Клуб на многодетните родители

• 15 374
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
Мерси, ама нещо го закъсваме с бройката... Thinking

Ох, дано да съберете бройката...... Не става ли евентуално да се включи и някое популярно лице с пълна къща, хем и самото лице ще си направи пиар, хем ще ни подкрепи!

# 286
ClanG прати ми предложението на ПДС на лични, моля!
И аз ще дойда

# 287
Тe-tr, готово. Не го пускам щото е дългичко и ще заеме място, а темата свършва. Който иска да казва ще го пращаме на ЛС или и-мейл.

# 288
Аз искам. На лични, ако е възможно.
КланГ, говори ли с Марина колко души ще отидем?

# 289
Нищо не съм говорила, тя ми звъня и се разбрахме с теб да говори и да и кажеш имената за да ни пуснат на портала, или там каквото е. Хич не ми е добре, и въобще не съм в кондиция.

# 290
Да, обади ми се /Марина/. Казах, че ще бъдем КланГ, галче, те-тр и аз. Да не сбърках нещо?
Ще се срещнем ли в 13.30 пред БТА?
Получих материала, благодаря, ще го прочета бавно.
Аз от форума ще бягам направо при Милен Цветков, ще има предаване за спирането на детските за неизвинени отсъствия. Сега ми го потвърдиха. Имаме ли нещо, което искаме да кажем по въпроса като организация на многодетните родители?
Какво ти е?

# 291
Освен че ще раждам - нищо. Цял ден имам контракции които не бяха болезнени но май полека почна да ме наболява. Аз си го имам тоя навик в 36 седмица да си получавам разкритие и понеже съм със серклаж нещата се усложняват - трябва да ходя да ми го махат и те си ме оставят в болницата докато родя. Чакам само да видя кръв и ще отивам.... А съм сама - тати го няма и няма кой да ми прибере детето от училище, баткото още не си е дошъл.

Секстет, благодаря за предложението, но Сами се прибра и отиде зе брат си.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:36 от ClanG

# 292
Аз от форума ще бягам направо при Милен Цветков, ще има предаване за спирането на детските за неизвинени отсъствия. Сега ми го потвърдиха. Имаме ли нещо, което искаме да кажем по въпроса като организация на многодетните родители?
Според мен трябва да сме съгласни със спиране на детските за неизвинени отсъствия, защото ние се стремим да имаме образовани деца и отговорни бъдещи граждани. А ходенето на училище е отговорността на децата пред обществото и бъдещето.
Не съм дочула обаче, как контролират ходенето и каква е процедурата за спирането.

# 293
Ами сигурно над определен брой се свързват със социалните по местоживеене ...нещо такова.
И аз мисля че е добра идея, но децата ни , макар и от многодетни семейства не са перфектни.
Много са семействата които разчитат на тези пари...
Днес, няма да дойда в БТА, имам забрана от доктора да мърдам от леглото...
Но Директора е главно действащо лице там. Това както разбрах от него (едва вчера като се прибра) е излагане на тяхната позиция, а не политически форум, така че не е необходимо да имаме твърди позиции и платформи. Просто дискусия върху недообмислеността на Бюджет 2007.
Ей, да не вземат да ни заключат темата - не мога да свикна с тия правила още.

# 294
Според мен трябва да сме съгласни със спиране на детските за неизвинени отсъствия, защото ние се стремим да имаме образовани деца и отговорни бъдещи граждани. А ходенето на училище е отговорността на децата пред обществото и бъдещето.
Не съм дочула обаче, как контролират ходенето и каква е процедурата за спирането.

успех на секстетното Цвете при Миленчо!!!!! Милечно да остане с ококорени очи след участието на Цвети - да загуби ума и дума! Успех и днес в БТА! Въобще имате силната моя подкрепа! С вас сме момичета! Вие можете, вие сте толкова кадърни и можещи - покажете го!!!!    newsm51 newsm51 newsm10 smile3501 Two Hearts Two Hearts

КланГ - да пратиш един СМС ако родиш по-рано от 8.12. и всичко и с теб да е добре и нормално!!!! Молим се за теб и всичко с теб и Бебо да е наред!!!!   Praynig  Heart Eyes

# 295
Цоцоланке, мерси за подкрепата!

КланГ, не се притеснявай за темата, ако стане много дълга, модераторът ще ни предупреди да си отворим нова и чак тогава ще я заключи. Пък и нищо не ни пречи да си отворим нова тема просто така.

# 296
Дидке, баба попадия, нещо неще на и-мейл, била ти блокирана пощата, Пращам на ЛС.

# 297
Представянето е била на ниво, специални поздрави от Директора, много е впечатлен. Но това е единственото което успях да измъкна от него, в 10-ината минути насеме, затова чакаме да разказвате.
Браво на Цвета, отсрами ни подобава! И на другите мами БРАВО! Много е важно да ни виждат че ни има!

# 298
Представянето е била на ниво, специални поздрави от Директора, много е впечатлен.

Той не само Директора,а и другите нищо не са видяли от нас.... и от Цвета!!!! Те само ако ни видят в стихията си.... тогава ще изгубят и ума, и дума!!!

Цвете, чакаме те да разказваш за Милен Цветков!

# 299
Той не само Директора,а и другите нищо не са видяли от нас.... и от Цвета!!!! Те само ако ни видят в стихията си.... тогава ще изгубят и ума, и дума!!!
Цвете, чакаме те да разказваш за Милен Цветков!
Той вече има някаква представа, нали ме вижда всеки ден... е почти , де!

Общи условия

Активация на акаунт