислете мен. Grinning Утре все пак ще отида да проверя малката буба как е и да видя мога ли вече да спра с магнезия и папаверина, че много ми дойдоха. Sick
Воайорче, дано утре всичко да мине леко и без проблем! Praynig
Магнетична, при кой си на гастро? Петрова в Надежда ли? Сигридов ме изпрати там още преди два месеца заради моите стомашни неволи, но още не мога да сколасам да стигна Blush Сподели впечатления после! Praynig

# 541
  • От Луната
ВоайорчеHug Много кураж и смелост ти желая! Дано всичко мине леко и безпроблемно.
... тази статистика никак не ми харесва Sad

# 542
  • Варна
Здравейте момичета Hug Отдавна не съм се включвала в темата, бях решила малко да намаля форума, защото преживявам много лично всеки неуспех и се депресирам. Но си признавам, че все пак ви чета отгоре-отгоре.
Воайорче, Поли, ужасно съжалявам за това, което ви е сполетяло. Дай Боже много скоро да гушнете вашите бебчета Praynig Praynig
Включих се най-вече, за да честитя на Магнетик за чудесния резултат. Безпроблемна бременност ти пожелавам до термин Heart Eyes Ако този път и при мен се получат нещата, заедно ще бутаме колички в морската Blush
Йоли, силно стиснати палчета за теб утре, а за Креми в понеделник. Явно 9 май е ключов в темата - тест, прегледи... 
Аз точно на 9 май чакам цикъл и може би на следващия ден ще съм в клиниката - надявам се да имаме зелена светлина и най-накрая да си прибирам двете снежинки. Този път се надявам да се запозная с някоя от вас на живо. Засега познавам само Фран, тя ми е бременното късметче. Франи, радвам се, че се е разминало леко произшествието и повече да няма стрес до термина Hug
Блингче, пожелавам ти бързо да изтрепете гадините преди пункция Wink
Успех на Боби, Люксен, Ели, Тери, Бабъл...и на всички, които съм пропуснала  bouquet

# 543
Леле, Франи, ужасен ужас!!!
и аз изживях страшен стрес в колата, май в началото на 8-ми месец. Нали помните голямата градушка в София през 2014г.. аз бях тръгнала с колата от нас 5-6 минути по-рано и ме свари на път без никакви сгради наблизо, само дървета, от които падаха клони като добавка към градушката. нямаше как да се скрия никъде и стоях в колата. издърпах седалката максимално назад, ако се счупи стъклото да не съм близо и всяко парче град ме стряскаше жестоко, а те бяха мнооооого. Имах но-шпа в мен и веднага изпих 2-3, защото много ме беше страх да не се сдобия с контракции...за щастие се разминах само с уплах.

Воайорче, много се радвам, че те усещам в добро състояние на духа  Hug Много сили за утре!  Hug

Тутси, стискам плаци това да е и твоят месец  Hug

# 544
Воайорче, кураж и никакво отчайване  bouquet

# 545
Много сили утре Воайорче и дано мине бързо и леко Hug При кой ще правиш абразиото newsm78
Tootsie ние с Креми сме си нарочили 9-ти за късметлийски, дано и за теб е ново начало Wink
Момичета пазете се много.
Скрит текст:
Мен много ме е страх от пътуване. То в града почти всеки път стават някакви ситуации и се разминава на косъм, пък извън е ужас. Затова едно време много ме беше страх и хич не исках да пътувам. Бях се зарекла да не мърдам никъде при бременност. Ама вече няма как да се получи. Посвикнах вече, но след трансфер и следващата бременност ще ме хванат пак лудите. Ще трябва да слагам тапи в ушите, превръзка на очите и да не гледам пътя Laughing Всеки най-малък страх и стрес веднага ми прави корема на топка и почва да ме боли. Преди малко такива нерви ми образуваха, че вече си имам ПМС, както се радвах, че може да ме пропусне този път Sick

# 546
  • София
Благодаря ти, Блингче! Калчев ще ми го направи.
Нещо взе  много да ме боли и се тревожа да не изхвърля плода преди операцията, ама каквото-такова. Има неща, които не зависят от нас.
Прегръщам ви много, момичета!

# 547
  • София
Воайорче, дано мине бързо и леко.  Hug
Фран, голям ужас си изживяла. Радвам се, че всичко е минало благополучно и си добре, както е бебето.
И мен това пътуване ме притеснява понякога, въпреки че аз пътувам предимно с метрото и по-рядко с кола. Много ми е удобно до нас е, до офиса..., то не че пак не се притеснявам понякога.

# 548
Фран,   Hug

Бях при Петрова в Надежда  Peace Възхитителна жена, за разлика от моето състояние  Tired  Имам възпалена жлъчка, пълна с камъни  ooooh! Имам една торба хапчета и утре съм пак при нея да види дали ще имам повлияване, ако не .... не ми се мисли  Sick ще трябва да я махат  Tired

# 549
  • София
Ох аз цял ден на работа едвам изкарах.
Фран  Hug пази се повече,бебка има нужда от спокоиствие Hug Hug Hug
Магнетична всичко ще е наред Thinking ама как така ще ти я махат сега.Дано да ти подеистват хапченцата и да се разминеш  Hug
Блингче аиде да вземе да те пропусне този месец и  да пътуваш до Сф за да се виждаш със Сигридов Hug Hug
Воайорче кураж и сили мила.Утре всичко да минава бързо и повече никога да не ти се налага да минаваш през този кошмар. Hug Hug

# 550
Воайорче Hug Не остана, стискай. Едва ли ще стане нещо. И аз последния път имах някакви леки болки деня преди К и те разбирам. Имаш ли прогестеронова терапия и спря ли я?
Ухх Магнетик spoko Дано да се размине. Далечни са ми такива проблеми, но предполагам колко сериозни и неприятни са.
Креми, а не не. Да ти кажа предпочитам да си действаме по план. Страх ме е вече от спонтанни бременности.
Скрит текст:
Хубаво се бях настроила да си чакам спокойно цикъла непукистки и дори тестове да не правя. От вчера обаче толкова странно се чувствам и пак ми влезна мухата в главата. Днес такива изчанчени болки имам, че не знам какво се случва. Вече едва ги изтърпявам. Да идва лелката вече, че ми писна.

# 551
  • София
Да, Блингче, пиех утрогестан, но спрях приема в момента, в който разбрах, че развитието е спряло.
Гуш за всички!  Hug

# 552
Да, Блингче, пиех утрогестан, но спрях приема в момента, в който разбрах, че развитието е спряло.
Гуш за всички!  Hug

Няма да го изтървеш миличка! Много сили и кураж утре! Гуш и от мен!

Магнетик, дано се оправиш!
Фран, пази бебката!
Успех на всички!

# 553
По принцип не трябва да се спира от раз, за да не се стигне до прокървяване. Но вече е свършило. Не остана. Лягай да почиваш най-добре. Леко и бързо да ти мине утре Wink

# 554
Блинге, ти кога чакаш цикъла?

Аз да ви кажа си шофирах до последно, като чак в девети месец спрях да слагам колан, ама в нашата кола коланът ми минаваше под корема. В деня на раждането също отидох до болницата с кола. Били започнали регулярни контракции, ама аз не ги усещах Simple Smile Попълниха всички документи и казах, че първо ще се прибера до вкъщи... и се докарах  Mr. Green оправих се, прибрах едни дрехи от терасата, извикахме такси и чак в него започнах да усещам какво се случва  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 23:35 от eli_t

Общи условия

Активация на акаунт