Дискова херния - 13

• 131 726
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много благодаря за информацията! Hug Последно бих искала да попитам и няма да досаждам повече, има ли смисъл първият ми преглед да е при скъпоплатен невролог, като Миланов? Той ще може ли да ми каже нещо по-различно, отколкото някой специалист, работещ по ЗД? Предвид факта, че все още нямам никакви направени изследвания, в какво ще се състои първичният преглед? Ако ще дам просто ей-така 170 лв. за няколко минути общи приказки, не знам дали си заслужава. Вие как мислите?
Не, няма смисъл от преглед точно при проф. Миланов.  Честно. Ако искаш ми пиши на ЛС, ще ти дам подробна информация къде да ходиш ако си от София.

# 391
Ще пиша, благодаря! Hug

# 392
Ели фен, такива разговори се водят с лекар, не рехабилитатор! Simple Smile

# 393
Grinning Peace Така е ,но просто  докато  ми  набиваха  лекарството  в кръста  при една от процедурите , попитах  за Мигленка  от форума  , на която бяха  увредили  нерва при  операцията .

# 394
Здравейте препоръчайте миорелаксант, но да не е мидокалм нямам полза от него. Sad Имам спазъм на гръбната мускулатура и нз как ще се оправи това нещо.

# 395
Здравейте, има ли отворен ЯМР в Бургас?
Много ме е страх да вляза в обикновен такъв, сигурна съм, че ще изпадна в ужас, а искам да си направя.

Благодаря предварително  bouquet

# 396
Grinning Peace Така е ,но просто  докато  ми  набиваха  лекарството  в кръста  при една от процедурите , попитах  за Мигленка  от форума  , на която бяха  увредили  нерва при  операцията .

Несериозно е, рехабилитатор няма как да ти даде компетенен отговор в случая, въпреки че винаги има мнение. Simple Smile
Не е важно защо, а кого, пак повтарям.

# 397
  • Бургас

Sparkle Red не е толкова страшно.АЗ имам фобия от затворено пространство и успешно издържах 20 мин.отзад откъм главата е отворено.
И аз се страхувах много,но нямаше за какво.
Аз обаче го правих в ИСУЛ.

# 398
При мен откъм главата не бе отворено и едва издържах. Шума и блъскането не са за хора със слаби нерви,  пък било то и със слушалки в ушите. А ако е и по-едър човека,  почти не остава място до тавана

# 399
Имало тема и за болежки в кръста...радвам се, че ви намерих. Доста полезна информация намерих..
Често се схващам/сецвам в кръста. Досега минаваше бързо за около седмица, но последния път продължи повечко. Две седмици да ми мине, след ден-два обаче се появи постоянна болка, чак ми се повръщаше, после пак ме "схвана" кръста, ходя леко наведена настрани, като настъпана хлебарка Mr. Green

Да ви питам..разбрах, че специалиста, който ми е нужен, е невролог. Как протича първия преглед при него-гледа ли на някакъв уред и на какъв. Или само по мое описание поставя диагноза...притеснявам се, че няма да мога обясня какво точно ми има Confused Въпросът ми е за първичен преглед, за поставяне на евентуална диагноза, за да знам по нататък как да процедирам и какво всъщност ми има...
Благодаря предварително bouquet

# 400
Тета, привет и тук! bouquet

Неврологът ще те прегледа, ще ти провери рефлексите, твоето описание е важно, но все пак ще трябва и образно изследване за потвърждаване.
С рентген само не се виждат хернии, трябва скенер или ЯМР.

Аз да ви кажа, че открих още едно положително действие на джинджифила. bouquet
Бях си претоварила много дясната ръка, правим ремонт и голямо чистене пада. Crazy
Обаче от седмица си хапвам джинджифил и болките ми изчезнаха, а се бях притеснила, че ще се наложи да ходя на физиотерапия. Rolling Eyes
Освен това и кръста ме отпусна и почти не усещам дискомфорт.

# 401

Бях си претоварила много дясната ръка, правим ремонт и голямо чистене пада. Crazy
Обаче от седмица си хапвам джинджифил и болките ми изчезнаха, а се бях притеснила, че ще се наложи да ходя на физиотерапия. Rolling Eyes
По колко джинджифил се хапва за деня?

# 402
Благодаря за информацията. По колко и как го приемаш?
Относно отворения резонанс, звъни и питай. Знам, че по-нови са в МБАЛ и Бургасмед. Аз и на отворения едвам издържах. Правиб го във Варна.
Аз пак да питам. Нормално ли е сутрин да съм по-скована? Или да ходя на ревматолог.

# 403
Мисля, че не е нормално да си скована сутрин.
Аз не съм имала такива екстри.

kiki1000, аз обичам люто и не ми е проблем и повече да хапвам.
Ето сега изядох към 7-8 см.
Много ми харесва вкуса и ям с охота. Heart Eyes

# 404
Според мен болките не са отшумяли толкова от джинджифила, колкото от самото раздвижване при ремонта.
Аз имам сутрешна скованост и, ако не се раздвижа веднага,  сковаността става целодневна.
...Нещо не си поставих правилно мнението под цитата, но не ми се редактира.  Embarassed

По колко джинджифил се хапва за деня?

Общи условия

Активация на акаунт