Професионални серии за коса - тема 105

• 69 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Чукарландия
Denisha, кой гребен имаш ти и то за 12 лв.? Hug

Аз поръчах Гребен за коса с дръжка - 17 лв. Не са ми удобни гребените без дръжка. Mr. Green
Къде гледаш цените?

Обадих им се и поръчах от сайта. Peace

А иначе ги има и тук. Hug

# 661
  • Пловдив
Момичета, дайте отзиви за кератиновата серия на Чи, която е на промоция в Златна рибка https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podh … mc_eid=ffcb763468

Тъкмо и аз преди малко гледах тази оферта. Арлен също харизват CHI при покупка над 100лв. Тези защо така се копират напоследък   Thinking #Crazy!? Грам фантазия не инжектират в тези предложения.
На тази марка съм ползвала само коприната( пак от тази серия със златна капачка) и не мога да кажа нито, че е добра, нито че не е - ако сложех малко не се усещаше въобще, ако отпуснех повечко - ми омазняваше прекалено и не можах да и хвана златната среда. Преди много години ползвах термозащита и ми оливаше ужасно около пулверизатора. Ммммм, нещо не се сработих с CHI.

# 662
musita,благодаря ти  bouquet Преди да те прочета поръчах Парлукс 385 фуксия и сега ти ми затвърди решението като правилно  Flutter Party  Щерката избра цвета  Mr. Green Чудех се между цикламата и златното...Също взех и дифузер 110мм.Нищо не ми говори,но ще е достатъчен за двата ми косъма  Laughing

# 663
  • София
Браво Бубе! По-правилният избор си направила.

За Чи нямам вречатления, ползвала съм само олиото от тази серия, но не го харесвам никак. Силно протеиново е.

# 664
  • Плевен
musita,благодаря ти  bouquet Преди да те прочета поръчах Парлукс 385 фуксия и сега ти ми затвърди решението като правилно  Flutter Party  Щерката избра цвета  Mr. Green Чудех се между цикламата и златното...Също взех и дифузер 110мм.Нищо не ми говори,но ще е достатъчен за двата ми косъма  Laughing
Няма да сбъркаш, аз си взех същия цвят - страхотен сладък и бонбонен. Peace

# 665
ВИВИ,благодаря мила  Hug Heart Eyes  
musita,с такива настройки съм и аз-за бонбонен,свеж цвят  bouquet
Ще споделя после как е усещането  Flutter

# 666
На мен ми изпратиха като подарък балсамът на Чи. Полезна ми е и на мен информацията. Ще го пробвам, ако не ми хареса, ще го подаря на майка ми  Simple Smile

# 667
Момичета, дайте отзиви за кератиновата серия на Чи, която е на промоция в Златна рибка https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podh … mc_eid=ffcb763468

И аз се интересувам.

# 668
Аз харесвам Кератиновите Чи, поръчах си ги, като няма да ги ползвам сега, но офертата наистина е добра. Протеинови, наподобяват ми като ефект Редкен Екстрийм ш/б.Усеща се здравина и жилавост.Балсамът съм ползвала и с други шампоани, много го обичам, силен, разплитащ, никакви фризита не позволява.Поне при мен е много добър, няколко пъти съм го купувала вече.
Бубка, честит Парлукс, супер цвят!Предвиждам, че дифузера е точно за теб, ще ти оформи къдрици! Да кажеш като ползваш  Hug

# 669
СЕТИ,мерсиии  Hug Heart Eyes
За кератиновите Чи само хубаво мога да кажа.Купих ги още като пуснаха серията на пазара.Аромата е на круша,поне според моите сетива.Абе хубав и траен е.Само балсама без отмиване е по-особен.Ако се прекали,създава усещането за омазняване.

# 670
бубка честито!Много красив цвят сте си избрали.А дифузера със стърчащи иглички ли е?Аз взех този ,на който не са му стърчащи (ох,как го описах hahaha) и не се справям,дори след подробното описание на Вив,и се чудя друг ли да взема или да се предам newsm78

# 671
ПАТЕНЦЕ,дай линк кой си взела  Hug Уж на всички има стърчащи иглички  Mr. Green

# 672
https://www.hbb24.be/merken/parlux/parlux-diffuser-power-light-3 … fuser-1stuks.html
Този е и двата ми опита с него бяха безрезултатни,единственият плюс е че суша по-бързо.Мисля си за нещо като това
http://beautyexpert.bg/за-фризьора/аксесоари-за-фризьора/Parlux-difuzor-za-obem-profesionalni-seshoari-parlux-1
Води се универсален дифузер за обем,нещо не се получава с втория линк Embarassed

# 673
Хм,май такъв е и моят.11 см.Твоя колко се води?Обясниха ми че са 3 вида-малък,среден и голям.

# 674
На мен кератиновите Чи-та са ми един от любимите протеини! С тях постигам напомпаност без пресушаване. Но наистина с балсама без отмиване трябва да се внимава. Ако прекаля на мен ми матира ужасно косата, при правилното количество обаче става супер. Най-добре са ми четирите неща в серия.

Общи условия

Активация на акаунт