Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Разбирам го по-скоро, че трябва да имат поне 30 дни разлика, а отрицателната частица се отнася за давността при кандидатстване. Най-добре питай момичетата в темата за фонда. Все пак не съм задълбавала толкова дълбоко в темата понеже не ме касае и ние право на фонд нямаме. Вашата първа СГ от кога е и къде е правена?

# 616
Правена е в Малинов преди 12 дни, а другата Калчев каза в Надежда да направим и то във вторник. Ще звънна да питам в клиниката утре.
Благодаря ти  bouquet

# 617
  • От Луната
Люксен, ако е само за проследяване и на 4ти ден може да запишеш час. Звънни утре на регистратурата и помоли да те свържат с акушерките (ако акушерката чиито телефон имаш не е на работа). Обясни им и те ще ти кажат какво да правиш.
Ако си само за преглед и 4ти ден е ОК, а ако док е назначил хормони, можеш да минеш утре в 8 да си ги пуснеш на 2ри ден и да ги коментирате на 4ти ден.
Този преглед е за задържани фукита, ако няма стимулация не е проблем. Не се отчайвай ...

Дел Мар, догодина ще сме с теб! Hug Мислих премислях и тотала няма как да е в полза на самофинансирането септември (освен ако не обера банка, или не спечеля от лотария, която не играя). Трябва да съберем пари за доплащането, за някои нови изследвания, ще следя как ще вървят номерата и няколко месеца по-рано ще се запознаем с Русев, да видим и от там какво ще излезе. И така сега само ще мина през ендокрионолог, да ми назначи метформина, който не ми назначиха заради "скорошно забременяване" и да видим ТСХ и вит. Д.

Кристи, аз не бих направила вливка за "сива зона", ще ме прощават вашите специалисти, но тая имунология вече идва на цената ин витро.  #Crazy Прекалено е, ако е само с тази цел ... защото честно, на такова ми намирисва.

Воайорче, браво на теб мила. Сила и дух имаш за всички ни! Дано някой ден, да имаш най-прекрасния подарък за тази смелост!  Hug

Благодаря ви момичета от сърце. Аз съм добре, яд ме, но така е трябвало да стане. Ще се намери някаква логика, ама няма да е днес! Simple Smile Преживях го още с предния неуспех ...

# 618
Да, момичета, и аз почвам да клоня към пропуск на вливката. Ще изчакам все пак и Русев да отговори.

# 619
Йо, ти събирай каквото може пък то ще си покаже. Е няма нужда да ходите на Хаваите на почивка, на някоя по-икономична дестинацийка  Mr. Green До есента вярвам, че ще успеете да заделите за един ЕЦ с лека стимулацийка, колкото да направиш повече от един фоликул и да не похабявате донорската проба.
Кристи, изчакай го, ако те хванат лудите направо му звъни. Срам не срам човекът ще ти влезне в положение Wink

# 620
  • София
Олеее, върнахте ми надеждата!  Heart Eyes Точно така ще направя: ще звънна утре и ще запазя час за понеделник. Пък да видим какво ще стане. Не знам защо ме иска на 2-ри ден, по телефона акушерката също ми го каза когато ми съобщи резултата от sdi теста. Може да има общо с това, че предния път на прегледа на 9 ден вече бях овулирала и това хич не му хареса. Може затова да е искала по-рано, но ще се случи идния месец. Няма да пропускам този, добре че сте вие.  Hug

# 621
Люксен, пробвай така или иначе пак ще загубиш месеца. Аз не виждам проблем след като няма да правите нищо. Ще обясниш за ранната овулация и ще се разберете после да дойдеш на по-ранен ден.
Скрит текст:
Честно казано ме учудва, че те викат толкова рано или нещо не сте се разбрали. До сега правен ли ти е преглед в първите дни от цикъла? Аз многократно повдигах въпроса дали всеки път е добре да ходя в първите дни понеже се следим така от есента, а също имам ранна О, освен това по хормони очевидно задържам нещо. За мен това е качественото проследяване на О от-до. Затова и ми се искаше този път като се хванахме на хорото да направим нещата като хората. Уви, пак нямах късмет и едва ли ще получим информация по този въпрос. Но в крайна сметка важното е да продължим по план, тъй като не разчитам на естествено забременяване.
Честит празник на всички, които са именници днес или имат такива в семейството си  bouquet
Аз се връщам в леглото, че ми дойде в повече това ранно и събуждащо "наводнение"  Sick

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 07:35 от 💎Bling-a-ling💎

# 622
Йо,  Hug  Почини си, събери витамин Д, сили и вяра и на есен с песен и положителен тест  Hug  spoko

Уффф, другото го забравих  ooooh!  не съм в кондиция тези дни  Confused онзи ден един приятел почина супер нелепо и още съм в шок  Cry Гледам да се държа, заради живота в мен ...., но мозъка ми никъв го няма

# 623
  • София
Блинг, може и аз да не съм разбрала. Но този 2 ден ми е останал в главата. Като цяло съм съгласна с теб, че трябва да се започне в началото на цикъла. Ще знам със сигурност повече в понеделник. Имам час от 11. Party Дублиран с още една жена, нооо Теди каза да се приготвя за чакане. На теб в колко ти дадоха час?

Магнетична, моите съболезнования. Sad Права си, че трябва да се държиш заради живота в теб. За съжаление лошите неща идват почти винаги , когато е най-неподходящо...ако въобще може така да се каже.  Tired

# 624
Люксен, по-раничко съм аз. Приготви се за чакане за всеки случай, защото по това време се посъбират момичета в процедура за коментар, а и ако има натрупано закъснение от операции и пункции сутринта още повече. Но всеки ден е различен.
Ако до сега не си имала преглед в началото на цикъла най-вероятно затова са те искали в по-ранни дни. Да те огледат за антрални и задържани фоликули. Но дори и това може да се се свърши до към пети ден. Не мисля, че е фатално при теб. Все пак само ще се проследявате. Ще отидеш друг месец по-рано, ако трябва.
Магнетик Hug

# 625
Благодаря ви момичета Hug

Да се похваля, че за втори път хапвам месо и нямам кризи  Praynig  Hug  донесоха ми и телешко варено  Blush

# 626
Браво, малко по малко ще се оправят нещата Wink Да те глези семейството Heart Eyes
Скрит текст:
Да ви се оплача, че няма на кой друг, днес съм направо за кръвопреливане Tired Face Този път ми се разминаха хаповете, както никога обаче се чувствам като дрогирана и без тях. Ще припадна някъде от изтощение...

# 627
Милата  Hug  и аз бях така всеки месец и знам какво ти е  ooooh! и болка, и теч, и продължителност  Crossing Arms

Пий повече течности  и хапни малко шоколад  Hug да ти е последният цикъл това   Praynig

# 628
Аз цял живот съм си така и след всеки А става все по-зле Confused Надеждата ми е някой ден след раждане да се променят нещата.
Елинце, как мина прегледа днес Rolling Eyes
Креми, престраши ли се за някой пиклив тест Heart Eyes

# 629
Не съм  доволна - 3 фоликула,  единият изостава. Освен това вчера ММ каза, че е категорично против да правим още опити.... и аз съм в страшна дупка, защото нямам никакво усещане, че нещата ще се получат.... всъщност и надежда нямам.... май отдавна не съм се сривала така.... мисля да пусна СВ за една обява. за работа,  която ми се стори интересна

Общи условия

Активация на акаунт