Клуб на многодетните родители

• 15 038
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз се отчетох в анкетата за 14.00ч.,но ако на другите им е по-удобно по-рано,ще дойдем разбира се.Само да сме здрави! Laughing Laughing Laughing
Хайде,момичета да се преброим!

# 136
Здравей те , предлагам когато живот и здраве се срещнем на 28,10.2006г.да обсъдим в купом какво ще искаме от промените в законите или какво ще предложим като нови закони ,или точки в закони и след това да изберем наши представители начело с Цвета които да останат на втората среща с депутата ,защото незнам дали дечицата които ще са с нас ще издържат деловата част от срещата.
Зарад това - помислих аз да не съм разбрала. Иначе както говорихме - да се видим , говорим и чак после евентуално - нали така?
Аз гласувах за 14 часа но мога и във всички останали , нека мамите от провинцията да кажат ще се съобразя.

# 137
Здравейте момичета, и тук се разписах. Ще дойда на 28, посочих 14, но всъщност за мен часът няма значение, искам на другите мами, които пътуват да е удобно. Така че ако трябва е 11 или 12 или 13 или 16 само предварително да се разбере.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 138
побут

# 139
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 smile3514заради тия пусти избори  newsm45 няма да идвам,член съм на комисия и в събота трябва пак да ходим да си оправяме и подреждаме секцията.Незнам какво ще стане до тогава...затова и ако пък ми се отвори вратичка ще пристигнем,тъй като ще следя темата и независимо от часа 11ч или 14ч ще можем да се присъединим към вас  Praynig само дано стане някак си. Sick това е положението  Crossing Arms

# 140
Да се разпиша и в тази темичка ,гласувах за 16ч.,но ако не е удобно може ли да е към 15ч.,защото се страхувам ,че няма да сваря.С кола сме , не познаваме София и ще трябва и първо в хотел да се настаним защото оставаме за 3 дни .Много се извинявам за нахалството ,но ако на другите не им е удобно в 15ч.,аз със сигурност ще съм закъсняля. Embarassed Embarassedпоне с 40мин.

В Арена ли остава срещата?И една ли е Арена,защото аз само за една знам. newsm78 Embarassed

# 141
Дидке, ако не можеш ... дай за друг ден когато и Неви ще е тука ( нали за 3 дни идва) разберете се вие на вас кога е най удобно.

# 142
Няма смисъл за друг ден,понеже немога да дойда,все на някого ще му се наложи да неприсъства по една или друга причина.Вече е казано в събота-съберете се  Hug ще е прекрасно!Как ще ме е яд само,че немога да ви видя Stopно пък ще се надявам на снимков материал,нали  Wink

# 143
Каква стана тя? Само 5 ли ще бъдем? Като за раздумка не е лошо, но като органзация сме гОла вОда. Добре де, действаме според обстоятелствата.

Днес се срещнах с Диана, която се занимава с PR. Обясних й какви са нашите цели, идеи, намерения и тя прие нашата кауза много присърце. Според нея, ако искаме да постигнем максимален ефект, трябва да действаме в следния ред:
- да обявим в повече "женски" и семейни печатни издания за създаването на нашия клуб и да привлечем членове - хора от различни социални групи
- да направим широка среща на хора, влезли в клуба, на които да уточним и уеднаквим позициите си
- да организираме достатъчно представителен бал, на който да се представим пред медиите - за целта не може да се мине без спонсор, който да финансира събитието, включително и да поеме пътните разходи на семействата от провинцията
- да организираме кръгла маса с представители на властта, на която да изложим исканията си конкретно - кой закон да се промени, как и т.н.
Според Диана трябва да се съберем поне 50 семейства, за ни обърне някой внимание. И си е така, кой ще се впечатли от това, че 5 многодетни майки са се събрали на приказка.
Така че, момичета, предстои ни да извървим доста път. Няма да стане бързо, искам да кажа.
Диана се ангажира да помогне с текста за първото ни представяне в медиите, както и с влиянието си да ни публикуват. След това има идеи за намирането на спонсор - нещо, с което се е занимавала. Обаче няма никой да ни отпусне пари до Нова година, защото бюджетите се правят за цялата година и никой няма да си промени финансовия план за 2006 заради нас. А без спонсор няма да стане бал като хората.
Още подробности ще разказвам на срещата.

# 144
Цвете ,браво на теб,ти си ни двигателчето  bouquetАз ще си остана в резервите за срещата,ако се навият от комисията да отворят и затворят помещението за изборният ден без мен,ще е добре,и ще гледаме да дойдем с малкият!Много искам,но пустите му избори объркват плановете.! Hugвсе пак търся вратички и не се знае...може и да ви изненадаме bowuu

# 145
Четох,четох но не можах да открия - в коя Арена се събираме бе хора?Защото моят мъж каза ,че имало няколко и как да стигна до нея ,някакъв ориентир ми дайте МОЛЯ,вече изпадам в паника ,че няма да мога да ви намеря  cryА за часа какво се разбрахме?

Цвете, браво,много си организирана Hug

# 146
  • София
Ето адреса на Арена:
Детски кът кино АРЕНА
София
бул. Тодор Александров 64
тел: 02/ 920 99 99

Намира се в западната част на София,близо до Захарна фабрика и 3-та Градска болница.

Надявам се да се ориентирате! Laughing

Браво Цвете!  bouquet
Вярно е,че ни чака доста работа.Като се срещнем ще си поговорим.

Между другото в детския кът на Арена не пускали деца под 3 години.Добре,че Мони ще е с нас да тича след Анди ooooh!Горкото дете...Няма почивка зе нея!

# 147
Най-много гласове има за 14 часа, но понеже Дидка е възпрепятствана, а за нея беше от значение да е по-рано, може да се разберем и за по-късно. Всъщност, притеснявам се за Анди, не спи ли по това време? И неви предпочиташе по-късен час.
Казвайте, има още време.

# 148
О Теди,благодаря  bouquet,не знам дали ще се ориентираме ,но поне имаме някакъв адрес.За Анди ,не се притеснявай,тя и моята кака ще помага в гледането на който има нужда-нали и без това си е свикнала Laughing

А за часа, ако Дидка няма да идва и за другите не е проблем може ли към 15ч.?

# 149
Бях гласувала за 16 ч, обаче се оказа че тази събота ще съм свободна, така че мога и по-рано. Казвайте в колко?

Общи условия

Активация на акаунт