Клуб на многодетните родители

• 15 041
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
Ти пък, закъде сме без вас? То да се спретнем да го организираме, пък все някак ще стане. С влак не може ли?

# 121
Мами, намерих че скоро сте писали тук, искам да ви кажа нещо по повод срещата...
Имам възможност да уредя среща ( след нашата) с депутат - лидер на партия от Калиция за България. Ако проявявате интерес - казвайте, защото бюджета за 2007г. и промените в законодателството ще се гласуват до края на Ноември, тоест ако искаме да бъдат представени нашите искания и взети под внимание - трябва да се реагира своевременно.

# 122
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И с влак може...само да нямаме ангажименти ,че особено в нашето семейство са винаги неочаквани Crossing Arms

# 123
ClanG, след срещата на 28.10 късно ли ще е? Писах ти и на лични.

# 124
Само моля, напишете ми на лични като уточните мястото и срещата, щото какъвто съм шемет като нищо няма пак да ви намеря... Днес пробвах и действа ( благодарение на обясненията ви ) , но идиотът почивни дни няма.

# 125
Кажете час и място ,но вече окончателни за срещата-датата е ясна 28-ми-събота
За предложението на ClanG няма да е късно,и аз имам няколко идейки...като се видим ще го обсъдим!ПРи толкова много положително настроени мами ....трябва да успеем да постигнем осъществяването на поне част от нашите проекто-искания Hug

# 126
Здравей те , предлагам когато живот и здраве се срещнем на 28,10.2006г.да обсъдим в купом какво ще искаме от промените в законите или какво ще предложим като нови закони ,или точки в закони и след това да изберем наши представители начело с Цвета които да останат на втората среща с депутата ,защото незнам дали дечицата които ще са с нас ще издържат деловата част от срещата.

Нека да уточним и часовете за срещите ако може.Например на мен най-удобно ще ми е слетобяд към 16-17ч.Защото сутринта ще пътуваме от Бургас.Нека и другите да кажат кое време ще е най -подходящо.

# 127
Към 17 ч ще ми е автобуса за обратно,аз ще дойда за един ден...сутринта ще пътуваме за София и след обяда ще се върнем!Няма къде да приспиваме в София,то маже и да има, но неискам да притеснявам никого!Ако е удобно около обедно време...11ч Weary

# 128
Понеже Дидка и неви имат разминаване за часовете, не може ли да стигнем до компромисен вариант, 14 часа, например?

# 129
За колкото кажете, само да уточня че среща с човека не е уговорена. Разбрахме се с Цвета и Дидка да се видим първо ние , да се разберем какво точно искаме, те също имат неща в предвид и тогава да решим , какво къде кой и т.н. Мисля че така се разбрахме? АКо трябва да уговарям кажете - щото тези неща не стават от днес за утре.... Поне 3-4 дни по рано трябва да се обадя...човека си има програма. Дайте първо да се видим и ще решим.

# 130
Нещо ми се губи. Сега нали уговаряме среща на многодетни майки на 28.10.?
Среща с депутат е редно да проведем след това, нали?
Или аз нещо не съм разбрала... newsm78

# 131
Така би трябвало да е!Първо да се събереме всички,да се видим и в разговора се раждат нови предложения,та ще ги систематизираме и тогава можем да се обръщаме за съдействието на някой външен!

# 132
  • София
За срещата и аз мисля,че трябва да си е само наша.Както казва Дидка да се запознаем и т.н.А за часа,аз съм на линия,живи и здрави,когато кажете.Можем да се съберем по-рано към 14.00 ч. и да изчакаме другите,които ще пристигнат по-късно. Thinking

# 133
Направих справка...дали с влак или автобус от тук ще потеглим в 05ч ...в София се пристига около 9ч,връщането вечерта ще е около 16.30 - 17ч.Ако има балотаж трябва да съм тука за неделята, защото съм член на комисия,а и да не е това, трябва да се върнем вечерта Stopнемога да остана в София!Времето от 10.00ч до 15.30ч ми е свободно за срещи и раздумки!Дано се намери някакъв  Thinking вариант на час  Hug удобен за всички.

# 134
Направих анкета. Може да гласувате с два отговора - единият е "Ще дойда", а вторият - удобният за вас час. Не съм сложила опция "Няма да дойда", защото целта е да видим колко души ще се съберем. Моля да гласуват само тези, които ще идват. Срокът е до вторник, за да има някакво време да запазим места, ако се налага.

Аз не гласувам за удобно време, защото мога да се включа във всеки вариант.

Общи условия

Активация на акаунт