~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 877
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
 Мен ме притеснява повече ноща.Когато го нахраня в 21-21.30,после се събужда чак в 1 или 2,но след това се започва на всеки час:в 3,в 4 и така до 6 сутринта.Не знам как да се справя с това.Иначе през деня се храни на 2 или 3 часа,зависи от това до колко се е заситил.

# 181
  • Варна
Ние сме по-зле, през нощта е кърмачески маратон, като започнем към 21 - 22 часа и до към 2 сутринта, мрънкане, рев, носене(не обича), кърмене, едната сутрин до 4 часа отиде  ooooh! В какъв период сме влезли незнам, но дано скоро свърши, нека си се буди на 3 часа за ядене ама да спинка поне, а то...
Вашите бебоци хълцат ли, нашата много често  newsm78
За лохиите - още имам а вчера бебка направи месец.
За кърмата - не мисля че това че гърдите не текат е признак на по-малко кърма, просто така са устроени, не текат, аз съм от тях, и капка не излиза, но мляко много за бебчето, дави се направо като засуче.

# 182
И Максим хълца. Май е нормално, щом повечето бебета хълцат newsm78

# 183
И моите гърди не текат, а едното си дете кърмих до година и половина. И с помпа нищо не можех да изцедя. Това не е признак Simple Smile

# 184
В България на  Дентинокс  има само гелче за зъбки ,но ми изпратиха от Англия капки пак със същото име!Много съм доволна !Днес определено вече се усети ефекта им!Детето не е раздразнително-спи си ,става на 3 часа ,нахранва се и заспива!Няма го плача,разнасянето на ръце цял ден ....измъчи се милият ...
Момичета  някой има ли обриви по лицето след раждането?При мен се появиха и още се опитвам да разбера от какво са!А и много се зачервяват след баня !

# 185
Нашата бебка също много често хълца. Задължително след като й сменя памперса след хранене. Знам, че е по-добре преди, ама тя го пълни докато я храня и съответно след това пак се сменя
😕😕😕
За хълцането-слагам я пак на гърда, да посуче и й минава 😄

# 186
Тази вечер съм много нервна. Хубаво си поревах, и аз не знам защо Tired понякога ми идва в повече умората.

# 187

Addicted2U, разбирам те напълно....хахахха. и добре обаче. че мен ме хвана един път реването още в родилния дом за 5 мин, после у дома за 10 минути, няколко пъти ме изби на истеричен смях със сълзи....Добре, че нямаше никой около мен по това време, че щеше да има пострадали... moresmile moresmile
 И Тери хълца много, но все още не го дразни...понася го добре, София и аз слагам понякога на гърда или на рамо.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 19:28 от Harista

# 188
И Дани хълца много - още от корема Simple Smile Четох, че помагало, ако му духнеш в лицето. Не помогна...

# 189
В България на  Дентинокс  има само гелче за зъбки ,но ми изпратиха от Англия капки пак със същото име!Много съм доволна !Днес определено вече се усети ефекта им!Детето не е раздразнително-спи си ,става на 3 часа ,нахранва се и заспива!Няма го плача,разнасянето на ръце цял ден ....измъчи се милият ...
Момичета  някой има ли обриви по лицето след раждането?При мен се появиха и още се опитвам да разбера от какво са!А и много се зачервяват след баня !
\
при малката се появиха същите, доки каза, че са от козметиката, малко да я понамаля, спрях да я понамазвам и изчезнаха Simple Smile

# 190
За коликите почвам пробиотик и Колийф. Дано помогнат. Той беше на антибиотик в болницата, така или иначе мислех да му дам нещо след това.
Иначе при почти всяко хранене будува, уж яде после спира.. и така по два часаи. сливат се храненията, въобще не знам вече кога се храни и как да засичам интервалите между храненията.
Вие ще правите ли Ротарикс ваксината? Бях против допълнителните ваксини, но започнах да се замислям.

# 191
Малката е на лефакс за коликите, но купих и анти-колик шише.., не знам от кое но ми се вижда по-спокойна..
Надявам се нещо да помогне, защото рев по няколко часа без спиране не ми се вижда нормално  Tired

# 192
Момичета, колко време ви отне да нагодите кърменето? Имаме дни, в които е ад. Не иска да засуче, плаче, криви се... имам чувството че аз нещо не правя както трябва. Но пък иначе си суче. В чудо се виждам. Не знам кога ще свикнем...

# 193
Джейн, звучи като колики? Моя е така, когато го мъчи стомаха.
Иначе така се е опъпчил ooooh! по лицето, шията, чак на ушите има... От претопляне ли е, кожата му ли се чисти...

# 194
Момичета най накрая и аз да се похваля станах майка на прекрасния Деан ,който тежи 3 920 .Родих го на 06.05 , с големи мъки след като ми го предизвикаха . Болките си заслужаваха! Пиша от болницата , като се прибера ще разказвам подробно

Общи условия

Активация на акаунт