Професионални серии за коса - тема 105

• 69 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
City, много ме зарадва отзива ти, и аз съм набелязала тази терапия на Секси-то. Да не говорим, че разгледах цялата серия със соя във ФЮ и много се надявам Арленци да я заредят, отзивите са все положителни Crazy

# 181
Уж мислех да се въздържа и да не купувам още продукти, но сърце не трае. Поръчах хидратиращия крем на Мороканоил - толкова хубави отзиви имаше тук за него, особено от Денси, че нямам търпение да го пробвам.

Поръчах също и шампоан за обем на SACHAJUAN.
http://www.arlen.bg/product/2703/shampoan-za-obem-za-fina-kosa-s … hampoo-250ml.html

Дори не знам как се произнася тази марка, нито какво да очаквам от нея или от конкретния продукт. Четох за някакво олио (или масло) тук, което някои много харесваха, а други бяха разочаровани. Но на отзиви за други продукти на марката не съм попадала. Дано шампоанът ми хареса. Но и да не ми - беше супер изгоден, а и неуспешните шампоани винаги могат да се ползват за отмиване на пре-уош. Simple Smile

# 182
  • София
Моята поръчка от Арлен също стои със статус "Нова", а я пуснах в неделя. Явно имат много работа покрай намаленията.

Фрей, мразя Макадамия, но ми се прииска да пробвам тази серия  Laughing Ефекта ми звучи като от терапията Наши  Heart Eyes Няма да я поръчвам разбира се, просто си искам  Mr. Green

На мен ми е влязла много лоша муха и виждам, че ден след ден набира сила ... и не знам какво ще става. Мухището е да отида и да се подстрижа, ама яко  Laughing поне до раменете ... искам да махна изгорялото от боите ... не го понасям вече и с нищо не мога да го оправя, освен с Наши терапията, но то не може само с нея да се правя на всяко миене ... Дано не прещракам нещо и да изрежа всичко, че не ми отива къса коса, знам си го, но пуста любов към ножицата и здравите дължини ...  ooooh!

Сетонче, каква боя поръча? Много, зверски много съм за боя ... вече не се понасям с тези ръждиви дълги корени, примесени с бели коси ... но усилено стискам зъби и не посягам към едно Лакме, което ми седи в шкафа  Mr. Green Като погледна метлата и ми се отщява от Лакмето ... Sick та си търпя корените и чакам онази боя  Mr. Green

В тази връзка, Мами, пробва ли оцветяващата маска Оро? 

# 183
Аз пък още не съм пробвала моите слънчеви Макадамии. Чакам да стане горещо и тогава.

# 184
ВИВИ,не се бях боядисвала 2 месеца.Станах ужасна в главата.Накрая не издържах и се започнах  Mr. Green Обаче този път реших да пробвам с това в боята:
http://www.zlatnaribka.com/colorphlex/ednokratna-doza-sistema-za … yavane-colorphlex
Добавих 1ва стъпка.Усетих леко пощипване в началото.Зная че не е от боята ми. С нея се правя отдавна.След измиване косата стоеше по-твърда и гадна,каквата става винаги след измиване на сместа.2ра стъпка не я използвах.Вместо нея продължих с балсама на боята и моите си процедури.Но този път косата ми не само не се скапа,а остана мека,еластична,жива.Явно colorphlex добре се справя.Другия път ще ползвам и 2ра стъпка.
Та ако се решиш на боя,задължително добави и този продукт  Hug

ФРЕЯ,хубаво е да те видя тук  bouquet Както винаги пишеш увлекателно и интересно  Hug Точно за слънчевата серия си мисля тези дни.То слънце няма де,но все ще се появи  Laughing

# 185
  • Велико Търново
Вив, много добре те разбирам - и аз уж пускам дълга коса/ дълга, дълга - поне да е до равнището на бюста Wink/, но идва един момент, в който не си понасям гривата и с удоволствие отивам да ме подстрижат - обожавам вида на дължините, когато са плътни и гъвкави - ако оставя по-дълго време косата да расте, краищата, колкото и грижи да полагам за тях, стоят вяли и разхвърчани - подстригани обаче изглеждат по съвсем различен начин Flutter
Аз утре съм си писала час за боядисване, пак с 7.1 на Вела колестон - този път само корените ще направя, и леко ще разнеса по дължините, защото белите ми коси се увеличават доста бързо и прозират в тъмния нюанс Confused От два месеца насам винаги слагам в боята Пауърплекс/Калърплекс и определено има разлика - както пише бубка, косата е мека и еластична.

Денси, ще чакам и твоите впечатления от лятната Макадамия Flutter

# 186
  • Чукарландия
Странно, от ЗР вчера вече са ми обработили поръчката, а от Арлен нямам никакво съобщение - плащах с кредитна карта - случвало ли се е при вас да се бави обработването на поръчката , платена по банков път? Иначе, ми благодариха за пазаруването и т.н..... Thinking

От ЗР вече даже си получих ампулите, а от Арлен -засега нищо. Но вчера разговарях с тях по телефона и се извиниха, като казаха, че ще има леко забавяне на поръчките, поради голям обем работа. Peace

Сега дилемата ми е: кога да нанасям еластисайзер (масла) по косата, кога Стамиген ампули? Или може би трябва да се процедира така: Стамиген ампула, стои се определеното време, изплаква се, нанасят се масла, пак престой... и после си се мием, кой както иска! Как мислите, правилно ли е? Flutter

Извинявам се, нищо лично, но не се сдържах, много смешно ми стана. Joy

Скрит текст:
Сити, Фрийк страхотни кости, естествено чупливи ли са ви костите? За Сити разбрах, че в момента е направена, но по принцип права ли е или с чупки пак?

# 187
Вивче,
Скрит текст:
поръчах златисторусо, от Зоя,предполагам утре ще дойде, поне така ми се иска...Но, нали знаеш, при тези бои не се знае точно как ще стана  Mr. Green
Да замажа спама, днес предвид времето реших, че и без друго ще съм като разплетена кошница в прическата и само пръснах с бохо спрея на Алтерна и намачках...ами добре се получи, с чупки и фиксация, съвсем прилично и небрежно.

Ббелла  Joy , аз си признавам, че не бях забелязала  Grinning .

# 188
  • Велико Търново
BBeLLa, аз си чакам ампулите, дано утре пристигнат. Поръчах си и еластисайзера с нероли - мисля да го ползвам на друго миене, не когато ползвам Стамиген - напр. утре слагам ампулата, престоявам, отмивам и след това - Анаген. На следващо миене - еластисайзер, ш-н и т.н. и накрая пак Анаген. Всичко на един път ми се струва трудоемко Thinking

# 189
  • Чукарландия
BBeLLa, аз си чакам ампулите, дано утре пристигнат. Поръчах си и еластисайзера с нероли - мисля да го ползвам на друго миене, не когато ползвам Стамиген - напр. утре слагам ампулата, престоявам, отмивам и след това - Анаген. На следващо миене - еластисайзер, ш-н и т.н. и накрая пак Анаген. Всичко на един път ми се струва трудоемко Thinking

И за мен е трудоемко и времеемко, Бисквитка, но се оказва, че почти от всички шампоани получавам заплитане на косата (изключая Профайбър, Терапист, Олео-Релакс и Liss Unlimited), а имам толкова много наличности. Затова ми е задължително преди шампоан да мажа с масла, Еластисайзер или пре-уош терапии. Rolling Eyes

# 190
И аз си получих поръчката от арлен ш+б Ливинг прууф рестор, нямам търпениа да ги пробвам утре. Доста мострички ми бяха сложоли отново  Heart Eyes
Доста добре знучат слънцезащитните макадамии Crazy

# 191
  • Велико Търново
От Арлен ми се обадиха, че утре пратката ще е при мен Simple Smile междувременно получих и тази, от ЗР - направих немалка поръчка, а получих едно списание Confused както и да е, като имам впечатления от продуктите, ще пиша и аз.

# 192
Вместо запис - от промоцията купих шампоан и маска на Архитект. Преди много-много теми се беше появил въпросът коя от двете серии е по-протеинова - Циментът или Архитектът? Ето и моята оценка:

Циментът е добре да да бъде първата протеинова серия на Керастаз, с която ще се лекува косата. Ефектът от нея е хем заздравена, хем обемна коса (в добрия смисъл на думата). Едва след като свършим Цимента е добре да се премине към Архитекта. Архитектът имам чувството, че заздравява по-силно, но прави косата някак по-хлъзгава и се губи от така търсения  за моята тънка коса обем. В този смисъл може да се каже, че серията не е така грубо-протеинова,  както предшественика й - циментът.

# 193
  • При децата ми
Момичета, колко е доставката от Арлен? Не видях да пише някъде в сайта. Blush

# 194
Момичета, колко е доставката от Арлен? Не видях да пише някъде в сайта. Blush
До 60 лв 3лв, над 60 безплатна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт