Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 329
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От вчера изчетох че тази мутация на половин ген е много слабо въдействаща, докато сега както съм аз с липсващ цял ген, ако не бяхме засекли, 20% е шанса за успешна Б. Аз няма да имам избор и ще трябва задължително да съм на терапия.

Обадиха ми се от клиниката, до положителния тест съм на АП по една таблетка вечер.
Сега трябва малко да си събера акъла и да се опитам да съм спокойна.
На мен с половината ген (4/5 PAI) и АСЕ мутацията и Протромбина ми каза Русев,че шанса ми за успешна бременност без терапия е ... 30 %.

# 76
  • София
Ей, Облаче,много се радвам! Лека и безпроблемна бременност ти желая! bouquet Коя гс си?
Усмивка, радвам се че всичко с изследванията е наред. Това с бъбречетата е често срещано при момчена, дано не се налага интервенция.
Палчета за всички с наоравени й предстоящи трансфери! Praynig

# 77
  • От Луната
От вчера изчетох че тази мутация на половин ген е много слабо въдействаща, докато сега както съм аз с липсващ цял ген, ако не бяхме засекли, 20% е шанса за успешна Б. Аз няма да имам избор и ще трябва задължително да съм на терапия.

Обадиха ми се от клиниката, до положителния тест съм на АП по една таблетка вечер.
Сега трябва малко да си събера акъла и да се опитам да съм спокойна.
На мен с половината ген (4/5 PAI) и АСЕ мутацията и Протромбина ми каза Русев,че шанса ми за успешна бременност без терапия е ... 30 %.
Креми, аз не съм изследвала АСЕ, но май трябва, понеже съм 4/4 PAI. Док нищо не каза, и за сега ще си трая, този месец съм пред фалит и няма как да направя всичко. Така или иначе терапията е една и съща и за сега ще си пия АП. Така и така шанса за забременяване не е голям, така че ще го мисля ако има бременност или стигнем до фонда.

# 78
момичета, вече официално ви моля да ме приемете сред вас Simple Smile някои от вас са ми познати от Искам Бебе, едно време в безстресовите времена на бебеправене Simple Smile Днес ми беше първият преглед при д-р Калчев. Много ми харесва подхода му и отношението му. Дълго мислих преди да взема това решение, тъй като започнах в клиника Надежда, но за нещастие не успях да изградя доверие към лекаря. Имаше твърде много противоречия всеки път като ходех. За съжение при д-р Стаменов се чака твърде дълго, а и не искам да му губя времето преди да съм направила всички необходими изследвания и да се знае откъде е проблемът точно. Така, очаква ме и мен АМХ  ooooh!, витамин Д, тромбофолии, естроген да видим от тия фоликули ще излезе ли човек. Минах и през доц. Русев - по-подробен преглед не съм имала през живота  Mr. Green направо съм възхитена от доцента. След дълбока депресия, мисля, че лека-полека започвам да гледам по-положително на нещата.  bouquet

Облаче, много се радвам за теб! Спомням си твоя случай от ИБ. Действа ми много окуражително! Аз имам 2 биохимични бременности в рамките на половин година:(

# 79
  • София
Йоли, благодаря ти! И ние няма да се откажем без бой. Важно е, че вече сме наясно и ще се позабързаме, пък дано много скоро да се похвалим!

Боби, аз съм във вторник в 8. Ще то пиша веднага след това какво е казал. Опитай се да не го мислиш дотогава, ако можеш.

Момичета, не разбирам много от нещата, които обсъждате, извинете, че не мога да се включа с някакъв съвет. Обаче пък ви желая от сърце успех! Много, много!!!

# 80
Йоли, наистина се отпусни и си освободи съзнанието. До теста имаш правилна терапия.  Не мисли за това! След резултата на 5 май ще коментирате и всичко ще е наред!

# 81
Ели Hug  Стискай много Praynig
Креми браво Hug
Като сме се заговорили за цените, Магнетик, цените съответстват ли на тези на сайта Thinking Направила съм си груба сметка от там, но да не се окаже, че има разлика.
Облаче, хвърли бомбата най-после. Дано всичо от тук нататък тече по вода Hug
Terry8, добре дошла и да не се задържиш много Wink

# 82
20 седмица съм и все се канех да се похваля, все си пишех наум думите, с които ще си изкажа щастието и се смръзнах след БХС и първа ФМ, където ме изкараха с ужасно висок риск и после с дни не можех да си намеря място. Правих амнио и резултатите са добри от него, но  някак си това ми разклати сериозно позитивизма, който изградих след като за първи път в живота си видях точица  Simple Smile
Един вид смятам че малчо има сега 3 татковци поне, мъжо на първо място, Калчев, който реши да се развива още повече в най-подходящия момент  Wink и Сигридов, който колкото и ръбато да ме посрещна на първия преглед, после при амниото беше доктора, от който имах нужда- стабилен и окуражаващ.
Тери явно винаги има надежда, тя е напук на всякаква логика и изследвания, напук на ФСХ-та, АМХ-та и всякакви други- Т та, така че не позволявайте и някакви гадни цифри да ви бутнат. (При БХС-то за себе си реших, че формулата им е грешна и невярна и няма да повярвам, че тя ще каже добре ли е или не бебе)
Стискам палци на всички, защото всички го заслужаваме  bouquet

# 83
  • От Луната
Поли, наистина ще опитам да се отърся от мислите. Не е здравословно и дори да не се получи ... хванах последния влак с това изследване, щях да съжалявам при всички случай. И съм доволна, че макар на своя глава си ги пуснах.

Блинк, за повечето неща отговарят. Имаше разминаване в оплождането ин витро, акушерката преди два месеца ми каза няколко цени, които ги нямаше в сайта, или не са описани така както трябва.
Ако искаш питай, ще си изкопая записките от тогава и ще ти кажа какво са ми писали.

Тери, добре дошла, аз те помня от темата в ИБ. Смених си ника, но всички ми викат Йоли или Йо Wink

# 84
Готово, кръвното ми е 100/70 и нямам никакви белтъци в урината. Явно от сега ще съм си така, да не стоя много на крак и да избягвам горещините. Е, питам аз, какво ще правя лятото, та сега тва не са горещини...но важното е, че всичко е наред.
Кристи, ти в коя седмица си?
Иначе и Моника е добре, даже много добре. Може би ще се отбие да напише 2-3 реда и тя, но тези дни трябва да влиза в 3 месец май и си се радва сега Wink
15-а Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Blue_cloud, защо амнио? Колко ти беше риска?

# 85
Йоли, за момента ме интересува сумата за ЕЦ /пункция, оплождане, транфер/. Нямам идея какво оплождане ще се приложи при нас, но и като гледам разликата не е съществена.
Скрит текст:
Като гледам между 1 до 3 ембриона е еднакво като сума. Предполагам всички прегледи се плащат. Хормоните не ги помня, че само един път съм пускала, но кой знае колко пъти ще се налага докато дебнем. Пък и те са дребни суми на фона на другото. Първоначалните изследвания грубо съм ги изкарала към 150 понеже мисля да пускам всичко на мен си. Другите кръвни не знам колко са понеже си бяха пакет с ТВЛ-а последния път и не съм се интересувала. Дуго не се сещам, тригъра го коментирахте, ПКК има май. Абе ще чукнем май към 2.5к с всичките пътувания и хотели, а може и повече.

# 86
  • От Луната
Блинк, ето цените:
Скрит текст:
МБ - 25х2 = 50лв
Хламидия - 25х2=50лв
хормони 3ти ден (ЛХ, Е2, ФСХ) - по 18лв = 54лв
ФМ - 30лв на преглед (на 3ти ден, на 9ти ... поне два прегледа са)
Хормони 10ти ден - ЛХ и Е2 х18лв = 36лв
Хормони 11ти ден - ЛХ и Е2 х18лв = 36лв
Тригер 16х2 = 32лв
стимулация - не е ясна между 7 и 800лв
IVF - до 3Я - 1500лв
ИМСИ - до 3Я - 1900 лв
ембриотрансфер - 340 лв
замразяване и съхранение на 2ембрита в сламка за 6м - 300лв
СГ - 100лв (не знам дали се плаща или влиза в цената на ин витро оплождането)
Това съм обсъждала аз с акушерките.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 19:05 от ♥Синеока♥

# 87
Кристи, по думите на Сигридов с моите резултати 4-5 на 100 деца били с Даун, което е ужасно много за мен, твърде много, за да не направя амнио.

# 88
А колко ти беше риска?

# 89
Момичетаааа! Тук ври и кипи! Party

Признавам си без бой, че си ви чета редовно, а за Поли даже поревах (прегръдки, мила! Hug), но все не намирах време да се разпиша.

Усмивка ме е издала - аз съм в 9-та седмица, засега всичко се развива нормално, във вторник за последно ще се гледаме с Калчев (подсмрък) и така. Wink През деня съм свежарка, но стане ли следобед, ме удря някакъв невидим парцал и докато стане време за душ и сън, почвам да се въргалям по диваните в полусвяст! Лошо и блудкаво ми е дори в момента, но поне не повръщам. Ям като разпрана на 2 часа, опитвам се да не прекалявам, ама ми прилошава от глад, пия яйрян в промишлени количества и съм подута като тюлен в овулация от пустия Утрогестан - вече често ме питат дали съм бременна, а не съм изпълнила третия месец дори! А иначе съм или по-скоро БЯХ стройна девойка..
Но стига мрън! Магнетик, я да видим какво ще стане при теб, дали ще станат двенките, ох, стискам ти палци! baby_neutral

Добре дошли на новите момичета. Искам да ви вдъхна кураж, особено на тези с лош мъжки фактор като нас, че нещата се случват, само стъпка по стъпка да се изпълняват нещата. Къде ще иде, ще стане! smile3508

Прегръщам ви, Поли, Йоли, Блинг, Магнетик, Бъбъл, Фран, Кристи, Облаче, Кашмир, Креми, Соренда, Лейди Джой, Ели, Усмивка, Тери (ау, дано не изпусна някого) и за първи път имам честта да ви наръся с магичен прашец!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт