Магията на изтока - тема 46

• 44 993
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • MJF
 Crazy добре че съм седнала. Иначе щях да падна  Crossing Arms. Tuon Hug  bouquet. Чакаме те у дома.
дането, айде и тебе у дома  Simple Smile. Багажника е 1  Naughty.  Mr. Green

Докато не съм си забравила мисълта от изненадата  Blush
Брей, вие пък сега с тоз Шинго ме  Thinking. Проверих. The Marriage Counselor не съм го гледала.  newsm78 поне не помня. Ще го проверя- превод, става ли и т.н. Гледам и шефчето на Ан/мемия там  Laughing.
Което ме подсети че някой каза че ще гледа Хотаро  Thinking нашата хлебарка. Нещо което гледам е от автора на Хотаро 2 но сега не ми се рови да видя кое е заглавието. Направо хаос настана  Laughing колко заглавия текущо следя  ooooh! и на кое до къде съм.  Crossing Arms архива да помни.
Sause baus! , прочетох за Китай и ми просветна нещо.  bowuu. Разбрах защо не достигат пижамите в Корея , та даже в сценографията по тв им дефицит голям. Ей тоз милиарден съсед им е виновен. Тц, тц, тц.

# 586
The Marriage Counselor не съм го гледала.  newsm78 поне не помня.

Успокоих се ,че не съм единствената ,която не помни. Преди месец си харесах един сериал/ мъж отглежда сам трите си деца ,тъй - като съпругата му е умряла в автомобилна катастрофа / . След като изгледах 12 серии и се разбра ,че жена му е жива ,се усетих - гледала съм го ooooh!
Сега съм се установила на Бегълците и на Happy Home . Текущите ще ги започна ,след като ги преведат напълно.

# 587
  • DE
Аутфит като за червен килим  hahaha Joy крайно в ляво  Mr. Green

# 588
  • MJF
дането, какво да кажа?! Без думи  Whistling. Сетих се автоматично за гардероба на ГГ в заглавие дето гледаме сега  с 2в1 - Sekai Ichi Muzukashii Koi
Това са неща дето дори разсейко и любител на спортно-елегантно-удобното като мен , ме хвърлят не в недоумение а в потрес  Blush.
 Mr. Green

# 589
Шош, понеже спомена "шефчето на Ан/мемия", днес го гледах в It's Not That I Can't Marry I Don't Marry. Доволна от първия епизод, да видим по-нататък как ще е.
Скрит текст:
Тя е на 39, добре изглеждаща, успяла лекарка със собствена дерматологична клиника. Бракът, семейството и децата никога не са били цел за нея. Живее сама с кучето си и е доволна от живота си. Но на среща на випуска никой не й вярва, че е сама не защото не може да се омъжи, а защото не иска. Масло в огъня налива и собственикът на ресторант, в който тя вечеря с приятелки като й казва, че мъжете не харесват жени като нея. Решена да докаже, че това не е вярно тя решава да си намери мъж, но нещата не се развиват според очакванията й. Преглътвайки гордостта си, тя отива при ресторантьора за помощ. Наред с всички перипетии в картинката се намества и един доста по-млад момък.

# 590
Аз отново се включва с молба за препоръки Blush
Съвсем неволно запалих майка ми по азиатските сериали (направо невероятно, като се има предвид колко скептично настроена беше към тях). Хареса й Pasta и сега иска пак някакъв подобен да гледа - хем да е на сходна тематика, хем да няма много драми, хем да е лек и забавен (все пак да е интересен... то много изисквания станаха  Embarassed ).
Благодаря в аванс  newsm51

# 591
  • MJF
Не по ред, за да не забравя. Като прочетох Kniaginiata първосигнално ми дойде на ум Coffee Prince и някои от тези,  които гледа сега Sause baus! с Такуя,  Blush за имената другите ще помогнат . Coffee Prince си е преведен на български.  Thinking обаче Pasta май е от единиците сериали където не помня "wc- плюскане- запой"  а   Coffee Prince си е класика в туй отношение  Thinking та не знам. Pasta  e голямо изключение или съм забравила  Thinking. Но ако новия зрител продължи с тоз момент неминуемо ще се срещне  Laughing

Аха, значи шефа ресторантьор, ще го видим  Mr. Green. Miki Nakatani не съм я гледала от Ghostwriter и някъде скоро  в киното но къде е загадка  Thinking. Ето на , Koji Seto вече в It's Not That I Can't Marry I Don't Marry а аз още се ""мотая" с героя му в Age Harassment  Crossing Arms. Така или иначе съм го признала за голям хамелеон.
pavlinaio , не ни е лесно на забраваните. То и филми така съм "гледала" не един.  Blush

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 20:58 от Шошулчо

# 592
  • ... рееща се.
@kniaginiata, изобилие от манджи има в Let's eat. Mr. Green Сетих се и за My name is Kim Sam Soon

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 21:17 от n.y.x

# 593
Kniaginiata, давам няколко заглавия. Тематиката няма да е същата, но всичките са в категорията на по-леките романтични драми, без много трагедии и хубав край. Ти вече прецени кое от тях може да се хареса на майка ти.
A Gentleman’s Dignity , Oh! My Lady , Woman Who Still Wants to Marry , Fated to Love You , Twenty Again , The Greatest Love , Personal Taste , Descendants of the Sun , Scent of a Woman , Emergency Man and Woman
Всичките са преведени на български.

# 594
Шошулчо, n.y.x, 2в1, благодарности за заглавията  bouquet
Тя ще е доволна да разполага с такъв богат избор  Mr. Green

# 595
Kniaginiata, тези от мен.   Flower Boy Ramen Shop http://doramatv.ru/flower_boy_ramen_shop , Goong  http://doramatv.ru/palace  , The King 2 Hearts http://doramatv.ru/the_king_2_hearts ,The Heirshttp://doramatv.ru/the_heirs,
The Rooftop Princehttp://doramatv.ru/the_rooftop_prince

Преглеждайки в Дорамата за филми ,се сетих за Мики. Той не беше ли в армията или се е отложил?

Пак Ючон: обвинения в изнасиловании сняты?

Скрит текст:
Корейский новостной портал Sports Donga сообщил, что мисс Ли, которая 10 июня обратилась в полицию Сеула с заявление о том, что подверглась сексуальному насилию со стороны актера и певца Пак Ючона (Park Yoochun), отозвала свой иск.

Сегодня, 14 июня, интервью Sports Donga дал парень мисс Ли. Он сообщил: "Мы подали заявление в отделение полиции по району Каннам примерно в 18.30. Этим заявлением мы отозвали свои обвинения". Молодой человек продолжил: "Инцидент произошел, когда А (так в прессе назвали мисс Ли) была пьяна. Когда я услышал о том, что случилось в тот день, я очень разозлился, вот почему мы и предъявили обвинения. Однако, позже я понял, что мы виноваты в том, что не разобрались в ситуации до конца, а потому мы решили отозвать свое заявление".
Он добавил: "Подавая иск, я не хотел, чтобы все произошедшее стало достоянием общественности. Но, как только об инциденте стало известно прессе, ситуация вышла из-под контроля. Мисс А находится в состоянии шока, да и другой стороне нанесен значительный ущерб".
Как сообщается, сторона A планировала обратиться с отзывом заявления непосредственно в отделение полиции в Каннаме, в юрисдикции которого находится это дело, но полицейские позволили мисс Ли передать документы в неизвестном прессе месте.
После появления информации об отказе А от обвинений, агентство C-JeS Entertainment выступило с официальным заявлением: "Пак Ючон не получал из полиции ни уведомления о предъявлении обвинений, ни уведомления об их отзыве. Как мы и заявляли вчера, иск был подан в одностороннем порядке, т.е. его наличие и обоснованность предъявленных в нем сведений подлежат проверке. Мы продолжаем утверждать, что Пак Ючон находится вне подозрений и стал жертвой непроверенной и скоропалительно распространяющейся информации. Все это очень сильно повредило его репутации".
Представитель C-JeS Entertainment заявил, что новости об отзыве обвинений также официально не были подтверждены, но их появление уже указывает на невиновность Пак Ючона, о чем постоянно твердило агентство. Менеджер лейбла выразил надежду на то, что во время честного полицейского расследования будет раскрыта правда, которая и очистит имя знаменитости.
Представитель C-JeS Entertainment в очередной раз попросил воздержаться от спекуляций непроверенной информацией, которая содержится в одностороннем заявлении мисс Ли, и дождаться результатов полицейского расследования.
Однако источник из отдела по нарушению прав детей и женщин полицейского участка в Каннаме поставил под сомнение информацию о том, что обвинения в сексуальном насилии были отозваны.

# 596
  • София
Княгиня, аз препоръчвам Secret Garden, не го видях сред препоръчаните Hug

Изгледах първите 6 преведени серии на японския Boku no Yabai Tsuma - голяма алчност и лицемерие.Харесва ми!!! Сега подхващам Sekai Ichi Muzukashii Koi. А новият с другият ми любимец- Фуджики Наохито, също ми изглежда интересен и забавен.

Поздрав  Hug 2в1, знам, че се повтарям , но  харесвам момчетата Embarassed

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 09:46 от freedoms

# 597
Мики в момента е на служба, но заради астмата му е разпределен в полицията, а не на активна военна служба. Госпожицата е свалила обвиненията. Явно неуспешен опит да изкара малко немъчени пари Tired.

Първи поглед към главните герои на W–Two Worlds - тийзър
Han Hyo Joo отдавна не се е появявала на малкия екран. Тук поема ролята на лекарка, която търси изчезналия си баща в един свят, където съществуват две паралелни вселени - на фантазията и на реалността. Суки ще е супер богаташ, а пътищата на двамата ще се пресекат.

tvN ще заложат на римейк на популярния американски сериал The Good Wife.
The Good Wife - тийзър
И тук имаме актриса, която не се е появявала на малкия екран от близо 10 години. Jeon Do Yeon ще поеме ролята, изиграна от Джулиана Маргуляс в американската версия, на съпругата на известен прокурор, чиито амбиции за политическа кариера рухват след като негов секс скандал става обществено достояние. За да продължи живота си тя се връща към кариерата си на адвокат.

Двама любимци на freedoms се появяват в новините. Бини е приел роля във филма Ggoon. А на Ji Chang Wook е предложена главната роля в предстоящата драма K2.

# 598
  • DE
Разкошен Шун  Heart Eyes
Скрит текст:

татенце  Heart Eyes

# 599
Ох, Дане, уцели слабото ми място Wink. Хем Шун, хем млад татко  Wink. Имам слабост към грижовни татковци Blush.

Общи условия

Активация на акаунт