Клуб на многодетните родители

• 15 374
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Добро медийно присъствие е било!!! Ще гледам новините и ще чета вестници! За да видя как са се справили най-хубавите мами в България - многодетните мами! Горда съм,че съм част от този отбор!

Като има списък на медиите - осведомете все пак!!

newsm51 newsm51 smile3501 smile3525 smile3501 smile3501 newsm10
Това е за всички мами - Теди, Галче,те-тр и двете Цветенца ,които са били днес на пресконференцията на многодетните!!!!

Ей сега ще ви пусна в клюкарника!

# 316
Хайде и аз да се включа за пресконференцята. Цвета и Ева Борисова казват, че е минало добре, обаче като ми е за първи път не мога да предценя. Аз първоначално въобще не се притеснявах, обаче като започна и ме хвата яко шубето. Помня много малко от това, което казах. После ме доядя, че не се подготвих малко по-добре. Надявам се, че сме били убедителни и сме заинтересували медиите.
Най-много ме вълнува обаче, един въпрос който ни зададоха: Вие всъщност колко сте? Много ме притеснява факта, че май трудно печелим съмишленици сред многодетните майки във форума.
Ако искаме да постигнем нещо трябва всички да се обединим. Това е важно за бъдещето на децата ни и държавата, в която те ще живеят. Въпросът е не дали конкретно всеки от нас има нужда от някакви привилегии и дали ще ги ползваме, въпросът е да се подобри държавната политика по отношение на многодетните семейства и раждаемостта и да се раждат повече деца, както и съотвенто да има повече многодетни семейства сред образованите и активните граждани в България. Многодетието да стане ценност, което се уважава и подкрепя от държавата.
Силно се надявам повече многодетни майки да видят нашата изява по някоя от телевизиите и да се присъединят към нас. Hug

# 317
Хайде и аз да се включа за пресконференцята. Цвета и Ева Борисова казват, че е минало добре, обаче като ми е за първи път не мога да предценя. Аз първоначално въобще не се притеснявах, обаче като започна и ме хвата яко шубето. Помня много малко от това, което казах. После ме доядя, че не се подготвих малко по-добре. Надявам се, че сме били убедителни и сме заинтересували медиите.
Най-много ме вълнува обаче, един въпрос който ни зададоха: Вие всъщност колко сте? Много ме притеснява факта, че май трудно печелим съмишленици сред многодетните майки във форума.
Ако искаме да постигнем нещо трябва всички да се обединим. Това е важно за бъдещето на децата ни и държавата, в която те ще живеят. Въпросът е не дали конкретно всеки от нас има нужда от някакви привилегии и дали ще ги ползваме, въпросът е да се подобри държавната политика по отношение на многодетните семейства и раждаемостта и да се раждат повече деца, както и съотвенто да има повече многодетни семейства сред образованите и активните граждани в България. Многодетието да стане ценност, което се уважава и подкрепя от държавата.Силно се надявам повече многодетни майки да видят нашата изява по някоя от телевизиите и да се присъединят към нас. Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 318
В новините по БТВ в 19.30 в най гледаното време ни отделиха място! Благодарение на Цвета и Ева! Говориха по същество и много уверено! Цитираха думите им ачик-ачик! Теди ТР и Галчето също бяха блестящи! Ние с другата Теди Пазихме тила, което също не е малко. Аз лично толкова се притеснявах че имах контракции на 2-3 минути, но това вече сигурно не ви впечатлява щото ви лъжа откога и нищо не се случва. Най важното е че ни чуха, видяха и уважиха и оцениха!
Инициативата ни е прекрасна, дайте да запазим духа и да продължим !
 Питаха ни защо не контактуваме с политици. Дидка каза че има идеи за депутати от други партии, можеш ли да измислиш нещо?
Да ковем Желязото докато е горещо!
Уговорките за срещи с ПДС не са отпаднали, но миналата седмица беше много напрегната и не съм питала Директора - какво става. Имам грижа обаче!

# 319
Инициативата ни е прекрасна, дайте да запазим духа и да продължим !

Правилно, правилно, трябва да продължим! Кланско Цвете, объркала съм ти ника в темата в клюкарника! Извинявай! Ще го поправя ей сега!

# 320
Момичета, страхотни бяхте!  Heart Eyes  bouquet
Искам да ви виждам пак по новините!  Party

# 321
Момичета, страхотни бяхте!  Heart Eyes  bouquet
Искам да ви виждам пак по новините!  Party

И на нас това ни се иска! Ама хайде и ти към нас да се присъединиш...... Желая ти го от сърце!

# 322
Благодаря, но изтървах вече влака.  Tired
Нищо, ще наваксвам с внуци!  Wink Mr. Green

# 323
Боже, аз забравих да ви кажа, че утре в 14 часа имаме среща с председателката на женската организация на ПДС - на бул. "В. Левски" 25. Извинявайте, тази седмица ми се събра много организационна дейност и обмисляне на много неща, свързани с клуба, а предложението за среща дойде в петък, та малко ми се обърка главата. Аз ще отида на срещата, ако не може и друг, няма проблем, ще се отчета после подробно, но беше редно да ви известя навреме. Ама съм патка!

гал4е, права си за новите членове. Като се поуспокоим малко, трябва да обмислим как да влизат във връзка с нас, ако не са от форумите на БГ-МАММА и въобще да обсъдим процедурите в организацията. Събитията сякаш започнаха да ни изпреварват, но от друга страна това ни е стимул да се развиваме по-бързо.

Имам някакъв вариант да влезем във връзка с Емел Етем, но не съм сигурна, че сме готови за това. newsm78

Как'Сийке, драго ми е да те срещна в нашата темичка. Мерси за подкрепата!

# 324
Имам някакъв вариант да влезем във връзка с Емел Етем, но не съм сигурна, че сме готови за това. newsm78

С човек като теб - сме готови и с президента да се срещнем! Цвете, благодарим ти за всичко!!   newsm51 newsm51 Медийна звезда си по всички телевизии! Гордеем се с теб! Гордея се и с останалите мами!  smile3525 smile3501 smile3501

# 325
Здравейте всички! Съжелявам, че научавам толкова късно за тази прекрасна инициатива и то от новините. Помислете и за родителите от провинцията. Как можем да се включим? И не следва ли да започнем да напомняме за себе си навсякъде - знак, че ни има - майките / с повечко деца /? Какво може да се организира и в нашите градове? Искам да науча какво мислите за това? Ще ми бъде приятно ако и аз мога да помогна с нещо /предварително казвам, че не мога да пътувам извън града, в който живея/!!! newsm51
 моите слънчица са: Георги - 9.8.1991, Иван - 27.8.1993 и Магдалена - 12.9.1999

# 326
Помислете и за родителите от провинцията. Как можем да се включим? И не следва ли да започнем да напомняме за себе си навсякъде - знак, че ни има - майките / с повечко деца /? Какво може да се организира и в нашите градове?

Браво на новините! Ето станахме с 1 повече! По принцип секстет ще ти прати онова,което е нужно за да станеш член на сдружението Пълна Къща!
За родителите от провинцията е помислено - това,че имаш нет е отлично! Чети редовно и пиши! Аз също съм от провинцията,но не се отчайвам от този факт! Напр. искам тази седмица да събера многодетните мами от квартала на едно кафе! Едната мама обеща,че ще дойде,но другите две не мога да ги видя точно сега,когато ми трябват! Можеш да се организирате многодетните мами по места и за по нататъшни действия - следене на форума и така! Имаме за целта и закована тема - Многодетните мами! Включи се и там! Добре дошла!

# 327
Да изкажа поздравленията си и тук, момичета!

ИЗпитах истинско удоволствие, когато ви гледах по БиТиВи, интелигентни, спокойни, уверени. Напълно подкрепям казаното от Вас.

Секстет, момичета, тъй като част от проблемите, по които работите, са сходни с нашите в Сдружение "Настоящи ибъдещи майки", бих се радвала да обменяме идеи и да обединим усилия. Каня ви и в нашата закована тема.

# 328
Коала, благодарим за поканата и подкрепата! Проблемите ни са общи и произтичат от пълното безразличие на държавата към собственото й бъдеще. Това, което се отнася за всяко семейство, се отнася и за многодетните, само че умножено няколко пъти. Наистина е редно да споделяме вижданията си и да се подкрепяме.   bouquet

анито11, добре дошла при нас! Утре ще ти изпратя документите за членство в клуба, но може би е добре да прочетеш в началото на тази тема около какви идеи се обединяваме. Няма никакво значение откъде си, проблемите навсякъде са едни и същи, а интернет ни дава възможност, независимо от разстоянията, да споделяме мислите и чувствата, които имаме.

Момичета, дали да не отворим нова тема на клуба? Искате ли да публикувам изложението от пресконференцията или добихте представа за какво става дума от репортажите?

# 329
Никаква представа от репортажите!!!!! Започваш с пресконференцията! Та който влезе - това първо да му се набие на очи!

Общи условия

Активация на акаунт