Професионални серии за коса - тема 105

• 69 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Мацата, розовата четка е огромна. Аз не бях виждала такава дори и във фризьорски салон.
Тази, която имам на Морокан, е зеленета, която е от естествен глигански косъм. Въпреки че съм взела най-големия размер, пак е доста по-малка от розовата.

Но за останалите въпроси ще пиша довечера, защото грам не съм обръщала внимание на тези детайли  Simple Smile

# 226
Мацата, Бубка  Hug , значи нещо не съм дочела  ooooh! . Искам да мина изцяло на Алтерна, поне такива са ми намеренията.Имам хидратиращите хайверни /ш,б/, протеиновите хайверни /ш, б,м/ , Тен /ш,м/ и сега се чудя ...наистина много ми харесаха и анти фриз., като една по-лека серия, жалко само, че имах само едни мостри, за веднъж ми стигнаха...но ефекта и в момента е налице, има подреденост,много ми допада Heart Eyes.

# 227
Бубка, ползвала съм го това Чи, но не ми хидратираще достатъчно, лека ми идваше цялата серия brillance Simple Smile

А аз искам да премина изцяло на Керастасе, повече Алтерни, хидратиращите и анти-фриз ми харесват, и Ливинг прууф-шампоан, балсам, нощна грижа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 228
На мен Алтерните нещо не ми правят ефект уау и определено предпочитам Керастаз. А при финишите на двете марки нещата са несъпоставими за моята коса. Алтерните не правят почти нищо при мен, не ми и харесва как миришат. Но най-противна ми стана миризмата на Нощата грижа на Ливинг Прууф. Харесваше ми и постепенно започна до ме дразни до степен да ме души вече като я сложа. Иначе от продукта съм много доволна.

# 229
Денси, на първо място и при мен  са Керастасе  Heart EyesSimple Smileще имам в предвид нощната грижа Ливинг, може  и да я пропусна в такъв случай, благодаря че сподели Hug

# 230
И аз съм от феновете на анти-фриз Алтерните. Сдобих се случайно с тях с подаръците покрай черния перко, но се оказа голям късмет. Шампоана и маската от серията са страхотни за моята коса.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Пък относно марките, почти всичко на бранда Лореал (Керастаз, Ланком, Редекн, Виши, Матрикс.....) общо взето не ми допада. Много реклама, много чудо, без реално покритие (за мен).

На сайта на Ливинг Прууф наистина има много инфо. Ще пробвам кремчето първо с това да си изсъхне сама косата. Мострата е 30мл. така че щом се слага по малко, предполгама ще ми стигне поне за няколко пъти.

# 231
Аааа аз лошо за Керастаз няма да кажа  Grinning , просто ми идват силни към момента, а Алтерните почти всичко ми е уау  Heart Eyes /пак към момента/...
Тихичко да ви подшушна, че ми дойде боята, довечера ще е...голямо вълнение, от толкова време не съм се боядисвала, дано стане добре  Crazy

# 232
1. Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции?
Не нищо не си взех от великденските промоции.Гледам да огранича до максимум харченето на пари за продукти.Имам достатъчно и ми се иска да ги по изхабя .А и вече имам няколко фаворита за шампоани и не ми се иска да рискувам с други на този етап .

2. Ще си правите ли специална Великденска прическа? Не.Ще сме си в нас тази година .Няма да се събираме като предни години с роднините .Аз ще съм домакинята и ме чака готвене , боядисване на яйца и месене на козунак Wink Специалната прическа ще е вързана коса  Laughing
3. Какъв е вашият ритуал за косата и скалпа преди сън?
Преди сън използвам Маска за нощна терапия Living Proof  http://www.arlen.bg/product/3227/maska-za-noshtna-terapia-living-proof-perfect-hair-day-night-cap-118-ml.html .Мисля ,че наистина върши това което обещава.Използвам я през три мие-нета на косата.Т.е на две седмици веднъж .Нали се запазва ефекта до няколко измивания и затова не я правя преди всяко измиване.Използвам я от доста време ...Мисля ,че от месец февруари ... И съм много доволна.Икономична а и мисля ,че заздравява и подхранва косата .
Когато не слагам маската на Ливинг  слагам сухо масло на нукс с араногово олио по върховете . Отразяват ми се добре тези процедури преди сън .Доволна съм .

# 233
  • Бургас / София
И аз не съм от феновете на Алтерна, много прехвалена марка, Керастаз са в пъти по добри. Днеска втори ден с шампоанът за обем Ливинг Прууф, терапията 22 на Секси Хър и олиото Марокан косата е обемна, не омазнена, даже ми беше наелектризирана и суха отдолу и днеска отново сложих олиото Марокан + пяна за чупки отдолу. Много, ама много съм доволна от косата ми  bouquet

# 234
  • Чукарландия
Bella  Embarassed писах коментара през телефона и редактора е направил този гаф. Помолих модераторите да ми изтрият коментара, понеже не ми дава да го коригирам. Rolling Eyes Много се извинявам на момичетата  Praynig  Embarassed наистина... Sad

Креми, много се извинявам, ако съм те засегнала, въобще не съм имала това за цел! Самото изречение ми беше много смешно и не се сдържах. Hug

Често се случват такива небивалици, особено през телефон, при мен редактора също си ги съчинява едни... Joy

# 235
Аз също харесвам Алтерна в момента. Повече от Керастаз. Те пък от своя страна са ми неаменими, но по-рядко, в седмицата веднъж примерно. Мия си косата всеки ден и с Керастаз ми идва силничк за косата и скалпа.

Тия дни съм решила да изхабя всички тестери у дома  Mr. Green
Снощи мих с Маракеш- шампоан и балсам. Леле, колко ми е хубава косата след тях  Crazy Laughing Ароматът(ориджинал) ми дойде в повече, признавам. Но ефекътът върху косата ме впечатли  Laughing Супер мека на допир, нежност направо  Flutter . Шампоанът ми бе нежен, направи пяна на второто слагане, първия път аз нещо май не се справих. Балсамът е с много по-силен аромат, гъст и пухкав някак, чудесно попи в косата, и още по-чудесно се отми, оставяйки я гладка и мека.
Днес няма помен от миризмата им, удуших я сутринта с Митик оил  Mr. Green.

Никога не съм ги оглеждала като марка, безинтересни ми бяха, а ми харесаха Laughing но ароатът ме спира да си купя. Много ми е тежък.

# 236
Ако трябва да направя своя класация, най-много ми допадат Алтерна - шампоани, балсами и маски, като превес давам на хайверената серия. Преди гафа с обезцветяването и бамбуците за обем, както и тези за блясък ми действаха много добре, но в момента ги намирам недостатъчни и отлежават за по-добри времена, като повъзстановя косата. Финишите им обаче нямат желания ефект при мен с изключение на бамбуковия термо спрей. Впечатленията ми са от хидратиращото мляко и Кенди спрея. Вярно не са много, но пък и нямам желание да пробвам други.
Да споделя опита си с хидратиращия балсам на Маракеш Original scent. Измих с Keune за боядисана коса и използвах цялото количество от тестерчето, която имах. Все едно нищо не бях сложила на косата. Постоях няколко минути и отмих. Изсуших с четката, бамбуковото термо и еликсира за обем на Керастаз. Косата ми е ужасно фризи в момента. Добавих и доста от олиото Маракеш, от което съм доволна. Фризът обаче е непобедим. В заключение - добре че го пробвах от тестер. Никак не ми хареса - избухнала, перушинеста, фризи коса. Всичко, от което бягам.

Докато пишех JLo е дала отзив за същия продукт.  Simple Smile

# 237
  • София
Сетонче, аз пак недоразбрала, коя боя  поръча, пусни ми едно линкче  Praynig

Кое момиче пита за оцветяващите шампоани на Лакме - не нямат оцветяваш ефект, по-скоро тониращ. Ако се разчита на оцветяване от тях, няма да стане.

# 238
  • София
Аз вчера използвах за първи път пилинга Chronologiste. Като че ли не видях някакъв ефект от него, то всъщност не знам и какво трябва да очаквам  Mr. Green
Но съм възхитена от хидратиращия крем на Марокан Heart Eyes Уникален  Heart Eyes
Мислех, че няма да се спогодим и ще е нещо като финиша на Макадамия (който е ужасно гъст и лепкав на моята коса), но напротив - този е сравнително редичък крем, който не утежнява изобщо. Сложих две помпи и косата ми е много хубава след него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
И аз нямаше да забележа, че от Алтерна за блясък ми пада повече коса, ако ги бях ползвала рядко.
Понеже косата ми повече издържаше чиста с тях, зачестих ползването. Първо, като се измиех с тях, ми падаше повече коса, на следващо миене с нещо друго - нормално количество. И понеже не обърнах внимание и си продължих тъпо и упорито с Алтерна, сега ми пада повече коса с всякаква козметика и се чудя какво да направя сега пък за косопада. Да не кажа, че ми се вижда, косата ми вече не е същата като гъстота. И посягам към Денсифик, а никога не съм имала нужда от повече обем и от това да изглеждам с повече коса. Изобщо смяната на серии и пробването на какво ли не, при положение, че винаги съм имала здрава и хубава коса, май при мен изигра лоша шега.
Със сигурност няма да посягам към нищо повече на марката.
Уау ефект съм имала и имам от Керастас и Лореал.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 13:22 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт