Ноемврийчe малко хапва вече от лъжичка (тема 2)

• 55 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Теичка на мен си ми звучи като реакция от спанака newsm78
Ох и аз малко съм се притеснила.Моето момче вече е на 7м и 10 дни. Не пълзи и не седи стабилно. Знам че някои сядат стабилно чак на 8-9м, но все пак... Иначе като го оставя на земята и за отрицателно време се придвижва , но преобръщайки се, от корем по гръб и обратно. Усещам го че се ядосва вече, че не може сам и все иска да го държа седнал.

# 511
И малечка не пълзи в истинския смисъл на думата. И тя се преобръща. А също и прави нещо като пълзене, но си забива главата долу и за капак си лапа едната ръчичка и накрая се дразни, че не й се получава. Аз иначе й показвам как, ама тя ще го направи като е готова. А седнала я държа доста, защото иначе доста мрънка, а така й харесва. Обаче сама не сяда и като я сложа аз седнала не може да се задържи сама като я пусна.

Момичета, вие ходихте ли на контролен преглед при АГ на шестия месец след раждането? Аз малко се замотах, ама съм си записала час за идния понеделник.

# 512
Момичета преварявате ли още вода?

# 513
Не, аз й давам Бебелан.

# 514
И аз взех бебелан, ама пак я кипвам Laughing луда работа...спирам вече. Той пие малко вода ама сега в жегите ще почне, няма къде да иде.
Още не съм ходила на преглед, тази седмица имам час. Аз и цикъл още нямам.

# 515
Вода може да не се преварява вече. Моят седи от тази седмица, пълзенето е още далечна история, само назад го прави. А от днес има и нов номер. Повтаря в захлас да да да да да. Имаме и първи зъб. Въобще ме ошашка това дете някакви огромни скокове в развитието за няма и седмица.

# 516
Момичета вие с какво мажете бебчетата по личицето сега е много топло. Аз купих слънцезащитно мляко на бочко за тялото, но за лицето не знам..?
Аз спанак въведох вече и нямахме реакция никаква, но онзи ден му дадох броколи и след това се бяха появили две пъпчици на ръчичката та се чудя от броколите ли е не знам.
Аз съм мислила за патладжани може ли да се въведат и те или е рано?
Ами водата с която се прави АМ как няма да се преварява newsm78?

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 13:41 от Еми ☺♥

# 517
Мажа с Мустела по всички открити части.
Аз бях на лекар отдавна, но сега ми предстои контрола, заради 2б на цитото. Проведох лечение с Полижинакс, междувременно ми мина и първият цикъл след раждането. Дойде ми ден преди бебето да навърши 6м. Беше кафеникав и оскъден.

# 518
Estlar Честито ви зъбче! Party
И ние нямахме проблем със спанака, но не съм го давала и чист. Сложа я морковче, картопфче...
И ние се храним нощем по 2 пъти, а до онзи ден бяхме на през час само прицоква да се унесе пак(точно както го описвате). Док ме посъветва вечерта преди лагане да дам панадол бебе. Еми хора...не само ние ами и детето се наспа. Това ми потвърди, че е от зъбките. Сега си се буди като преди към 1-2 и после чак 5-6. Също и хремичка лека има и е възможно и тя да е от зъбите..
Иначе вчера я сложих на дупе малката и направо ми събра очите като я видях как хубаво си седи и ае държи доста по - дълго от преди. От днес за утре се проявяват нови умения  Shocked ама много се радвам, защото и на нея и е хубаво да си седи така и да мята играчки  Laughing
Ама пък не може да пълзи..само се търкаля от гръб на корем и обртното.
Решила съм днеска тиквичка да вклча, а скоро да добавям и по някое листенце магданоз, че имам домашен.
Чета ви за месата и мисля и аз да заложа на купешките като за начало, а после ще ме спонмсорират бабите сдомашно пиле специално за нея. Дано да го хареса. Peace

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 14:15 от Miçi

# 519
Честито зъбче, Естлар!
И нас май ни мъчи зъб. Одеве изведнъж се разплака силно със сълзи без видима причина. Половин час нямаше успокояване това дете. Чувала сэм, че от зъби така правят.

Еми, патладжана е много тежка храна даже и за възрастен. Рано му е  още.

# 520
Еми, аз кърмя, затова. Иначе при АМ и се стерилизират съдовете, и се преварява водата за млякото.

# 521
Аз също кърмя, но пък педиатърката казва да преварявам водата и като чета из гръцки форуми доста майки я преваряват поне до годинката.
Иначе дъщеря ми пълзи в кръг, сяда и се задържа, та си мисля дали да не купя гърне вече. Да-да и ня-ня ги повтаря отдавна, та се шегувам с гръцката рода, че първата думичка й е на български  Mr. Green
2-3 месеца след раждането бях на гинекологичен преглед, правих и цитонамазка, но мисля тези дни да отида да ме види отново, че при полов контакт все още усещането е болезнено.

Едит: Момичета, тези от вас чиито бебчета са с алергия, как въведохте зеленчуковото пюре? Мисля тези дни да въведа зеленчук предиобед. Може и на лични да ми пишете, за да не връщам темата назад заради захранването Peace

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 17:48 от ♥Nimfea

# 522
Има ли доволни от гел на БОЧКО за никне не на зъбки....? Одеве забелязах че на малкия от вътрешния край на венеца където са долните резци е като планинка станало мн е неспокоен тия дни и плаче ( да поясня че той не е от ревнивите бебета) Дали си внушавам или така изглеждат като никнат?

# 523
Аз ползвам Бочко отскоро. Струва ми се, че я успокоява, но пък още няма някакво сериозно зъбоникнене при нас.

# 524
Ми и ние нямаме  но много сме неспокойни последните дни....и днес се загледах и сякъш ми се стори подут долния венец от вътрешния край....ще го наблюдавам да видим тия дни и както казах седи седи и почва да плаче....

Общи условия

Активация на акаунт