Ноемврийчe малко хапва вече от лъжичка (тема 2)

• 55 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Мами, черешите сурови или варени? Благодаря!

# 571
Вероника, а на друго място ли ще те оправят? Защото аз раждах в токуда. Това че не съм доволна за парите които платих, е отделен въпрос. Но и предпочитам друг да ме реже и шие ако трябва пак. Въпросът по-скоро е дали те ми го дължат. Сега бях на преглед на друго място.  Първият месец след раждането иначе ходих два пъти в токуда, но тогава още в началото уж беше нормално да ме наболява, а и още нямахме полови контакти разбира се.

Черешките доколкото съм чела може първия път леко на пара и после вече сурови.

# 572
Аз раждах в Англия и акушерка ме ши, тогава дори доктор не ме видя.

# 573
Отчет от нас,  на 7 месеца  и 7 дни тежи 7 кг. и  66 см е висока.  Пълзи  назад със  завидна скорост,  но  напред и е трудно.  Днес  и и пети ден на картоф ( имахме  проблем  със  захранването ) чудя  се какво  количество  да и дам, защото  много  и се хапва, а са и малко 5-6 лъжички. Ако  може да ме  посъветвате  с какъв друг  зеленчук да продължа?  

# 574
На моя малчо днес пюрето с картоф и грах изобщо не му хареса .... грах давам за 1 ден.... едвам едвам няколко лъжички 😕 ако не се разиграваме, нямаме музика и мама не се прави на клоун нищо не иска да яде с апетит....
julsii можеш да коминираш с моков, тиква, тиквичка, пъщарнак,сладък картоф, в последствие грах,карфиол, спанак, броколи....

# 575
По 180 гр давай смело вече. Следващ зеленчук - тиква, тиквичка, морков. Каквото си извебереш.

# 576
Моя повече от 140 150 неможе да изяжда....почва да му се повдига...то и тези едвам едвам 😣

# 577
Охайо, аз ги давам сурови черешите.

Днес смелих сурова круша и череши с кокосово масло. Изяде няколко лъжици и стисна уста. Изобщо днес не ще да яде много. Дори АМ трудно й пробутвам. Вашите бебоци ядат ли по-малко сега като е топло? То малечка само днес е така.

Бебка повече от 120-30гр. наведнъж не яде. Вие как ги постигате тия 180 не знам.

Аз пък си мисля, че като са ме шили и са ме направили по-тясна там. При малко по-дълбоко проникване и мен ме боли.

# 578
Между 100 и 200гр, колкото поеме. Ще поема все повече. Моят се движи около 170 в момента и мисля, че е ок, предвид гъстотата на пюретата. Ами в 170гр пюре обикновено има примерно половин тиквичка и един морков, хич не е малко за бебе, като се замислиш.

# 579
Детето ми изяжда по 200 гр каша с плод и реве за още, но гледам да не прекалявам. 190 е дежурното обедно.

# 580
Аз съм далеч от тези количества и това си е. Сега му давам банан на хип. Повече от 70 г не пожела. А на обяд ми отказа сладкия картоф с тиквичка, хем този път си го разбих с пасатора както трябва. Хапна няколко лъжички, размаза още няколко наоколо и край  Sad

# 581
Диана и моя син е същия вчера му пасирах пресен банан че предния ден яде малки бананено пюре и реших пресен да му дам еййй ти казвам все едно незнам какво му дадох...до сега нищо от което съм давала ( картоф морков пъщарнак тиква тиквичка круша ябълка  праскова кайсия синя банан слива грах броколи  ) не е ял с апетит все с 300 зора направо незнам ....после пак ще си пробвам ктсмета с банана .....той ой че ще свикне ще свикне няма къде да иде ама дано по скоро че ще си ускубя косата хахаха скоро 😂😂😂

# 582
И у нас повече от 50-60гр маааакс не се изяждат, като тия 50-60 да са били няма и 5 пъти сигурно. То са кандърми, правене на клоун и какво ли не, докато не се изнервя и не изям аз пюрето. Занранвам я от месец и половина и е все едно и също.

# 583
Благодаря момичета! Мисля  следващия  зеленчук  да бъде  тиквичка, защото  имам домашна.
Теичка, аз си мислех, че трябва  повече време  за  да и дам  толкова  много, но  щом  може  ще увелича дажбата.

# 584
И при нас е по50-60 грама. Само един единствен път яде една ябълка с удоволствие и до там беше. На другия ден същото пюре го отказа. Все ще проядът, няма каде да ходят

Общи условия

Активация на акаунт