Клуб на многодетните родители

• 15 379
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
Ще осведомиш ли Цвете кога ще дават репортаж от пресконференцията по ТВ и в колко часа? Ама по-навреме,че да имаме време да реагираме!

# 271
На 21-ви съм на 3D - в Тина Киркова от 12часа, ако свърша навреме - литвам към БТА!

# 272
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 SadНемога да дойда...ще омагьосвам изпитващите от 20 ноември през ден-шест изпита са и е  Naughtyневъзможно да пътувам

# 273
  • София
Много ми иска да дойда,но незнам мама дали ще иска да дойде,за да гледа децата.Ще пиша пак. Hug

# 274
Много ми иска да дойда,но незнам мама дали ще иска да дойде,за да гледа децата.Ще пиша пак. Hug

Ами идваш направо с децата! Тъкмо ще сме по-убедителни. Grinning

На 21-ви съм на 3D - в Тина Киркова от 12часа, ако свърша навреме - литвам към БТА!

Много се надявам, че ще успееш! И да донесеш резултатите!

Ще осведомиш ли Цвете кога ще дават репортаж от пресконференцията по ТВ и в колко часа? Ама по-навреме,че да имаме време да реагираме!

Ако разбера, ще пусна инфо.

# 275
Обади се Марина от Политическо движение Социалдемократи.
В сряда, 15.11., от 14 ч. в Пресклуба на БТА на "Цариградско шосе" ще има Форум за обсъждане на бюджета.
По думите й, ще участват много влиятелни фигури, кметът сащо ще е там.
Поканиха ни да отидем и да участваме в обсъждането. Утре до обяд трябва да кажа колко души ще сме. Вдигайте ръка!

# 276
Аз няма да мога да дойда от Бургас  ,но съм с вас .То това си е за нас ,трябва да сме активни .Хайде момичета кой ще може.И нека темичката да не слиза от първа стр.за да я прочетат повече мами.  bouquet

# 277
Обадиха ми се и на мен. Имам позицията на ПДС , ако някой има желание ще я изпратя.
Не виждам обаче време да се подготвим и да излезем със смислени предложения. За да се внесат някакви предложения за промени е нужна ясна позиция, среща, съгласуване....
Цвете, от "Родители" имат ли желание да присъстват, и ако имат някаква платформа - поне нея да представим.... Ти им се обади и ги покани...
Обаче така .... от днес за вчера....
Аз не съм сигурна че ще успея, но ти ме пиши - Цветелина Георгиева Цветкова - Георгиева, ако сколасам - отивам.

# 278
Този "Форум за обсъждане на бюджета" може да го ползваме като генерална репетиция за нашата пресконференция.

# 279
За пресконференцията.
Нали ви казах за мнението на PR-ката да не е на 21.11. Днес говорих и с Ева, тя се съгласи, че е по-добре да е в друг ден, за да не ни подминат заради другото събитие. За да се върже с 21.11., запазиха дата преди това - на 19.11., неделя, от 11ч. Ева каза, че мероприятията, които провеждали в неделя, се отразявали добре в пресата поради липса на други събития.
И така
Пресконференцията на "Пълна къща" на тема "Абсурдът на демографската криза и отношението към многодетното семейство" ще се проведе на 19.11., неделя, в 11 ч. в Пресцентъра на БТА на "Цариградско шосе".
Времето ни за подготовка стана още по-малко. Grinning
Мисля, че няма да можем да се видим преди форума, защото това значи утре. Дори да нямаме ясни предложения, хубаво е да присъстваме, за да ни виждат и запомнят. Говорих и с Ева, утре пак ще се чуем, но по всяка вероятност ще дойде и по-подготвен човек от Асоциацията.
Предлагам да се видим по възможност на Форума в сряда и след това да продължим с обсъждането на пресконференцията.
Още веднъж: кой ще дойде в сряда? кой ще дойде в неделя?

# 280
За неделя, само ако съм родила няма да дойда. За сряда не мога да отложа нещо но ще гледам да дойда макар и със закъснение.

# 281
Успех, момичета!!!!!!!!!!!!  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 282
Мерси, ама нещо го закъсваме с бройката... Thinking

# 283
Цвети, ще дойда в сряда. Къде точно се намира този пресклуб? А какви точно предложения трябва да правим? Нищо не ми идва на ум. Май само ентусиазъм имам, а пък идея си нямам с какво можем да участваме?

# 284
Нали знаеш сградата на БТА  на Цариградско шосе - до Полиграфическия комбинат? Там е. Предполагам, че на входа ще ни упътят.
Ако искате, да се чакаме в 13.30 на входа?

Общи условия

Активация на акаунт