Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 859
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Блингче, значи сега е момента да ти споделя, че аз спрях и Кринона Rolling Eyes Имунолозите продължават да ми искат максимална доза, но аз от три седмици си пипам ушите, защото Стаменов, Михова и Димова ми казаха, че няма смисъл. Ташков и той така се изказа. Та не знам луда ли съм да рискувам толкова много или разумна да не се доверявам на всичко, с което някой иска да ми наблъска нещастното тяло.

# 106
Блинг, в Малинов ми ги искаха - 04.2013 г., 11.2013 г. и 11.2015 г.

# 107
  • От Луната
Професора е железен просто, цял живот ще съм му задължена. Той е човека, който ми показа какво трябва да направим като изследвания, при какви специалисти да отидем и да тръгнем изобщо в правилата посока.
Мисля, че и професора потвърждава твърденията на д-р Калчев и д-р Въжарова, за случая на Поли, че по-важни са ехографиите и доплера, а не толкова фраксито. Сега остава да се намери причината и да се вземат мерки! Поли с теб сме!  Hug Hug Hug

Кристи и ти можеш да спиш спокойно Simple Smile и аз мисля да спя спокойно Simple Smile поне до теста  Joy после ще видите "Лудото Йоли"  Joy
Аз лично бих се доверила на АГто, в крайна сметка той е с дипломата Mr. Green и той си залага главата за всеки случай, имунолозите малко на мода ми намирисват. Преди две години когато започнах да чета и пиша тук, почти никой не знаеше нищо ни за имунология, ни за вит Д, ни за АМХ. Беше бума на ТСХ  Joy , после в Надежда взеха да правят от мухата слон с тази имунология, а вит Д не знам от къде се пръкна   Joy Joy Joy

# 108
Кристи, при теб е по-лесно щото вече си в по-напреднала бременност и нещата може да се следят на доплера. Аз бих била спокойна на твое място. Особено предвид, че ме следят такива специалисти.
Скрит текст:
Ама като очакваш изобщо нещо да се имплантира и да извъртиш най-опасните седмици при все, че имаш вече две загуби дето не е ясно от какво са, е малко по-друго. Принципно мен никога не са ме впечатлявали толкова като проблем абортите. Да изстрадах си ги, ама не съм се шашкала, че едва ли не имам някакъв огромен проблем с износването и колко много трябва да внимавам в бъдеще. Винаги съм счистала, че е огромна вероятността да е било "грешка на природата" и двата пъти. При първия А дори нищо не пих, нито слагах или бих. По-скоро до момента лекарите се шашкаха и вкопчваха в загубите и малко ми подценяваха трудното забременяване. От рода "щом един път е станало не се притеснявай". Ама тоя номер вече не ми минава. Изчака ми се чакането докато на всички им стане ясно, че по дяволите не мога да забременея спонтанно по лесния начин. И ще трябва да приложим други мерки. Та, ако отхвърля като причина за А тромбофилиите, то остават само генетичните проблеми, евентуално НК клетките и щитовидната, за които пък изобщо не вярвам.
Отделно пустата муха, която док ми пусна за аденомиозата ме изпържва буквално и всячески се опитвам да я изгоня от главата си Angry И пак е свързано с кръвоснабдяването.
Елинце, странна работа. Аз знам само хламидията за задължителна, онзи ден дори го обсъждахме. Ще си ги искам в понеделник заедно с другите неща и ще чакам резултати накуп. Дано са готови до четвъртък Praynig

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 10:01 от 💎Bling-a-ling💎

# 109
  • От Луната
Хламидията и МБ са задължителни, хламидията важи 6м, МБ 1 месец.
Плазми не съм пускала, но аз съм с чиста МБ, нея рядко я мисля даже.
Блинк, док не ми е вземал секрет никога за нищо ... винаги с акушерките. Отиваш една седмица преди преди М и казваш какво искаш да пуснеш и те ще ти вземат секрет. Няма да те върнат, бъди сигурна  Hug , МБ става за около 3-5дни, ако имаш съмнения отиди малко по-рано, за да има време за терапия, ако излезе нещо.
Той док в кабинета си няма даже материали с които да ти вземе пробата Simple Smile според мен е забравил даже как се прави това  Joy

# 110
Всъщност ние доплатихме 1000 лв освен финансирането от фонда - не сме доплащали за стимулация, нямах вливки - само изследвания, някой друг хормон, ПКК, Прегнил, ИМСИ (което май беше 100-200 лв), прогестеронови препарати, без замразяване

# 111
Може може да взима всякакви изследвания. Просто трябва да се предупреждава преди преглед, защото после е късно заради лубриканта. И цитонамазка ми взе лично предния път. Едно време Семерджиева ми е взимала всичките изследвания.
Чистата МБ не е гаранция за липса на плазми. Те се хващат само при конкретно изследване за тях. Плазмите специално са част от резидентната микрофлора и при спад в имунитета може да се размножат. Дори и преди това да са излекувани.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 09:59 от 💎Bling-a-ling💎

# 112
Подкрепям за плазмите. Коварен и много тих нашественик са.

# 113
  • От Луната
Аз винаги ходя при него на 3ти ден, не ми се е налагало да ми взема той секрет никога, а вече май 4 пъти ми вземат ако не се лъжа.
Плазмите ще ги мисля, преди фонда, сега вече е късно Simple Smile , ако се налага ще ги трепем, но мисля, че няма нужда. МБ винаги ми е била ОК, нито един АГ при който съм била не е изразил съмнение за нещо. Дори сега на ТВЛ, док провери за инфекции, това мисля, че е повече от достатъчно за да не се панирам сега за това  Rolling Eyes

# 114
Момичета, някой може ли да ми прати имейл на професор Кременски?

# 115
Едва ли ще се разсърди, ако го цопна направо тук.
Скрит текст:
kremensk(ат)yahoo.com

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 14:03 от cristi

# 116
Аз се чувствам длъжна да предупредя за плазмите по-малко запознатите като потърпевша. Кристи също може да потвърди, че е в моя отбор Wink Пък в крайна сметка всеки сам решава за себе си.
Благодаря за мейла. Точно мислех да го искам от вас. Ще изчакам да поизтискате професора и ще му пиша по нататък Laughing Мисля да спра на пауза тази тема в главата си, че си имам други неща, за които да треперя на първо време. Стъпка по стъпка ще карам, че пак ще изпадна в някакви състояния и настроения. Тъкмо съм се настроила позитивно последната една седмица. Да видим колко ще откарам  в този дух.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 10:02 от 💎Bling-a-ling💎

# 117
Тери, добре дошла  Hug Вече ставаме 3 начинаещи в групата.
На всички останали момичета също пращам  Hug и разчитаме на вашите съвети.
Прочетох, че при самофинансиране се прави винаги ИМСИ. По-надеждно ли е? Аз ако опра до процедури ще си плащам сама. Не мога да чакам 1 година, а и като четох май няма да мога да кандидатствам заради ниското АМХ, високото ФСХ и подвижните войници на моя мъж  ooooh!
Досега нарочно не исках да се образовам за различните АРТ процедури ама май трябва да започвам  Sad

# 118
Боби, би трябвало да можете да кандидатсвате с мъжки фактор с вашата СГ, ако не се лъжа. Просто трябва да направите още една контролна в друга клиника след месец. Опитай се да си починеш до прегледа няколко дни са. Не бързай с бързите заключения. Док ще ти обясни спокойно възможните варианти при теб. Ако имате опция за фонда си кандидатсвайте. Това не пречи да самофинансирате някой ЕЦ докато чакате, стига да имате финансовата възможност. Без това повечето стимулации не са особено подходящи за НЯР и ИЯР. Но всичко е много индивидуално. Лекар трябва да прецени подходящата за теб схема.

# 119
Кристи благодаря!
Току що писах на професора. Дани и на мен отговори! Praynig

Фонда така е зациклил. Дават по 200 заповеди на месец. Преди се е чакало по 9-10 месеца, а сега..... по 18-20.

Общи условия

Активация на акаунт