Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
-
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
-
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
FSH (фоликул-стимулиращ хормон) е хормон, който стимулира растежа на фоликулите в яйчниците. Неговите стойности се използват за оценка на функцията на яйчниците. Повишените стойности на FSH могат да показват намален резерв от яйца и по-ниска вероятност за успешна бременност. FSH означава фоликул-стимулиращ хормон, който играе решаваща роля в регулирането на репродуктивната функция при жените. Измерването на нивата на фоликул-стимулиращия хормон може да се използва за оценка на яйчниковата функция и репродуктивния резерв.
-
Какви са разликите между хетерозиготните и хомозиготните мутации при тромбофилиите?
-
Какво е значението на изследванията за ACE и PAI при тромбофилиите?
Мислих премислях и тотала няма как да е в полза на самофинансирането септември (освен ако не обера банка, или не спечеля от лотария, която не играя). Трябва да съберем пари за доплащането, за някои нови изследвания, ще следя как ще вървят номерата и няколко месеца по-рано ще се запознаем с Русев, да видим и от там какво ще излезе. И така сега само ще мина през ендокрионолог, да ми назначи метформина, който не ми назначиха заради "скорошно забременяване" и да видим ТСХ и вит. Д.
Прекалено е, ако е само с тази цел ... защото честно, на такова ми намирисва.
Преживях го още с предния неуспех ...
Точно така ще направя: ще звънна утре и ще запазя час за понеделник. Пък да видим какво ще стане. Не знам защо ме иска на 2-ри ден, по телефона акушерката също ми го каза когато ми съобщи резултата от sdi теста. Може да има общо с това, че предния път на прегледа на 9 ден вече бях овулирала и това хич не му хареса. Може затова да е искала по-рано, но ще се случи идния месец. Няма да пропускам този, добре че сте вие.

не съм в кондиция тези дни
Гледам да се държа, заради живота в мен ...., но мозъка ми никъв го няма
Дублиран с още една жена, нооо Теди каза да се приготвя за чакане. На теб в колко ти дадоха час?
Права си, че трябва да се държиш заради живота в теб. За съжаление лошите неща идват почти винаги , когато е най-неподходящо...ако въобще може така да се каже.
Този път ми се разминаха хаповете, както никога обаче се чувствам като дрогирана и без тях. Ще припадна някъде от изтощение...