~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 882
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Днес имам по различно течение от лохиите. Възможно ли е да е цикъл? Изобщо кога идва пак цикъла newsm78

# 166
На мен ми дойде цикъла на 22я ден и си беше като нормален цикъл...може да дойде до 3я месец, според как се възстановява организма. Цикълът ми винаги е бил редовен, мнооого рядко болезнен и сега беше така. В началото може да не изглежда много като цикъл по времетраене и обилност, с нарушена регулярност- индивидуално е.

# 167
  • Стара Загора
Момичета,добро утро  bouquet
Вие как се справяте с въвеждането на някакъв режим  newsm78.На мен нещо не ми се получава. ooooh!

# 168
Mendeleevka, никак. Оставила съм бебето само да си направи режим. Засега съм на поискване и толкова.
 Малко ми е притеснено, че.няма дълги хранения. Дори и да се опитам да го разбудя, ефект никакъв. Вие опитвате ли се да следите по колко качват бебенцата ви? Дохранвате ли с изцедена кърма?

Относно лохиите, при мен продължават. Родих преди две седмици.

# 169
  • Стара Загора
При мен лохиите спряха, но на моменти прокървявям пак за кратко.
И аз не мога да й създам режим, но се опитвам да се храним на 3 часа. През нощта се храним 3 пъти в 12ч, 3 и 6-7ч.Караме жълтеница, която започна още в болницата и й давам да пие глюкоза.
Притеснявам се дали се храни достатъчно и дали имам достатъчно кърма  Rolling Eyes Ядем по 15-20мин на гърда и пълним памперса още по време на хранене. Майка ми постоянно ме пита дали гърдите ми текат.. ами не, не текат. Confused

# 170
Тервел сам си определя режима. Като беше по-малък и не можеше да суче ефективно си искаше на един час, Не съм дохранвала с нищо, само понякога ако имах напрежение в гърдите цедях и му давах с шише ( ако иска)....Сега се регулира сам и вече сме грубо на 3-4 часа( според това дали сме на разходка, дали го мързи, дали сме били в по-шумна среда по време на разходката и т.н.) и за един месец е качил 1300гр. Поне не му личат Simple Smile Има добре оформени рингчета на краката и хубави бузи, но в никакъв случай не е дебел....просто е висок Wink хахахах
Не съм го будила до сега за нито едно хранене. А когато той сам се събуди и мрънка за гърда ако заспи, докато го сложа на гърдата също не го будя, дори понякога пропуска хранене сам.....
Най-добрия показател за мен дали бебето се храни добре са памперсите, има ли пълни памперси- имало е пълно тумбаче, дали ръката се измаря по-бързо като го придържам за кърмене, дрешките дали му отесняват, размера на памперсите( аз вода съм давала много малко и само  понякога  ако в устата има останало мляко). В началото педиатърката реши, че не наддавал добре и се опита да ми обясни как да мина на шише......но просто слушах вътрешното си усещане, гледах памперсите, опитвах се да разбера Тервел какво ми подсказва и резултатите са налице Wink Мисля част от магията е да си вярваме, да вярваме във връзката майка-бебе......

# 171
Аз храня на поискване. Някой ден, когато всички се храним на маса, тогава ще определям аз кога да се храним, но сега съм оставила на бебо да определя той кога е гладен. Освен това четох, че бебетата сучат не само за да се нахранят, но и за да се успокоят; имат бумове на растежа (веднъж ще сучат често, друг път рядко), когато им излизат зъбки сучат за успокоение... Да направя режим на бебето ми би означавало да не отговоря на нуждите му. Но това, разбира се, си е лично мое мнение Flutter
Мисля част от магията е да си вярваме, да вярваме във връзката майка-бебе......
Съгласна съм. Никой по-добре от майката не може да усети как се чувства бебчо. Трябва да си вярваме, ние знаем най-добре кое е най-доброто за нашето бебе.

# 172
И официално сме с колики. Ама силни  Outta Joint Вчера се видях в чудо. Донесоха ни Лефакс. Дано да има ефект!

# 173
Oфф, тези колики ooooh! Mr. Green

# 174
Ужасни са! Приспиваме го 100 часа, тъкмо заспи и пропищява  Sad

# 175
Здравейте момичета!Сега се връщаме от консултация и бързам да споделя...малкия е качил 1,200 за 20дни и е пораснал с цели 3см!изцяло сме на кърма.Вечер става само веднъж да похапне.Но пък през деня похапва на 2 или 3 часа-различно,понякога и по-често.Общо взето сме на поискване!Притесняват ни само коликите!Пробвахме първо с инфакол но нямаше никакъв ефект!После абоколикен-имаше  подобрение ,но от вчера сме на дентинокс и съм изключително доволна.Детенцето спокойно ,а и докторката ме посъветва да давам тях,тъй като били по друга формула и ефекта им бил по-бърз ,а и лесно се усвоявали..

# 176
Вчера бяхме на контролен преглед и доктора ми обяснява как трябвало да създам режим на бебка, да я храня през 3 часа по половин час!!! Да, ама не!!! Малката суче 10-15 минути максимум и като заспи, и с топ да гърмя около нея изобщо не се събужда!!!
Решила съм, аз да се съобразявам с нея, не тя с мен. Когато се събуди тогава, колкото и се яде толкова пък каквото ще да става

# 177
  • Пловдив
Аз успявах с режима докато нямахме колики, но сега определено го хванаха и се кърмим на поискване, но гледам да няма пауза по-малка от 2 часа, че съм чувала, че при колики честото хранене може вместо да успокоява, да дразни коремчето още повече. Но принципно съм за режима, дете на режим заспива по-добре, но за сега ми се струва, че са още малки за това.

# 178
  • Бургас
Здравейте момичета!Сега се връщаме от консултация и бързам да споделя...малкия е качил 1,200 за 20дни и е пораснал с цели 3см!изцяло сме на кърма.Вечер става само веднъж да похапне.Но пък през деня похапва на 2 или 3 часа-различно,понякога и по-често.Общо взето сме на поискване!Притесняват ни само коликите!Пробвахме първо с инфакол но нямаше никакъв ефект!После абоколикен-имаше  подобрение ,но от вчера сме на дентинокс и съм изключително доволна.Детенцето спокойно ,а и докторката ме посъветва да давам тях,тъй като били по друга формула и ефекта им бил по-бърз ,а и лесно се усвоявали..
Дентинокс не е ли за зъбки  newsm78

# 179
Момичета, кога да очаквам да ми преведат майчинските?

Общи условия

Активация на акаунт