Магията на изтока - тема 46

• 44 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • BG
Гостче, какво ще кажеш за И Ю Ри? Справя ли се и тук? Гледала съм я в няколко сериала и я харесвам, дори и когато играе "лошата". Отлично се справя с подобни роли. Но в сегашния май не е такава, ако съдя по резюмето.
Направо съм поразена от нея, тя играе ролята на две сестри близначки, които са доста различни като характер и толкова добре се справя, че даже още си мисля, че всъщност актрисата не е една, а две, въпреки че едната близначка нямаше чак толкова екранно време Ю Ри успя да изгради доста ярък образ. Но като цяло  актьорската игра е на доста високо ниво, на мен лично само богаташката внучка ми е позната по физиономия и две от майките,  другите са ми абсолютно  нови и непознати лица.
Но и самия сериал е интересен: предисторията е следната- майката на главната е щастливо влюбена в един младеж, но той прекарва една нощ с една богаташка дъщеря, която забременява и тя решава да се откаже от него, въпреки, че също е бременна, но не му казва. А детето на богаташката дъщеря всъщност не е негово,а на друг. По-късно жената разбира, че богаташката я е измамила и по време на среща с нея умира при нещастен инцидент. След смъртта и, бащата без да подозира, че това е неговото дете я води в къщата си, но след като жена му разбра чие дете е, направи всичко , за да се отърве от не и я пратиха в дом за деца. От там я осинови съпругата на шофьора, който уби майка и и също загина в този инцидент. Момиченцето беше влюбено в едно момче( което също е изоставено от майка си, но живее със злата си леля), както и то в нея и така двамата са заедно 15 години като тя се отказва от колеж и всичко, за да може да издържа двамата, докато младежа учи, накрая той получи работа във компанията на бащата на девойката, който реши, че е подходящ за бъдещ зет на разведената си дъщеря( която както казах по-горе не е негово дете всъщност) и ги изпрати двамата да учат в Америка. Главната, понеже е много глупава и наивна не му каза, че е бременна, за да не пречи на заминаването му, но след 5 години той се връща вече  като годеник на богата наследница и се почва една пореедица от драматични ситуации. Всъщност в сериала всеки един от героите повтаря грешките на родителите си.

# 46
  • MJF
Misaeng
Напредвам. Ама какви неволи за младшите кадри! Сърбят ме ръцете като видя героите на Son Jong-Hak  и "обучителя" на героя на Byun Yo-Han. Каквато и да е днешната реалност повсеместно,  не мога да приема за добър пример всичко да се оправдава с ексцесивна конкуренция. Голямо пилеене на човешки ресурс. То на хартия  вярно че сме много на тази планета но ....

# 47
Днес се появи английския превод на  15 и 16 серии на Happy Home. Замислих се ,дали някога свекърва заобичва снаха и  я приема ,като част от семейството. Как ли бих възприела такава ситуация, като във филма? Съпругът на ГГ си заслужава наказание  ,но му съчувствам
 малко.  На доктора ме е яд. Знае ,какво се е станало преди 5 год. и продължава да се вижда с ГГ.
Не е честно от негова страна. Все пак случващото се в момента е следствие от историята от преди 5 год.

# 48
  • DE
Още от "Fantastic Duo" Дано не прекаляват с песните на ББ, че нещо не ми понася друг да ги пее Grinning
Малко са докарали Kyuhyun  като аджума, но това да му е проблема  Grinning

още един приятер дует.

За сега ми харесва, дано пеят повече песни от филми  Heart Eyes

# 49
  • MJF
Поиграх си с търсачката. Не помня от кога не съм я ползвала.
 Thinking се като как Misaeng e "захванат" в 36-а тема а аз го гледам чак в 45-46-а.  Thinking само Списъка ми е виновен. Всичко потъва там. Ясно че не знам кой повече ще хваля- автора на комикса или Jung Yoon-Jung. От кога  не съм хвалила кор . сценарист с чиста съвест  Thinking? Май от Castaway on the Moon  Thinking

# 50
  • BG
Наваксах с еп. на Heaven's promise и сега си търся други сериали, в чиито  сюжет  е заложено отмъщение. Ще погледна Temptation of an angel, пък вие ако се сети за подобни, казвайте.

# 51
  • MJF
2в1, за Entertainer. Нали на моменти съм любопитна Гана, та надзърнах. Първо рекапите в dramabeans  и малко на видео.  newsm78 съм. Нищо странно, ново, некор-сериално не видях, еле пък в индустрията на фокус.  newsm78. Какви зрители?!  Mr. Green освен да съм видяла преработената версия  Mr. Green.
нощен гост, захващай го, ако не друго на рекап ще го следя. Ji Sung в действия а и с герой предполагам в развитие в 16 епизода. От видяното не можах да не се сетя на няколко пъти за героите му Kill Me, Heal Me  Laughing най -вече Пери и Йона.

# 52
  • BG
шоши, ще го захвана,. само да излязат едно 4-5 еп., че иначе съвсем няма да съм постоянна в гледането Laughing и аз четох, че са преработили първите две серии , та се чудих какво толкова невероятно и скандално са показали.
Да не забравите за молбата ми в по-горния пост.

Драмата с Ким Хьон Джунг май няма да има скоро край.
"The courts ruled that [Kim Hyun Joong and Choi] will have joint custodial rights over the child. The child's caretaker was not designated. Though the parental rights have been ruled as joint custody, there could be another lawsuit from the plaintiff's side for sole custodial rights over the child. We foresee another lawsuit related to the parental rights in the future."
За пръв път чувам за иск подаден от името на ( колко, може би) 1 г дете Shocked
The lawsuit from Choi for alimony, parental/caretaker rights, and child support was withdrawn based on the court's stance that they could not make a ruling onthe lawsuit as it was filed not in Choi's but the child's name.

# 53
Шош, точно Peace. Нищо невиждано, за да предизвика такава реакция. Само малко по-детайлно разкриха как точно се манипулират класациите на песните и някои мръсни игрички в индустрията, за които всички знаят, но предпочитат да си затварят очите.

Виждам, че в Misaeng си хванала на радара Byun Yo Han Peace. Интересно момче е. Хваща се с разнообразни роли и му се получават.

Гостче, мога да ти извадя много заглавия с отмъщение, но не знам кое от тях ще ти допадне. В момента върви Monster, а днес започва The Master of Revenge. Ако искаш да видиш И Ю Ри в друга светлина погледни Come! Jang Bo-Ri. Ето и някои заглавия за които се сещам, че засягат темата за отмъщението:
A Man Called God , A Man's Story , Endless Love , Golden Cross , Queen Of The Game , Resurrection , The Devil , Royal Family , Scandal , Secret , Shark , The Equator Man , The Thorn Bird.
А Temptation of an angel на мен не ми хареса.

Edit: Сетих се за още няколко заглавия, които съм срещала, но не съм ги гледала и не знам дали могат да се открият и с какъв превод. Те са от тези ежедневните, които се излъчват по рано и са по над 100 епизода - Pink Lipstick , An Angel's Choice , Bird That Doesn't Cry.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 11:39 от 2в1

# 54
  • BG
2в1, много ти благодаря, доста материал си ми дала за проверка, ще има с какво да се занимавам доста време bouquet
Като погледнах започващия The master of revenge супер се зарадвах, че видях Lee Sang-Yeob в каста, него го харесах много от A little love never hurts и ще се радвам пак да го гледам, пиши ме за текущ зрител. За Monster и аз се чудех дали да го гледам, но понеже Канг Джи Хуан беше вече  в подобна роля и затова се отказах, но пък и Кики е в каста, пък и сега съм на вълна отмъщение, така  че ще го пробвам.
Значи казваш Temptation of an angel не е нещо кой знае какво, обикновено винаги си права, аз съм на 1 еп., та ще видим какво ще излезе от него.

# 55
  • MJF
E нощен гост,  що за тема си ни дала за задача?!  Wink
Отмъщение е имагинерно понятие за "онези" сценаристи. Написан героя, та чак страдания събрал за не едно отмъщение, събира се да отмъщава ен на брой серии и на края ........... Mr. Green Mr. Green
2в1 като нищо може да изброи 10 по толкоз  заглавия с " кор- отмъщения". Пишат иначе нон - стоп по нея.  Wink Laughing
Мда, Byun Yo Han на радара. След отбор "тримата от запаса",  той  играе един   сред любимите  ми герои. Харесва ми тоз герой, има неща и в него от г-н Oh. И като споменах г-н Oh  Laughing 6 + за прическата на Lee Sung-Min в това заглание , най  вече в профил  #Silly. Остават ми 2 серии, които ще мина анблок.

# 56
Вярно, че Канг Джи Хуан направи подобна роля в Incarnation of Money, но поне за сега Monster не е зле. Не е муден, действието се развива в темпо, има и комични елементи и закачки между главните, а съперничеството между Канг Джи Хуан и Пак Ки Унг е забавно.

Шош, то отмъщението може да го открием във всяка корейска драма, но понеже погледнах от тук-от там драмата, за която писа Гостчето, та схванах горе-долу за какво отмъщение говори Wink.

# 57
  • MJF
 Hug ориентирали сте се с нощен гост.
Byun Yo-Han задължително и в нещо друго ще го погледна. Socialphobia  като начало на името автоматично ме подсети за думата" социопат" дето се "мотае" неправилно насочена около героя му. Колко социопатия само в таз работна и не само  среда показват на неговия фон и на този на отбора "тримата от запаса"

# 58
  • BG
Шош, то отмъщението може да го открием във всяка корейска драма, но понеже погледнах от тук-от там драмата, за която писа Гостчето, та схванах горе-долу за какво отмъщение говори Wink.
Правилно 2в1, виж  колко време пишем тук и си знаем вкусовете отлично Hug

# 59
  • MJF
Пак щях да падна от дивана с Age Harrasment. Превели и 7-и епизод. Голяма   hahaha настана на финала, направо бомба избухна. А има още една.  Mr. Green. Harrasment  и половина. Превод на 8 най - рано юли.  Mr. Green
 bowuu този път поне бързо си спомних финала на 6.  ooooh! Whistling Tired

Общи условия

Активация на акаунт