Магията на изтока - тема 46

• 44 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гостче, не , не знам, кой е напуснал и защо ? Cry

Всъщност сега прочетох, че напусналият групата е  Jang Hyun Seung, който ще прави солова кариера, за това му пожелавам успех.Гласът му е доста разпознаваем, той ми е сред любимците.Благодаря ти , че ми сподели тази новина.  Hug

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 23:17 от freedoms

# 31
Memory 11-12

Доста емоционални епизоди. Изключителен Lee Sung Min. И една от най-готините секретарки, която съм срещала в корейски сериал.

# 32
  • DE
Tuon, гледай по какъв сюжет са направили сериал  Shocked
http://mydramalist.com/16817-wind-chime
Разглеждам си Спирита и попадам на нова тема за сериал. В момента точно довършвам трилогията за старото кралство, която е на тази тематика. С интерес ще видя как са адаптирали китайците.
Теянг какви бузи е направил  Grinning В новото предаване за дуети "EYES, NOSE, LIPS"

Отивам да търся и други участници  animal037

# 33
След изгледаните първи два епизода на Entertainer, пределно ясно ми стана защо корейците не харесват сериала. И изтъкнатите причини за продуктовото позициониране и лощата игра на Хьери никак не са ми достоверни. В други сериали е имало доста повече скрити и нескрити реклами, а девойката по същия начин врякаше, крякаше и преиграваше в Reply 1988, но там я намираха за сладка. Но това, че толкова прехваления от тях шоубизнес, с който се пъчат пред света е показан в не особено лицеприятни краски, май им идва в повече.

# 34
  • MJF
Memory 11 и 12 и аз ги изгледах.
Скрит текст:
Нашия герой какъв шок си докара на финала на общия му Фон. То при такива ситуации в пълен ступор изпада човек.
Съвсем сериозно чак не вярвам , че кор-сценарист е написал такива образи като секретарката и асистента. Виж реакцията на тъщата му по кор- сериален канон  Mr. Green
Остават 4 епизода, само да няма още трупове  че  #Silly
Ms. Temper & Nam Jung-Gi 11 и 12
Скрит текст:
Темпа продължи с падането. За жалост. Новия герой хич не ми е интересен и превъртях 2-та епизода набързо  Blush. Дано финално сценариста се сети от къде почна  Mr. Green. Иначе това с подкупите бе дадено мноооого обстойно. За съжаление и реални човешки реакции. Който не е бил на мястото на такива хора , само той  не може да ги разбере. За жалост и у нас бол притиснати така хора.
нощен гост, превъртах  Blush ама Чани нещо все пак имаше малко екранно време. Искаме повече , нали  newsm22
 Laughing
2в1, значи Ji Sung и сие критикуват тез?! Ей , колко са дезориентирани  Wink Laughing. Сравнително скоро се смях на 2 пъти по повод тази индустрия там. Но не споделих записи тук защото са от фигурното пързаляне и са дълги интервюта. И двата пъти кандци говореха, свързани с Юна Ким и нейната гала All That Skate , която има няколко издания именно на корейски терен. Та как бе описана таз индустрия бе  Laughing Joy, хем разбира се се  стараха максимално да са политически коректни. Доста забавно бе.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 14:43 от Шошулчо

# 35
Шоши, такива критика са дръпнали на сериала корейците, че телевизията е решила да излъчи наново първите два епизода, но с някои корекции породени от мненията на зрителите. А, честно казано, съм гледала доста по-ужасни драми от тази и реакцията тук ме  #Crazy. Всъщност дори не бих казала, че сериалът е зле. Съвсем прилични начални епизоди, в които нахвърляха основното и показаха малко нещица от "кухнята" на шоубизнеса. И то, не приятните такива Wink.

Marriage Contract приключи. Бих казала, че е нещо от рода на A Thousand Days' Promise и Scent of a Woman. Още от началото знаеш какво да очакваш, че неминуемо ще има драма и сълзи, но се набляга не на болестта, а на човешките взаимоотношения.
Скрит текст:
Нямаше трупове накрая. Само хора, които се научиха да се наслаждават и радват на всеки миг, в който са заедно, независимо дали им остават час, ден или година.
На негово място в събота започва The Flower in Prison.

# 36
Странно е, да не се впечатляваш от корумпирани политици ,съдии ,полицаи и от двойнствения морал ,а щом стане въпрос за шоуиндустрията - настъпва края на света. Все едно там няма хора,  само идоли ,без човешки чувства. Корейските фенове са най-откачените.
Четох за среща на артиста от Сиренето  Park Hae Jin с фенове. Той споделя ,че иска да се среща с момичета ,да се ожени и т.н. Олигофрените се били разочаровали . На въпросът му ,те няма ли да създават семейства ,са се хилили Crossing Arms Много ме дразнят #2gunfire

Скрит текст:
Пак Хэ Чжин поделился своими мыслями об отношениях и браке

Актер Пак Хэ Чжин / Park Hae Jin является мужчиной мечты для многих, но по-видимому, он одинок. Во время праздничной встречи с поклонниками в честь 10-летия с момента дебюта актера, его спросили о планах по поводу брака.
Пак Хэ Чжин рассмеялся и ответил: "Я должен начать встречаться, прежде чем женюсь, верно? Я давно не встречался с девушками. В настоящее время у меня нет планов, но если кто-то хороший появится в моей жизни, я бы не хотел поздно жениться".
Конечно, поклонники показали свое разочарование, и он сказал: "Разве вы, ребята, не собираетесь жениться или выйти замуж?", заставив всех рассмеяться

# 37
  • MJF
 Blush 2в1 , аз чак като те прочетох разбрах че Marriage Contract е заветното "само 16". Ще се гледа, тъкмо излъчен. Мда. Като прочета събота-неделя и автоматично ми следва 50 серии.  Laughing
Ще чакам да ме навиете да надзърна в Entertainer, да видя какви духове разбуни Ji Sung  Mr. Green.
Преди забравих нещо важно. freedoms ,  без проблем делим кафето  lalalala, ще намерим място и за кучо до масата  Thinking и то душа носи.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 19:14 от Шошулчо

# 38
  • София
Шош, няма проблем, не съм свидлива, делим и Бини, и кучо Joy

A корумпирани политици ,съдии ,полицаи има навсякъде по света и у нас, така че това не ме учудва ни най-малко. Като гледам какво става сега у нас, ами то  и в Корея е така newsm78

Двете първи серии на сериала с Ji Sung  са преведени и мисля и аз да се присъединя към гледащите го.

# 39
Marriage Contract е на такава тематика, че няма как да очакваш лека ромнтична драмичка. За мен филмът го направиха И Со Джин и Юи. Девойката макар, че е идолка, винаги ми е харесвала в ролите си. Повечето й героини са борбени, упорити и здраво стъпили на земята жени. Няма лигави кифли или вечно хленчещи многострадални девойки. А Со Джин с неговите трапчинки автоматично те кара да му симпатизираш. Понякога се нервех на героя му, че е прекалено толерантен към някои досадници и все се сдържаше, вместо да им свие перките набързо. Но в крайна сметка доказа, че е мъж на място.

На Entertainer му дамам шанс заради Джи Сонг и Клечо. Не съдя дали един сериал е добър или лош само по 2 излезли епизода. Началото ми хареса, да видим по-нататък как ще е.

Jackpot обаче все повече ми харесва с напредването на сериите. От приключенския тип "исторически" сериали е. Носи настроението на Илджиме и Хонг Гил Донг. А Гън Сок и Чин Гу наистина добре представят героите си. За старата генерация актьори дори няма да споменавам, защото са железни просто newsm10.

# 40
Нямам време да гледам много филми ,но изгледах The Moon that Embraces The Sun,Descendants of the Sun,Dae Jang Geum
Любим ми стана Jackpot - добър приключенски сериал и първия ми текущ  ,който очаквам с нетърпение. Радвам се ,че и 2в1  го следи и коментира. Даже новата роля на Гън Сок ми е по-интересна  от успешния  нов герой на Song Joong Ki.

Park Wan Kyu - Time Stops

# 41
  • DE
Park Wan Kyu - Time Stops аууу оста е страхотен  Heart Eyes ще взема да го погледна и без това скоро не съм гледала Гън Сок.

# 42
Не мога да съпоставям героите на Гън Сок и Джун Ки, защото са прекалено различни. Всеки от тях си е успешен за себе си. Но, се радвам, че най-после Гън Сок се оттърси от баналните и повърхностни роли на "flower boy", в които се беше зацепил последните няколко години и показва истинска игра. Дори на моменти ми идва малко в повече достоверността и реализма в някои сцени, като "похапването" на жива змия, примерно Sick. При това се оказва, че наистина го е направил при заснемането на сцената.

ОСТ-а наистина е много хубав. Слагам фен-мейд клипчета на двете песни излезли до сега. Не съдържат кой знае какви значими спойлери.

Park Wan Kyu - When Time Stops
Kim Bo Hyung [Spica] - I Miss You

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 22:59 от 2в1

# 43
  • BG
шоши, още не съм изгледала 11 и 12 на Ms Temper, обаче вече съм на 52 еп. на Heaven's promise, голям маратон му ударих, още 6-7 еп. ми остават и ще ги настигна, даже още не съм гледала 2 еп. на Fear the walknig dead заради този сериал, което само по себе си говори колко ми е интересен, кор. драма пред зомбитa не съм си представяла, че мога да поставя Wink

# 44
Гостче, какво ще кажеш за И Ю Ри? Справя ли се и тук? Гледала съм я в няколко сериала и я харесвам, дори и когато играе "лошата". Отлично се справя с подобни роли. Но в сегашния май не е такава, ако съдя по резюмето.

Общи условия

Активация на акаунт