Ноемврийчe малко хапва вече от лъжичка (тема 2)

• 55 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Едно и също е, разбира се. В обикновената на детето ми излязоха левкоцити, затова пуснахме стерилна.

# 631
Бебоче аз въведох телешко от купешко пюре, не го иска много, много но все пак знам, че съм го въвела вече.
Имаме проблем с памперсите използвахме Pampers activ baby, но постоянно сме си мокри. Смених ги със Molfix от тях се обрина много яко и пак купих Pampers, та сега за през нощта слагам Molfix, за да не ни пропуска, а през деня Pampers.Pufies също сме ползвали от тях също се обрина.С какви мога да ги сменя. Знам, че всяко дете си е строго индивидуално, но все пак..
?

# 632
Либеро- не са пропускали, не се е обривала. Преди ползвахме Памперс Премиум и си ходеше подсечена постоянно.

# 633
И ние ползвахме памперс премиум кеър, но много трудно ги откривах и за това ги сменихме. Като цяло от тях бях най-доволна.

# 634
Аз ползвам памперсите на DM. Е, не аз де, ама сещате се.  Laughing Sunglasses

# 635
Еми, мерси за отговора!

Ок, Теичка, но как се взима стерилна урина на бебе все пак? За обикновената ясно, ама стерилна...

Момичета, темата доста напредна и затова предлагам да измислим заглавие за новата. Ако някой има идеи да казва, а пък аз ще погледна като мога как се прави анкета.

# 636
Днес въведох авокадо .... Сега забелязах че на малкия вътре в пъпчето са му излезнали ситни пъпчици и се чудя дали е от него или от памперса....струва ми се че е от памперса защото си мисля че ако направи алергия ще е по цялото тяло ?!?!???

# 637
По същия начин, Бебоче, само че се изследва урокултура. Най-достоверно е с катетър иначе, тъй като няма как да се замърси пробата.

# 638
Аз като взимах урина преди два дни първа измих Лора , после  я държах клекнала на ръце. Това след като си изпи млякото. След малко започна да пишка и мъжа ми сложи контейнерчето. На резултата пише 2-3 левкоцита, незная какво означава, но доктора каза, че всичко е ок.
Бебоче, аз месо още не съм въвела, сега ми предстои месо и жълтък. Зеленчуковите пюрета вече тотално ги отказва. Настъпва едно извиване, мрънкане и даже рев.
Изгубен щъркел, моето дете се обърнва за пръв път преди два месеца, но 2-3 пъти. Оттогава та до вчера нищо.  И аз така се притеснявах като теб, даже писах в темата.
Вчера се обърна  и вече няма спиране. Търкаля се из цялото легло. Не  се притеснявай, и твоето бебе скоро ще започчне да се обръща.

# 639
Някоя от вас давала ли е вече зелени подправки - магданоз, копър, джоджен, чубрица?

# 640
Да, аз слагам редовно в зеленчуковите пюре. Най-често копър и магданоз. Нарязваме ги и ги слагам няколко минути преди да махна пюрето от котлона, за да омекнат, после всичко пасирам. Малкия ги харесва.
А аз да ви питам как къпете бебетата. На нашият му е малка вече стойката в коритото, а и не иска легнал. Постоянно се надига да сяда и да играе, а ужасно се хлъзга....трудно започва да ми става

# 641
Теичка, мерси за отговора!

Копър и лук съм давала с някои от месните пюрета, купешки. Вчера даже започнах пак с готово пюре да въвеждам домати.

Малечка я къпем в анатомична вана отначалото още. Вече пляска с ръце и крачета във водата, извива се понякога, ама няма начин.

# 642
И при нас къпането стана вече трудна работа добрече времето се стопли,че се къпим в банята вече че иначе цялата стая ставаше във вода ....то и коритото му стана вече късо и тясно....мисля че като почне да сяда сам ще е една идея по лесно ☺

# 643
Имаме 2 корита, но така и не ги ползвахме. С малката се къпем във ваната заедно, а и баща й помага. Задължително 2 човека трябват, иначе не става. Миенето на дупе на мивката също ми става все по-трудно, но още се справям сама.

# 644
Нимфеа задължително трябват 2ма човека абсурд е сама да го къпиш и аз немога....

Общи условия

Активация на акаунт