Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 297
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Ейййй изписали сте света  Hug 

Блингче, по темата за ЕЦ - започнах на ЕЦ, на 3ти ден док не беше много хепи,че нямах грам остатъчен ефект от стимулацията, след това имах преглед на 10ти ден от МЦ (12,04) и док видя два фоликула един 14.5 и един 13,5 в ДЯ, лигавицата ми беше добра, пуснаха ми ЛХ и ми предложи да ги достимулираме с малко Пурегон и Цетротид - започнах със 100 единици в същия ден, за другия имах 200 + цетротид. На 14.04 имах преглед : 15.5 и 15, лигавица 8, пуснаха ми Е2, пак цетротид сутринта, пурегон 200 единици. На 15,04 пак цетротид и пурегон, Е2 и ми назначиха пункцията за 18.04, цетротид  и хориомон за 16.04. И на 18.04 беше пункцията, която мина много леко - очакванията ми бяха за по страшно нещо  Mr. Green

Относно Калчев и тромбофилията : когато разбрах за алергията към АП говорих с док и той каза това за конгреса и ми каза, да изчакаме всичко да стане и да се види какъв ще е кръвотока към матката и тогава да мислим за терапия. Но вчера, след трансфера му казах, че доцента иска да почвам клексана 2-3 дена след трансфер и че не пия АП, и той ми каза, че не може да рискуваме и да го почвам, а след това ще се преценява във времето дали и кога да го спра.

Питах го и за по ранен ден за тест, но ми каза най хубаво на 11ти ден, а  мен ми се искаше да видя дали е имало имплантация  newsm78

# 61
Магнетик, интересно се е развило при теб Sunglasses Няма да мога да те ползвам за сценарий, ама карай. То не знам до къде ще стигнем изобщо. Много е важно на първия преглед в началото на цикъла да видим какво се случва, че естрадиолът ми е много висок, а визуално няма следа да задържам нещо. Отделно ФСХ ми се е форсирал пак, поне този месец беше така. Ще пускаме хормони, ще се гледаме и ще преценим. До последно няма да знам сигурно дали ще стигна изобщо до пункция. Пък и, както единият месец ми е нормална О, а другия ранна ще трябва да ходя нон стоп по прегледи. Опитвам се да се подготвя психически и да планирам кои дни ще се налага да ходим и да оставаме в Сф, ама за момента е мъгла. Много ми се иска да стигнем поне до пункция и да видим какво се случва, ако ще и после нещата да са зле. Гледам да не се настройвам и да мисля поетапно. Първият ми зор е да са ми готови изследванията до четвъртък и да с ок, за да може изобщо да продължим.

# 62
Цитат на: Соренда
Странно наистина, във вторник ще се видя с док и ще го говорим...
Соренда, моля те пиши във вторник след прегледа. Да видим какво ти е казал, че аз съм в сряда в 8 ч. и ще се побъркам дотогава  Sad

# 63
Магнетична, Йоли, Блингче, имате ужасно силно стиснати палци от мен, момичета  Hug

Добре, де, Йоли, вие сте не просто с лоша СГ... сигурно ли е, че не може да кандидатствате по фонда?

Усмивка, спирай всякакви въглехидрати и настъпвай яко протеините. Може и добавка да ти дадат. Всичко ще е наред  Hug

Кристи, моля те ми прати мейла на проф. Кременски на лични!

# 64
Готово, кръвното ми е 100/70 и нямам никакви белтъци в урината. Явно от сега ще съм си така, да не стоя много на крак и да избягвам горещините. Е, питам аз, какво ще правя лятото, та сега тва не са горещини...но важното е, че всичко е наред.
Кристи, ти в коя седмица си?
Иначе и Моника е добре, даже много добре. Може би ще се отбие да напише 2-3 реда и тя, но тези дни трябва да влиза в 3 месец май и си се радва сега Wink

# 65
Усмивка, бързо минаване на разположенията  Hug

Моя приятелка е така с подуване, но и тя няма белтък в урината, от килограмите и от това, че малката притиска бъбреците. Без солено, повече вдигане на краката и повече протеини.

Момичета, имате много стиснати палчета от мен  Praynig Hug

И да кажа за добавките : аз пих добавки на моя глава и не съм ги консултирала с док, само с Денис  Blush

# 66
  • От Луната
Eli няма как да кандидастваме с мъжки фактор. Проблема е генетичен и фонда не финансира донорски програми. След ТВЛ стана ясно че имам проблем с тръбите и подадох документи с тубарен фактор. Опитваме с инсе понеже след ТВЛ има по-голям шанс ... т.е. шанса е малък за успех, разчитам на продухването и на офис хистероскопията. Подадох ги преди две седмици ... 4000 номера има пред нас, затова си дадох последен шанс сега.
Дописвам: Пратих ти имейла на професора! Успех!
Усмивка, браво на теб и бебче  Hug да сте здрави, пък другото не е важно  Hug
Магнетична, ще вървим горе долу заедно  Praynig Praynig Praynig
Соренда, Боби, всичко ще е наред, док не би се отказал без бой, не го мислете това, може да е малко по-трудно, но не е невъзможно!  Hug Hug Hug

Аз чакам да ми кажат присъдата! Ще полудея вече ...

# 67
  • София
Блингче само основния пакет съм пускала за тромбофилиите.
Магнетична,Йоли и аз съм след вас ще се бременнеее  baby_neutral
Моя трансфер ще е другата седмица иделано ми се нареждат нещата.В неделя съм на вливка и инжекцика.
Колко парички е хормона които бият/прегнил или хориомон/

# 68
Кремонка, палчетааааа  Hug

за Хориомона не помня със сигурност, май 60   newsm78  Помня цените на пункция, оплождане, ама за лекарствата хич не помня нищо

# 69
Здравейте Дами,
Не съм спирала да ви чета, но откровено си ме беше страх да пиша.
След няколкото а. и преди предстояща твл, док взе че отиде на пресконференция декември и твл остана за януари. Не изтраях аз обаче да си чакам твл-то и колкото и нелогично да беше пробвахме пак. И взе че стана Simple Smile Засега след няколко инфарктни моменти и амниоцентеза нещата с младежа се развиват въпреки че все си ме гони страх и няма и да ме остави де.
Като ви четох се сетих за някои неща- имала съм шанс за две успешни б. досега и общото между тях беше движението.
И първия път преди години ходех на аеробики, танци и физически бях много активна и сега целенасочено 3 месеца преди тази б. тръгнах на народни танци, едно за психическо успокоение, но също и бях вече почти убедена че ще ми помогне ако имам лека форма на ПКЯ за по добри я.
Това и витамин Д бяха новите неща в уравнението. Поли не съм лекар, но при последния а. бях на клексан от ову директно и не помогна, така че не се знае доколко хепариновата терапия е натежала при теб. Е сега пак съм на клексан разбира се, няма да изпусна и една предпазна мярка, която ми е известна Simple Smile
Стискам палци на всички, пък и на вас като ви остане малко свободно време може да стиснете по едно палче за мен  bouquet

# 70
Blue, ще ти стискам палци, както и на всички останали момичета, на коя за каквото й трябва има палчета от мен!
Някой беше споменал, че д-р Въжарова е много готина. Подкрепям напълно днес говорих с нея. Тя също отрече липсата на хепаринова терапия да е причината, при тези доплери и тази хемостаза, ще се умува пак след анализа...

# 71
Облаче, браво на теб  Hug  Имаш палчета за лека и безпроблемна бременност до края, и по термин да гушкаш здраво бебче  Hug Heart Eyes Praynig

Поли,  Hug  през какви неща само трябва да минеш  Hug   

Дори и да не пиша често, мисля за всяка една от Вас и стискам палци, да успее в нелеката борба за дете. В неделя бях в Руската църква и се помолих за нас  Praynig

# 72
  • София
Blue_cloud палчета от тук на татък всичко до края да е наред Hug bouquet
Поли  Hug Hug Hug

# 73
  • От Луната
Креми, хориомона е по 16лв за 5000единици, на мен ми биха предния път 10000 т.е. 32лв
Стискам палци!!!  Praynig
Магнетична, и аз ходих на 13ти до Руската църква да се помоля. Не съм набожна, но ми подейства добре ...
Облак, стискай кълки младежа да расте. Ти го изстрада многократно и е време за светлината в тунела!  Praynig
Поли, аз съм била при Въжарова, много е симпатична Simple Smile ... ще намерят причината, сигурна съм, че ти не си виновна за този фраксипарин (не знам дали се пише така, даже). От вчера изчетох че тази мутация на половин ген е много слабо въдействаща, докато сега както съм аз с липсващ цял ген, ако не бяхме засекли, 20% е шанса за успешна Б. Аз няма да имам избор и ще трябва задължително да съм на терапия.

Обадиха ми се от клиниката, до положителния тест съм на АП по една таблетка вечер.
Сега трябва малко да си събера акъла и да се опитам да съм спокойна.

# 74
e, Облаче, много се радвам!!! Дано всичко е наред до края  Hug

Общи условия

Активация на акаунт