Клуб на многодетните родители

• 15 018
  • 339
  •   1
Отговори
# 15
а следното и то ли е остаряло newsm78

"Ако вашето семейство изпълнява единственото и достатъчно условие за членство - да имате повече от две деца (без да броим кучето), можете да попълните формата за членство. Освен, че се присъединявате към една подбрана компания, ще получите и безплатен едногодишен абонамент за списание “Родители”. Пак от същия сайт...

# 16
За това не знам. Хич не се и сетих да попитам, но защо да не си го запишем в дневния ред?

# 17
  • София
Виж,това за безплатния абонамент ми хареса Wink
Останалото е доста несериозно...

Днес си купих новия брой на "Родители" и в него е статията на Цвета.Е,още не съм я прочела,но утре,надявам се, че ще съм.

Момичета,за срещата на 13.05. ще идват ли вашите съпрузи или ще бъде женска?Питам отново,защото никой не ми отговори Sad

Лека нощ! Laughing

# 18
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 teddyvas   bouquet сърдечно благодаря за поканата!Аз сигурно без съпруг,че ако той тръгне трябва и дечурлигата Stop Naughty!!! И аз си купих онзи ден новият брой на РОДИТЕЛИ,но от ангажименти не ми остава време да го прочета newsm10  обаче статията на Цвета я прочетох smile3501
  newsm78 хубаво е да се разграничим от предишният клуб 2+  smile3521   family6 lovekiss

# 19
хубаво е да се разграничим от предишният клуб 2+  smile3521   family6 lovekiss

Ами то от нас зависи - какво име ще си изберем и какви цели ще декларираме. Мислите ли по въпроса?

# 20
Нещо не ми е много ясно това с клуба??  Защото преди 4г. когато се роди малката ми дъщеря, нащето семейство стана член на клуб "2+"организиран от списание "Родители".Защо сега не съществува и защо правим друг клуб когато вече имаше такъв за многодетни семейства?Даже на времето там публикуваха  снимки и статии на семействата членове , които разказваха за себе си и за ежедневието си . Имах и подарък от редакцията изпращан на всички новопостъпили членове с бебета до 1г.Та понеже много не ми е ясно какво се случва /може би от разсееност,или нередовно четене тук за което в най - скоро време ще се  doh/ Кажете ми някой знае ли какво стана със стария клуб ?

# 21
Старият клуб е прекратил дейността си, не знам по какви причини. Ние се събрахме в нов клуб и решихме да се присъединим към асоциация "Родители" с цел да избегнем формалностите по регистрацията. Затова в новия клуб членуват хората от списъка в началото на темата. Ако те интересува членството, пиши ми на лични, ще ти изпратя всички документи. За целите и идеите на новия клуб може да прочетеш в темата за многодетните мами /не знам как да дам линк  Embarassed/. Ще се радваме на всяка твоя идея, която би допринесла за популяризирането на клуба и на многодетните семейства!

# 22
Дали да заковем 13 май за срещата?

# 23
Цвети, благодаря за отговора Hug.Аз имам желание да се включа и бях получила някякви декларации за попълване но неможах да ги изпратя защото съм един хакер амаааа EmbarassedАко са същите документи ще ги попълня .Само ако може да ми обясниш как да ги пратя?/за което много ме е Embarassed/

А за популяризирането на клуба може да ползваме медиите, национални и месни.Те и без друго се чудят с какво да си пълнят емисиите.Може да ми хрумнат и други идеи защото съм си идейна Laughing

# 24
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedместни -много грешки правя на този комп.  Embarassed Embarassed

# 25
  • София
Хей,момичета,къде сте?

За 13.05. ли остава срещата?А къде ще се видим?

Хайде,обадете се!!! Joy

# 26
Хайде срещата да е на 13.05. от 10.30 часа. Някой да е против?

Предлагам да се съберем на площадката на Коколандия. Намира се на края на Борисовата градина, там, където започва кв."Изток". Има места за паркиране за тези, които ще дойдат с коли и транспорт по Цариградско шосе за тези, които предпочитат градския транспорт. Широко е, има място да тичат деца, ако някой идва с децата. Има масички и столове, а също и пейки. Само закуските и напитките са от автомат, но не се събираме за ядене и пиене, де. Има и момента със съблазните за децата от страна на Коколандия, но това май го има навсякъде.
Ако не ви устройва, предложете друго място.

# 27
Чудесна идея- на моите хуни ще им хареса местенцето!Ако може само часът да е около 12:00 -12:30 ще съм още по-навита!

# 28
Най-после пратих документите на Цвета Simple SmileНо аз няма да мога да дойда за срещата от Бургас - за което много съжалявам.Но ще чакаме разкази и снимки тук с интерес Grinning

# 29
Устройва ме и часът, и мястото. Ще дойда с всички деца или само с бебето. Дано само времето тогава да е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт