Професионални серии за коса - тема 105

• 69 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас / София
Ако има още от намаленията запланувала съм и втора поръчка с гребена ми, като пристигне ще си поръчам и балсама, а може би и крема . Да, аз Елексира го слагах на суха коса до сега, но явно пълният му ефект е на мокра  Heart Eyes

# 91
Biskvitka, благодаря, ще си помисля за ампулите на Лореал. Не съм в България и тук няма откъде да си купя няколко за проба. Трябва цяла кутия.
cityofangels, сега обмислям Еликсира на Керастаз за обем. С шампоана Денсифик пробвала ли си го?
Еликсирът наистина ли придава обем?
С него или с червения серум Pro Fiber косата изглежда по-обемна?

# 92
Вивиан, ще те върна доста назад във времето  Simple Smile за да ми отговориш на въпроса, който имам към теб  Simple Smile Във втора тема някъде след 15 страничка та до самия и край обсъждате едни кристали за коса на Алфапарф, които Иля беше препоръчала и повечето си ги купихте и бяхте изключително доволни от тях. И сега на въпроса, дали се сещаш как се казват и дали ги има още  bouquet Защото в цялата тема няма наименованието им, а само снимки, които не се отварят към днешна дата. И още нещо, намерила ли си продукт, който ги превъзхожда и за момента си най-доволна? Благодаря  bouquet

# 93
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,имам въпрос-използвах на Про файбър бялото кремче и сега си усещам косата отгоре,като лепкава.На какво може да се дължи това?Утре май пак ще се мие косата!!!!Относно въшките на мен ми похвалиха шампоана Паранит,даже тази вечер изкъпах дъщеря ми със него превантивно,но миличката сега се оплаква,че я сърбяла на моменти главата.Нямаме нищо принципно,но може нещо да и идва силен,незнам. newsm78

# 94
а някой има ли отзиви за другите серии на  про файбър- гледа мче хвалите само червената ?  а тя би трябвало да е най- лека и съответно не толкова ефективна, защото е за леко увредена коса.  newsm78
Ако трябва да имам само една серия това ще е лилавата на Профайбър.Много добра серия за третирана коса.
Червената серия се харесва повече от момичета с не много увредена коса.А за зелената май няма много отзиви,пробвалите оприличават аромата и на кюфтенца с кимион hahaha аз имам серумчето,то не ми мирише неприятно,но е водниста консистенция,много по-различна от кремообразната при лилавия серум и някак ми оставя чувството че нямам достатъчно термозащита.

# 95
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз имам зелената серия на Про файбъра,не съм особенно впечатлена,много бързо ми омазнява.Но пък съм сигурна,че косата има нужда от нещо по-сериозно защото в последните два-три месеца се престарах със боядисването.Но пък от Ливинг Пруфа съм впечатлена,не ми омазнява косата.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 01:18 от iv.elina

# 96
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Епона! bouquet

1. Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции? - все още избирам, когато купя, ще споделя. Hug
2. Ще си правите ли специална Великденска прическа? - не.
3. Какъв е вашият ритуал за косата и скалпа преди сън? - нямам такива ритуали. Peace

Във връзка с въпросите от темата, искам да си ги купя сега, моля, ориентирайте ме кои точно са хидратиращите шампоан и балсам на Мароканойл, от които сте доволни? Обърках се, незнам кои точно са: този Шампоан за суха и изтощена коса, този Хидратиращ балсам за всеки тип коса или този Балсам за суха и изтощена коса?!? Thinking

# 97
  • Бургас / София
marigold_ Червеният серум дава повече обем и плътност от Елексира, а Елексира трябва да се нанася на мокра коса, иначе ефекта на суха е много малък, да кажем почти никакъв. Ако съм на твое място бих си купила червеният серум, днеска получих поръчката си от Арлен, нямах никакви мостри, но го отдавам на това, че са били много натоварени.

# 98
Във връзка с въпросите от темата, искам да си ги купя сега, моля, ориентирайте ме кои точно са хидратиращите шампоан и балсам на Мароканойл, от които сте доволни? Обърках се, незнам кои точно са: този http://www.arlen.bg/product/2462/hidratirasht-balsam-za-vseki-ti … tioner-250ml.html
Този. Не Рипеър, а хидратиращата серия.

# 99
  • София
Ех, че страхотно оформена тема!

1. Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции?
Да, Сашахуан балсам и шампоан - хидратиращите. Ампулки за боядисана коса на Веледа. Засега е това. Преди това се отчетох с доста покупки и трябва да си сложа спирачки.

2. Ще си правите ли специална Великденска прическа?
Не!

3. Какъв е вашият ритуал за косата и скалпа преди сън?
Нямам такива. Достатъчни са ми 5-те стъпки за кожата  Rolling Eyes.
Всъщност понякога мажа дължините с живите витамини на Натура Сиберика и после с някакво масло, ако знам, че ще се къпя сутринта. Но кожата на гърба ми сякаш не харесва мазната ми коса и излизат понякога пъпчици (може би не слагам масло, което е ок за кожата), ето защо и това не съм правила скоро.

# 100
  • София
Добро утро! Аз влизам да споделя добри впечатления и да помрънкам едновременно.
Снощи се измих с ДПШ Лейбъл М, отдавна не го бях ползвала и след това сложих от бялата ампула Про Файбър. От нея конкретно най-добър ефект получавам след ДПШ, колкото и странно да звучи, а не след червения шампоан от серията. И след това пробвах червеното серумче Про Файбър. Три помпи нанесох на влажна коса, супер е като консистенция. Не го усещам да е утежнил, даже не го усещам никак като присъствие. Впечатлих се, че се изсуших сравнително по-бързо, и тази сутрин като пуснах пак сешоара да оправя чупката от ластика през нощта се изненадах че ме лъхна миризмата на серията. Явно аромата му е доста траен, защото друг път след бялата ампула не съм усещала да ухае косата и на другия ден.

И сега да се оплача. От джъмбо четката за сешоар Лейбъл М. Преди 1 година май я взех и скоро ще ме изостави сигурно. Пластмасовата капачка отгоре в участъка, който е близо до металната част с дупките се е напукала. Същото е и отдолу до дръжката.

Сега се чудя докато върви още намалението в Арлен, да взема една четка на Марокан, но от белите, не от тези с глигански косъм. Но ме притеснява размера че ще ми е малък - 55мм, а тази на Лейбъл беше 75мм и ми е супер като размер. Не си представям да си играя с по-малък диаметър. В същото време по клиповете в интернет достатъчно голяма ми се струва. Или пак същата да взема по-натам, че не е налична в момента. Ама пък ако кара по 1 година няма смисъл. Вярно, че нон-стоп ми е в ръцете и я ползвам ужасно много...
Дайте съвет!  Hug

# 101
3. не спя с масла, прешошове и подобни. не понасям найлони и кърпи по главата си докато спя. Отделно все се чудя да ви питам - абе момичета как лягате до мъжете си с тези мазнотии по главата?
Вечер слагам само някакъв продукт против косопад и се... парфюмирам...  Crazy Не че имаме сили да се помирисваме с ММ...
Пре уоша 3 мор инча който слагам понякога НЕ е мазен  Wink Изсъхва до половин час,няма аромат и не омазнява.Само прави косата много обемна.Не слагам шапки и найлони  Laughing Другите масла/олиа които си намазвам обилно вечер,доста преди лягане за да могат да попият са-Вела SP луксойл(ухае страшно готино),олио Мароканойл,понякога Наши арган.Не виждам какво може да отблъсне мъжа ми при тези ухания  newsm78 Дори напротив,гушка ме че му мириша хубаво  Laughing Като се замисля,всеки друг пре уош ухае страхотно-Еликсир Ултим,Терапист,Елистисайзъра с нероли...Каквото и да намажеш,все е привлекателно  Peace

# 102
  • Чукарландия
Във връзка с въпросите от темата, искам да си ги купя сега, моля, ориентирайте ме кои точно са хидратиращите шампоан и балсам на Мароканойл, от които сте доволни? Обърках се, незнам кои точно са: този http://www.arlen.bg/product/2462/hidratirasht-balsam-za-vseki-ti … tioner-250ml.html
Този. Не Рипеър, а хидратиращата серия.

Благодаря, Денс! bouquet

А шампоана, този който съм показала ли е? Защото на него пише Рипеър. Hug
Друг шампоан не видях на страницата. Освен още един за обем. Rolling Eyes

# 103
Не, няма го хидратиращия шампоан в Арлен.

# 104
  • Чукарландия
Не, няма го хидратиращия шампоан в Арлен.

Благодаря ти! bouquet
Жалко... Sad

Общи условия

Активация на акаунт