Магията на изтока - тема 46

• 44 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Псувай ги.

# 76
  • BG
Благодаря, Шошулчо! С ухо закъсах, но с тези нови наредби, никакви направления няма, та всичко се плаща яко. #Cussing out
Бързо да се оправяш, Тайна Hug и аз карах преди три седмици един вирус и сега пак ме повтори, само че мен в гърлото ме удари, ама си пия антибиотика и това е.
шоши, Чани го пази от всички и от всичко, може да го пускаш само да ходи на срещи с онази мацка от офиса, или с другата от блока Wink
2в1, много ми хареса  1 еп. на Secret love, все добри актьори и актриси са събрали, дано ми остане днес повече време за гледане Grinning

# 77
Тайна, оправяй се бързо Hug.

Гостче, хубав е сериала и го коментирахме тук по време на излъчването му, но ти доскоро избягваше такива сюжети. Кастът е много добър и всички, независимо дали играят добри или лоши, се справят отлично. Дано ти задържи вниманието до края, защото си заслужава да го изгледаш.

# 78
  • DE
"Secret love online"

страхотен  Heart Eyes Съвременен, работна среда и две невероятни двойки замесени помежду си  Mr. Green
Прекрасни актриси, една любима екранна двойка и нова такава  Grinning , два ИТЕ, всички са добре облечени, страхотни диалози. За сега единствения минус е малко емоционалната дама от едната двойка, но предвид държавата е в рамките на разумното.
Обаче сериите са почти по два часа  Shocked дори езика вече не ме дразни толкова...

Дамаркус, резюменце нещо? Зелка не се отваря от чужбина.

# 79
Да не мислиш че съм го гледал. Старичък е някой може да го е гледал някога.
еле го http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=244

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 15:12 от Damarcus

# 80
  • DE
Ти на филм от 2009 ли викаш старичък  Grinning Старичък е преди 2000  Peace
Вероятно някой го е гледал Wink  Лично аз не понасям повече от 30тина еп.

Още от дуетите, в случая квартет. Много музикална нация, имам чувството, че всеки втори пее  Crazy

# 81
Дане, телепатията в темата явно работи Laughing. Тъкмо влизах да дам едно тайско заглавие с брата на Майк Д'Анджело - Голф, за което прочетох в Спирита. От резюмето и трейлъра излиза, че е нещо от рода фантастика-романтика-свръхестествено - Devil Lover.

# 82
Дораму "Безрассудно влюбленные"

Скрит текст:
Сюжет "Безрассудно влюбленные" расскажет о разделенной в юности паре, которая воссоединится друг с другом спустя время: он в качестве звезды Халлю, а она в качестве режиссера документальных фильмов.
Сценаристкой дорамы является Ли Кенг Хи / Lee Kyoung Hee, ранее работавшая над такими проектами, как "Хороший парень" / "Innocent Man", "Любовь, которая убивает" / "A Love to Kill" и "Прости, я люблю тебя" / "I'm Sorry, I Love You" .
Главные роли в сериале исполнят Ким Ву Бин / Kim Woo Bin и Сюзи / Suzy из группы Miss A. Первый из двадцати эпизодов выйдет эфир 6 июля.

Щом харесвате Devil Lover.

препоръчвам и My Amazing Boyfriend  http://myasiantv.se/drama/my-amazing-boyfriend/,преведени са до 4-та серии.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 18:30 от pavlinaio

# 83
  • DE
2в1, със сигурност ще го погледна като приключа он-лайн любовниците  newsm51 Тъкмо ми се гледаше нещо sci-fi и х-мен по тайландски ще ми дойде добре  Grinning Забелязвам, че Голф има същият магнетичен поглед като Майк, само дето Майк е по-хубав  Heart Eyes

# 84
  • BG
2в1, синът на главната в Secret love мъртъв ли е наистина или Джи Сънг го е скрил?

# 85
  • София
Благодаря , момичета! Аз от антибиотик за възпалението, си направих гъбички в ухото, та и в равновесието чак ме удари!Ама ще се оправим, поне се надявам. Peace

Весели празници да ви пожелая,  че не знам кога ще имам време да пиша пак!

# 86
Мразим гъбички. Sad

# 87
Гостче,

Secret love
Скрит текст:
Синът не е мъртъв, но Джи Сънг няма нищо общо с покриването му. Чак към края ще разбереш какво се е случило.

# 88
  • MJF
Ок, нощен гост, Чани е под контол  search
Мемory 13 - ама какво сладуресто кутре, направо ме  PartyConfused:
 Blush
Скрит текст:
Уж гледам внимателно но явно съм пропуснала един момент. Кога , къде асистента разбра диагнозата на нашия човек? E  ама голям фен съм и тук на отбора "тримата от запаса"- нашия човек, асистента му и секретарката.
Мелодраматичната сцена , по в началото на двамата бивши съпрузи ми бе в повече, особено тя  ooooh!

# 89
  • DE
Боядисахте ли си яйцата, а?
Да ви пусна един разкошен Им Дже Бум с пожелание за хубави празници  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт