Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 867
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Отговаря, но за непознати не знам - изпращам ти го на лични.
Скрит текст:
А в сайта дали го няма, проверявала ли си?

# 601
Не съм, прати го на лични, моля те.

# 602
Кристи, не вярвам да не отговори, много е отзивчив. Имай предвид, че обикновено отговаря бавно  може да отнеме няколко дни особено сега покрай празниците.

# 603
  • София
Воайорче, аз наистина много ти се възхищавам. Много си силна. Аз вероятно не бих била така. Много те прегръщам и ти казвам, че не си хахо.  Hug

Йоли,  Sad Почини си от форума, почини си от всичко. И на есен ще подновите. Ние винаги ще сме тук и ще те очакваме, когато си готова.  Heart Eyes

Така, моят цикъл се забави с 2 дни. Освен, че няма да можем да се проследим този месец / очаквах го/ няма да се насладя и на спа-то, което ни предстои. Не се ядосвам, защото нищо не мога да направя. И си чакам следващия месец.  Crossing Arms

# 604
Блинг, дано. Че се чудя какво да правя, а досега спорихме с мъжа ми Mr. Green

# 605
Кристи, мисля си, че ще ти отговори човекът. Обаче, ако ти трябва спешно едва ли ще помогне. Един път мисля му писах петък следобед и ми отговори чак вторник. Какво мъдрите с ТМ, още ли те натискат за вливки? Нещо като ви чета историите хич не ми допада подхода на имунолозите от вашата клиника. Аз сигурно тотално щях да ги отсвиря. Ама си имам особено мнение де за вливките с имуноглобилини. Може би това е едно от малкото неща, с които бих си спестила и рискувала 1-2 пъти.
Люксен звъня ли час в клиниката? Утре работят.

# 606
  • София

Люксен звъня ли час в клиниката? Утре работят.

Звънях. Казаха ми, че Калчев утре няма да работи.  Confused

# 607
Да бе, да му се не знае. Трета вливка искат, защото едната плацентарна молекула ми е в сивата зона. И моят откачи! Той нали чете много и само мрънка, защото наистина, няма студия на английски, която да доказва ползата от тези вливки при бременност. Като имаш предвид, че всички други имунологични са ми в норма, само молекулите бягат една идея. Напротив, твърди се, че има възможни вреди и при бременност трябва да се влива Октагам само при спешна нужда. Искаше утре да ходим до клиниката и да иска пълни обяснения защо, какво и как, ама предвид възрастта на лекарките, според мен няма да говорят англиски, а и хич не искам да се караме.

Мен лично ме е шубе и се чудя какво да правя, но мъж ми е категоричен, че ни правят на маймуни и не иска да вливаме. А той обикновено се оказва прав Mr. Green Както беше за максимума прогестерон - имунолозите искаха максимум доза, мъж ми, Стаменов, Михова, Димова, Ташков казаха няма нужда. Е, познай! Един месец не съм слагала Кринон и резултатът е в норма Joy Та ще чакам Русев за второ мнение, иначе ще се избием вкъщи Mr. Green

# 608
Странно, явно му се е наложило. Още преди две седмици коментирахме, че сигурно ще работят половин ден като на подобни празници, а онзи ден Деси изрично ми каза, че утре работят. Сега не е уточнявала дали всички макар да знаеше на кой съм пациент. Да не съжалявам тогава, че не звънях днес, пак щяха да си ме оставят за понеделник. А събота пита ли дали не може да те поемат, кога ти дойде, каква беше уговорката да се видите?
Офф Кристи не знам какво да ти кажа. Трябва сама да решиш дори и да не послушаш него. Щото после теб ще те гризе. Мен ме е страх от тези вливки. Кой в каквото иска да ми се кълне, обаче не искам да ми се отключи нещо след години. В крайна сметка това дете трябва да го гледа здрава майка. Отделно, че винаги има макар и минимален риск да ти лепнат нещо. Изчакай доцента няколко дни не вярвам да са проблем толкова. Ако трябва ще ти дадем номера му да звъннеш. Срам не срам, празници ли не човекът ще ти вдигне, ако може.

# 609
Кристи, една приятелка във Варна при Емин беше пред такава дилема при 5-тата вливка и тя се отказа. После имаше проверка в клиниката и стана ясно, че изобщо не са имали необходимата сертификация и апаратура, за да правят изследванията.
Знам колко е трудно и какъв е залогът. Направи така, както ти подсказва сърцето.
А тези плацентарни молекули могат ли да се пуснат пак и финансово обосновано ли е? А интралипид вместо октагам няма ли да свърши работа?
Скрит текст:
или октагамът беше точно аналог на интралипида, а не на имуновенина  newsm78

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 22:12 от lady_Joy

# 610
Воайорче, много добре,че се размина без К. Аз много съжалявам,че при моето кухо яйце разреших да ме кюртират при положение,че сакчето вече си падаше само...но тогава бях в шок.
Йоли  Hug С теб направо заедно ще стартираме инвитрото  Peace
Днес бях на консултация при Калчев и ще подаваме документи за фонда. Междувременно ММ ще пие добавки. Трябва да пуснем още една спермограма другата седмица, после SDI тест и преглед при андролог. Знаете ли  в какъв интервал трябва да са 2- те спермограми, защото Калчев ми каза да я правим другата седмица, а си спомням,че чотох някъде да има 1 месец между тях. newsm78 Ако едната е април, а другата май? Ще търся още инфо,че да не сбъркаме нещо.
Хубава вечер на всички  bouquet

# 611
Del_Mar, до колкото знам трябва да има интервал поне един месец между СГ и да са правени в различни клиники. Най-добре си прочети условията на фонда Wink
Лейди, интралипидът е съвсем различно нещо от имуноглобулините и най-вече безопасно Laughing
Тези плацентарни молекули май само запазена марка на клиниката на Кристи. По принцип обичам да има иновации и нови подходи. Все пак трябва да има развитие във времето, обаче с някои неща ми се струва, че много се преекспонира Crossing Arms

# 612
  • София
Странно, явно му се е наложило. Още преди две седмици коментирахме, че сигурно ще работят половин ден като на подобни празници, а онзи ден Деси изрично ми каза, че утре работят. Сега не е уточнявала дали всички макар да знаеше на кой съм пациент. Да не съжалявам тогава, че не звънях днес, пак щяха да си ме оставят за понеделник. А събота пита ли дали не може да те поемат, кога ти дойде, каква беше уговорката да се видите?
Офф Кристи не знам какво да ти кажа. Трябва сама да решиш дори и да не послушаш него. Щото после теб ще те гризе. Мен ме е страх от тези вливки. Кой в каквото иска да ми се кълне, обаче не искам да ми се отключи нещо след години. В крайна сметка това дете трябва да го гледа здрава майка. Отделно, че винаги има макар и минимален риск да ти лепнат нещо. Изчакай доцента няколко дни не вярвам да са проблем толкова. Ако трябва ще ти дадем номера му да звъннеш. Срам не срам, празници ли не човекът ще ти вдигне, ако може.
Днес ми е първи ден. Зацапваше ми вчера, но днес вече си е истинският цикъл. Уговорката беше да се обадя на първи ден от цикъла и за запиша час за следващия ден, за да започнем проследяване. И на мен акушерката / не помня как се казваше  newsm78/ ми каза, че ще работят с някакво намалено работно време около празниците, но да звъня за час. Е, няма го утре. Може би трябваше да звънна на нея, а не на регистратура...Сега ме накара да се замисля, но е късно.  Sad Утре заминаваме за Велинград и няма как да стане в събота. Голяма каша. Whistling А в понеделник вече ще ми е 4 ден. Късно е, нали? Няма смисъл да го занимавам само с мен, при положение, че няма да е качествено. Какво мислиш?

За тези вливки и на мен ми е тъъъъмна Индия. Вливах откагам аз още октомври. Калчев дълбоко ме изненада, че май не остана доволен, че съм го направила, но и 3-те пъти не повдигнах темата. Сега съм си го записала като въпрос, за да го обсъдим. Някак си останах с впечатлението, че не е много навит за тази вливка и си мислеше, че не съм я направила. Когато уточних, че съм още преди половин година каза само Добре, и това беше. Определено ще го поразпитам аз какво мисли. Другите ми две гурута  Party Сигридов и Русев са напълно за. Голяма драма ми е тази имунология. В Турция например хич не се занимават с нея.

Кристи, трудно решение. Добре правиш, че си решила да се консултираш с Русев. Аз на твое място не знам как бих постъпила ....наистина. Ще следя какво ще ти каже доцента, но май някак си клоня, че не бих вливала за такива малки разминавания в границите. Но...знам ли.  ooooh!

# 613
Люксен, изрично държи да си там на втори ден ли, за какво? Нали само ще проследявате овулация? Идеята на ходенете през първите дни на цикъла е да се проследи дали няма нещо задържано от предния. Това може да стане до пети ден. На мен, която ще стартирам ЕЦ ми е казано да ходя до пети ден понеже няма да има стимулация. Това, че ми се искаше по-рано поради други мои неща си е отделен проблем. Щом ще пътувате няма как да стане, а и едва ли биха те поели събота при условие, че не си в процедура. Според мен обаче не пречи да запишеш утре един час за понеделник за всеки случай пък. В крайна сметка дори и да се окаже излишен какво толкова.
Не знам до колко док е по вливките, но като знам отношението му за други по-дребни неща... Мен ме засили към доцента още на първата среща, но това беше заради абортите. Просто търсеше в какво да се вкопчи, силно вярваше, че вливките ще променят нещо. Съгласих се, защото съм само на интралипид за момента. Обаче за други вливки на този етап мисля, че бих отказала. Ще рискувам пък, ако не дай си боже претърпя още някоя загуба ще го мисля. Склонна съм да поема този риск за сега. Но всеки трябва сам да реши за себе си като все пак разумно обмисли и проучи ползите и рисковете.

# 614
Блингче, как го разбираш това:
"Двата спермални анализа следва да не са по-стари от 6 месеца към датата на подаване на заявление и с повече от 30 дни разлика между извършването им. "
Май да са в рамите на 30 дни, а?  Rolling Eyes
Извинете за спама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт