Магията на изтока - тема 46

• 44 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • BG
Не само боядисах, но и още безброй неща свърших, днес откакто съм станала пих кафе и като почнах-чак преди час - два се спрях. шоши, сега гледам 11еп. и искам да  те похваля, че тъй добре се грижиш за Чанито ми - маски за лице, кремове за гладка кожа, бравос на теб, знаех си, че в добри ръце го оставям Hug голяма забава беше и с терзанията но офисните мишки относно подкупите hahaha само  мис Темперамент не се поддаде, но тя си е желязна по принцип, много ме радва този сериал- гледам и  за нищо не мисля, само се хиля самичка Joy
2в1, Secret love си е направо цял лакорн за отмъщение Laughing тази вечер ще съм на 9 еп. само да изгледам 12 еп на Чани.

# 91
Честит Великден!
Бъдете живи,здрави и обичани!
 easter

# 92
Честит Великден! bouquet

Да сме живи и здрави и все така омагьосани!

Прочетох още една странност. Как може майка да измени името на детето си ,което е над 30 годишно и то без негово знание?! Интересно ми е дали така може да промени и
пола му.  Mr. Green

Настоящее имя Йесона из Super Junior было изменено
Скрит текст:
Yesung
Настоящее имя Йесона / Yesung из группы Super Junior было изменено. Причем произошло это без ведома певца!
Настоящее имя Йесона - Ким Чон Ун / Kim Jong Woon, где "woon" переводится как "облако". Однако мать вокалиста посчитала, что такое имя не самое хорошее, так как облака могут стать причиной появления тени. В связи с этим, не спросив разрешения сына, мама Йесона пошла в соответствующие органы и изменила имя сына с Ким Чон Ун на Ким Чон Хун / Kim Jung Hoon, внеся соответствующие изменения в семейный регистр.
Йесону она рассказала об этом только три месяца спустя. Новость шокировала участника Super Junior, но подумав, он решил последовать желанию матери.
Ким Чон Хун просит поклонников принять этот факт и называть его, если не Йесон, то новым настоящим именем.

# 93
  • BG
Честит Великден и от мен,  живи и здрави bouquet

# 94
Христос возкресе  easter. Да сме живи и здрави и по-добри един към друг.

# 95
  • MJF
 easter Воистину воскресе
Честит празник!
Към пожеланията ще добавя а няма да повтарям. Повече градивна комуникация в ежедневието ни.

# 96
Христос Воскресе!

Бъдете много здрави, жизнени, щастливи и обичани  easter Flowers Rose newsm76

Поздравявам ви с любима моя песен от още по-любим сериал

# 97
  • MJF
 Laughing  нощен гост, знам че не си се съмнявала въобще  за обгрижването като хората на Чани. В 13-и ще го видиш как е загладил косъма.  Mr. Green сериозно  Naughty. И вчесан както трябва дори  bowuu. И никакви дами, само племенника му отпуснах.  bowuu

# 98

Христос Воскресе!

TОП  снима филм в Германия
СънРи беше с мениджъра на GD в Америка
ВВ без ТОП продължават с фен-срещите  в Япония
А в медиите на Корея излезе новина за доказателства на папараци :

http://netizenbuzz.blogspot.bg/2016/04/pann-additional-blind-item-about-gay.html

SEUNGRI GETTING JEALOUS AND TOUCHES GD'S ASS

# 99
  • BG
Изгледах най-сетне Secret love, до 9-10 еп. беше ОК, но после се почнаха едни клишета, страшна работа, но го изтиках нейсе, а финала толкова захаросан и подреден като по книга, че чак ми беше неприятен. Добре, че гледах после два еп. на fear the walking dead, та дойдох на себе си.
шоши, нашто Чани  много му ходи костюм, остава още малко и от този сериал, той поне ще излезе интересен до самия финал.

# 100
  • София
Честит празник!Бъдете здрави!Надявам се,че сте изкарали добре!

Аз да попитам, ако някой знае случайно, в сериала Heaven's Promise, бащата на близначките ще разбере ли някога,че те са истинските му дъщери и,че гледа чуждо дете?Дали ще разбере какво е причинил на своята си кръв и плът?Аз изгледах до 46-та серия, тъкмо започва отмъщението.

# 101
  • BG
Аз съм на 59 еп., но все още не знае, ще разбере, няма начин, иначе драмата няма да е пълно. Нали знаеш, че сериала е текущ и все още се излъчва всеки делничен ден.

# 102
The Flower in Prison
Мъж и бременна жена са преследвани от група въоръжени мъже. Мъжът отпраща жената да се скрие някъде, а той остава да се бие с тях и загива. Жената, макар и ранена все пак успява да се оттърве от преследвачите и да измоли помощ от ковчежника на затвора. Той я вкарва тайно там и тя ражда момиченце. Майката умира, а детето отрасва в затвора. Въпреки обстановката, момиченцето става умно, интелигентно, трудолюбиво и лъчезарно дете, което всички обичат. Но съдбата явно му е отредила още по-интересен живот и има вероятност той да е свързан с кралското семейство. Сериалът вече има и български букви.

Вчера започна Another Miss Oh.

# 103
Shinobi no mono 1 - много добър. сега трябва да търся малко инфо, че малко не разбрах манипулацията на края.

Поредната забавност като някакъв италиански дето гледах http://www.japanesesamuraidvd.com/.sc/ms/dd/ee/601/Orgies%20of%2 … 1969%20Remastered
Laughing

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 23:09 от Damarcus

# 104
  • DE
Сладки, ретро YG пораснали бебета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт