Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 362
  • 734
  •   1
Отговори
# 90

Прегръщам ви, Поли, Йоли, Блинг, Магнетик, Бъбъл, Фран, Кристи, Облаче, Кашмир, Креми, Соренда, Лейди Джой, Ели, Усмивка, Тери (ау, дано не изпусна някого) и за първи път имам честта да ви наръся с магичен прашец!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

[/quote]

Ще се сгуша тук под прашеца на Моника!

Миличка, стискам ти палчета всичко да е наред до пухкав финал по термин!
В коя седмица беше за последно при Калчев?

# 91
Ехааа, чудесни новини, Моника  Hug Лека бременност до термин!
Блинг, на нас ни правят изследвания за плазми, вирусология, МБ за малко под 400 лв, били задължителни  Wink

# 92
Поли, ще бъда във вторник при него (май за последно) и тогава ще съм в 10-та и 2 дни.

# 93
  • От Луната
Моникааа, честито и до термин да стискаш кълки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря за прашеца и си събирам колкото мога, че нещо няма напоследък из форума прашец  Joy

# 94
  • София
Monica_GellerHug   
От сърце ти пожелавам лека и спокойна бременност,да й се наслаждаваш максимално!И за финал прекрасен пухкав бебок/бебка  Simple Smile
 Окъпвам се в прашеца ти!

♥Синеока♥ ,скоро ще има обииилен праховалеж в темата ,усещам го!
Blue_cloud , много хубаво ,че с бебенцето ти всичко е наред.Теб Сигридов ли също те следи?

# 95
Моникаааааа  Hug лека и безпроблемна до края   Heart Eyes  Praynig

Блингче, ние платихме поетапно :300 пункция, 400 оплождане, 800 емброкултивиране и 350 тансфер, включи си и още към 200- 300 за лекарства, като не смятам стимулиращите инжекции и хориомона  Peace 

# 96
  • От Луната
Магнетична, то излиза същото, само дето на мен ми ги сметнаха общо 1500лв. те винаги разбиват и плащаш поетапно.

# 97
Хайде и аз под прашеца на Моника! newsm79 Много лека бременност и здрави и прекрасни бебчета накрая и за Усмивка и Облаче!  Peace

Следват Синеока и МагнетичнаPraynig Силно стиснати палчета да сте следващите бременелки и да повлечете крак, момичета!

Блинг, аз бях със стимулация последните два пъти и имах над 3 Я, така че не мога да съм ти от помощ за цените, но това което ми казаха акушерките е, че винаги правят ИМСИ на самофинансирани опити. Ние нямаме мъжки фактор и въпреки всичко и двата пъти правихме направо ИМСИ, изобщо не са ни предлагали друго, въпреки че на сайта им има цени за класическо инвитро и ИКСИ. Не съм се замисляла изобщо дали да си искам изрично друг вид оплождане, но нали уж това е най-доброто.

Hug за всички останали момичета пред/в процедура или просто на изчакване като мен.

# 98
Моника успешни и леки 9 месеца ти желая.
Бабъл, при Сигридов ходя на основните прегледи да и отделно на жк съм се записала. Много се радвам че темата се активизира и кипи както Моника се изрази, убедена съм че емоциите ни могат да наклонят везните на бебеправенето в една или друга насока, е сегашните в темата ми се виждат доста бебеносни Simple Smile

# 99
Благодаря момичета за инфото Hug
Скрит текст:
Нещата се припокриват с моите сметки. Аз като начало ще съм абсолютно без нищо, за да видим какво е реалното качество. Съотвтетно ще ми излезне "по-златно". Не, че искам какъвто и да е вид стимулация. Бих се навила на нещо съвсем леко. Общо взето този опит го обсъждахме като един вид проба и проверка на яйцата, съпоставка на хормоните с реалното положение. Пък, ако стигнем до оплождане и трансфер добре дошло. Дано се получи на магия, че така като почна да го мисля и възприемам като изследване почвам да се сдухвам.
Лив, аз също бих настоявала на ИМСИ и всички екстри, които съществуват стига да имам думата. Ние не може да се каже, че имаме мъжки фактор, но морфологията ни е на границата. Като ще плащам и предвид загубите и натрупаните години опити някак си не мога си позволява такъв риск.
Елинце и аз ги смятам толкова общо изследванията.
Скрит текст:
Особено като си включа над 70 отгоре за плазмите, които не са задължителни. Но съм решила да проверя всичко този път и ако ще турско да е без абсолютно чисти изследвания няма да стартирам. Може би само за някакви гъби бих клекнала, но, ако се налага по-сериозно лечение от рода на АБ не. Пробвах се на прегледа да си ги искам, ама не ми се получи номера. Док взе да ми обяснява, че били опасни на по-късен етап и сега не били проблем. Аз обаче ще съм нахална и ще си ги искам в комплект с хламидията.

# 100
Блинг, според мен със сигурност ще си с ИМСИ. Още повече, че ще имаш 1-2-3 Я, не мисля че биха рискували (пък ти още по-малко) с някой от другите методи, които уж са по-ненадеждни.

# 101
О да разбира се. Не съм си и мислела друго поне не и в нашата клиника. За други места и по друг начин се процедира. Както и да е, да стигнем до там изобщо. На първо време ще е само 1 Я. За начало се моля за чисти изследвания и бърз старт, пък после, ако може за по-нормален цикъл без ранна О.

# 102
Получих отговор от Кременски Heart Eyes Ще го копна, защото може да е полезен за някой, който се колебае.

Скрит текст:
ВЪПРОС:

Здравейте, професоре,

Пиша Ви по повод мое притеснение. Бременна съм (най-послееее) в 15-а седмица. Преди две години пусках пакет тромбофилии и ми излезе
хомозиготен D/D за ACE
хетерозиготен 4G/5G за PAI
хетерозиготен C/T за 677C>T (MTHFR)

Тогава ми бяха споменали, че имам риск от прееклампсия и аборт, но сега в клиниката твърдят, че отклоненията ми не налагат никаква терапия. В момента не взимам дори АП, какво остава за клексан или фраксипарин. Въпросът е, на кое да се доверя?

ОТГОВОР:

Здравейте Госпожо,

Аз не съм АГ-специалист и не само поради това си задавам често същите въпроси. Като например: защо продължават да се провеждат изследавиня, от които резулатитте са с недоказана информативност..
Същото важи и за ефекта от предлаганите "терапии" на подобни резултати.

При посочените данни няма основоние за допълнително безпокойство и провеждане на профилакитка.

По-важно е какъв е резултата от биохимичния скрининг?
Какви са са данинте от ултразвуковите прегледи?

Лека вечер

Ще се доверя на него и на Михова + Димова, които твърдят, че плацента и кръвопоток са супер и няма да бия нищо.

# 103
Кристи, и аз получих много успокояващ имейл от него Simple Smile започна с
" на въпроса ви "какво да правя?"
Отговор "не се притеснявайте "  Simple Smile

Блинг, на нас винаги ни ги искаха

# 104
Кристи, благодаря за споделеното инфо Hug Усещам, че и мен ще ме вкарат в някакъв филм скоро относно терапията с фракси Thinking Не знам на кой ще повярвам и ще се доверя. Истината е, че наистина не ми стиска да си си седя без нищо. Приела съм риска и харчовете. Обаче, ако за трети път ми се случи случка и то след бременност постигната с ин витро няма да си го простя и бих се изяла от угризения. Пък кой в каквото иска да ми се кълне после. В такива моменти за пореден път ми се иска да съм средностатистическа жена прихванала от въздуха, която се следи само на ЖК и дори не знае какво е ФМ и скрининг ooooh!
Ели за преди ли говориш или сега какво ще ви искат при новата процедура newsm78

Общи условия

Активация на акаунт