Професионални серии за коса - тема 105

• 69 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Аз днес най-после пробвах серията за обем на Ливинг прууф Simple Smile Първо постоях в корените с ампула Стамиген, а по дължините нанесох масла; шампоанът се разпени бързо, с лек, приятен аромат - изми добре, без да оплита и без да прави прекалено твърда косата/както ми се случва с повечето ш-ни за обем/, после постоях с балсама около 5 мин. и отмих - добре се разнася, попи почти мигновенно Simple Smile На влажна коса сложих малко от кремчето 5 в 1, отново на марката , и не суших със сешоар, а оставих да изсъхне сама. Резултатът - обемна коса, плътна, няма фризита и усещане за разхвърчаност. Утре сутринта ще видя как ще изглежда Wink

# 511
Аз съм май един от много малкото хора тук, който грам не се интересува от Ливинг Прууф и така и не си взе нищо от тях, освен много отдавна от Дебеманс с намаление двата финиша, от които останах доволна, но нищо уау и после Нощната грижа, която си е уау при мен, но без досадната, задушаваща миризма.
Шампоаните и балсамите не ме вълнуват въобще и нямам намерение да пробвам дори нещо.

# 512
Аз пък бях много ентусиазирана като в Арлен пуснаха Ливинг Прууф: веднага поръчах серията за обем - шампоан, балсам, крем. В началото уж ми харесаха, макар и да не ми бяха сред топ продуктите. Сега, след по-дълга употреба, съм по-въздържана. Шампоанът не ме впечатлява - прави приличен обем, но заплита и докарва много фризита при мен. Балсамът ми харесва, продължавам да мисля, че прилича повече на хидратиращ, отколкото за обем. Оставя "лигава" коса, много особен продукт като за предназначението си. Кремът не ми харесва: ако се сложи малко, ефект няма, ако се сложи повече - матира и заплита. Усещам как започнах да ползвам серията като не ми предстоят важни излизания, като ще си стоя вкъщи и пр. Тоест, не ми е представителна и може би няма да я купя отново. Но все пак балсамът е добър.
А, и това, което обещават - да забавят омазняването на косата - не се случва при мен.

# 513
densi, не си само ти... И аз съм пас за сега към Ливинг Прууф, никакъв интерес, не знам защо... Laughing И към Pro Fiber също... Между другото на Pro Fiber съм пробвала само червената маска от мостра, нямали шампоана и никак не ме впечатли... Едното нищо за моята коса, попи в косата, но нищо не направи, а имах по-големи очаквания към тази маска... Sick
Днес ми пристигнаха 2 травъл сета на Мароканойл - хидратиращата и Repair серията.. Понеже тук при нас утре е деня на майката и имаше промоции и аз си направих подарък... Между другото и от тази марка не се интересувах, но ме навихте да ги пробвам... То след толкова добри отзиви тук, а и ми са слаби ангелите, какво да се прави... Mr. Green Освен това си взех и 3-та стъпка на Олаплекса и утре мисля да ги пробвам... Дано ми харесат и на мен...  Heart Eyes
Вчера пробвах за първи път пре-уоша на Терапист и много ми хареса.. Измих с шампоан Денсифик и после маска Nutritive, за финиш Нектар термик и олио на Наши... Добра комбинация се получи... Peace
Сега от ЗР чакам оцветяващия шампоан и маска на Лакме и две безамонячни бои на Лакме за проба... Някой да е ползвал боите Lakme Gloss и Lakme Chroma без амоняк?
Поисках си и няколко мостри, не бях сигурна дали на лилавата серия на Sexy hair има мостри обаче....А тук много я хвалите... Thinking

# 514
  • Велико Търново
Дано ти харесат Мароканойл Flutter Аз също взех минита от Ливинг прууф, просто от любопитство да пробвам - разбира се, рано е за крайни впечатления, по принцип с каквото и да се измия - първият ден съм ОК Wink и кой знае каква разлика в косата си не намирам; ако по-дълго време ползвам дадена серия, вече мога да се изкажа по-категорично.

# 515
Ааа Pro Fiber лилавия е чудо за моята коса. Най-добрия протеин за мен са те. Винаги ги ползвам здраво преди боядисване.
Дано ти харесат Мароканите, за мен и косата ми са си уау.

# 516
Благодаря момичета, ще споделя впечатления скоро...  Peace
А за Pro Fiber може би защото са протеинови и за това не ме привличат толкова... Косата ми не харесва протеини, само Мш-терапията и Хайверените серии на Алтерна ми харесват... Но те не са силен протеин... Силните и чисти протеинови серии не ми понасят - матова, заплетена, вяла, без обем и жилавост коса, просто отвратителна... За това разкарах бързо серии като Redken extreme и Кератина на Наши. Също непоносимост към Lakme deep care, CHI Nourish Intense, Дисциплин на Керастаз, Денсифика ако ползвам заедно ш+м също ми пресушава косата... Въобще косата ми усеща и реагира на протеина по странен начин...  Например се "цупи" и на Хронолоджист на Керастаз, а уж се води хидратираща серия, но аз я усещам като протеинова... Капризна е мойта коса и това е... Crazy Laughing

# 517
От Про файбърите нищо не съм пробвала. Сигурно, защото съм предубедена към L'Oreal Professionnel. Мислех по едно време да помоля за мостри от Арлен, но пък пред възможността без искане да ми изпратят Алтерна (както се е случвало), се отказвах.

# 518
Влизам с отзив за ампулите против косопад на Керастас. Феерия, благодаря, че писа за тях.
Ползвах 5 поредни дни всеки ден по една, на вчерашното миене за първи път от не знам кога ми падна нормално количество коса. При ресане също. Пия и Приорин от 10тина дни.
Дано да останат така нещата, ще продължа с ампулите.
Минах през какви ли не ампули и вече се бях притеснила много. Вместо да намалява, се усилваше.

# 519
Изтекоха ми очите от четене!  Crazy
Кой шампоан за обем е по-добър - Джойко, Редкен или Секси хеър? А от коя пяна за обем сте най-доволни? Ако си взема така харесвания хидратиращ крем Мороканойл /дано не бъркам/, имам ли нужда от маска за коса? Коя е предпочитаната маска за тънка и изтощена коса? Термо спрей Секси хеър добър ли е или бихте препоръчали друг? От кой термо продукт сте доволни повече - Митик ойл или Керастаз Цимент? И последно - кой е предпочитаният от вас лак за коса?

# 520
^Jade^, шампоаните за обем на Джойко и Редкен са много хубави, ползвала съм ги дълго време. Редкен дава най-голям обем, но е възможно леко да пресуши дължините, затова задължително с балсам/маска, аз ползвам нарочно хидратиращи с него. Много ми е любим този шампоан, не оставам без него, тъкмо заради суперобема, съчетан с блясък. При Джойко също сходни резултати, но сякаш е една идея по-балансиран. Секси хеър не съм ползвала.

Хидратиращият крем на Марокан не отменя в никакъв случай маската/балсама. Според мен никакъв финиш продукт на може да ги замени. Вече няколко дни ползвам този крем и продължавам да съм много доволна. Имайте предвид, че е възможно да поизправи леко начупените коси. При мен поне действа така, но аз нямам против. Още повече, когато косата се е изправила повече, само леко минавам с влажна ръка и тя пак се начупва.

# 521
Точно така е и при мен изправя Хидратиращия Марокан, а приглаждащия крем накъдря.

# 522
Пробвах шампоана SACHAJUAN Volume:
http://www.arlen.bg/product/2703/shampoan-za-obem-za-fina-kosa-s … hampoo-250ml.html
Комбинирах го с маската Керастаз Хрома рич, която по принцип с всичко ползвам - особено с шампоани за обем, за да не ми пресушават дължините.

Много приятен този шампоан: не действа като голяма част от продуктите за обем, които може и да напомпват косата, но понякога си имат странични д(ефекти) - фризита, втвърдяване, пресушаване. Този шампоан не прави много голям обем, но пък и по никакъв начин не причинява тези дефекти. Мек, деликатен, балансиран, държи се като от серия за боядисана коса - не сплесква, но и не разчита само на протеини, дава и хидратация, също блясък. Много подобен на Хрома Каптив.

Марката се използва в в един от най-елитните салони в София. Използват я и доста наши звезди. Наистина държи високо качество на продуктите.  Peace

marigold, упорствай с ампулите Керасаз и ще има ефект, стига причините за косопада да не са здравословни.  Радвам се, че съм ти помогнала. Дано нещата да останат така и занапред.  Hug

Бубе,  bouquet Удоволствие е за мен да сме на едно и също мнение.

# 523
Здравейте! Порових се в темата ви и видях,че сте пробвали и запознати с доста серии и марки козметика. Ще съм много благодарна ако някоя от вас може да ми препоръча подходяща серия от коята е доволна. Моята коса е доста проблемна зажалост..тънка, слаба, без обем, омазнява се за 24 часа и със горе долу сухи краища... Моля помагайте ..

# 524
Denica Laleva, пробвай серията Densifique на Kerastase - тя уплътнява и придава обем, но пък ако краищата ти са сухи - за тях си трябва отделна грижа и хидратация. Аз постоянно ползвам шампоани за обем плюс подхранващи маски - за мен тази комбинация е най-добра, но съм я установила чрез опит, чрез първоначално купуване на цели серии. Някои дами не препоръчват смесване на различни продукти, така че си прецени; опитвай и сама ще разбереш кое е най-доброто за твоята коса. За обем иначе са подходящи, както преди малко писах, шампоаните и на Редкен, Джойко.

Феерия, благодаря за инфото около тази непозната за мен марка. Ако трябва с една дума да определя шампоана им за обем, тя ще е "интелигентен" Simple Smile
Всичко у него е балансирано, премислено, без крайности. Сигурно чувството за хидратация идва от глицерина, който е част от съставките.

Общи условия

Активация на акаунт