Професионални серии за коса - тема 105

• 69 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Денси, мусът Денсифик е с аромата на серията, аз слагам по една средноголяма "роза", не ми утежнява, дава плътност, обем, харесва ми.
Сити, като се има предвид, че и червеният профайбър серум и спреят за обем на Керастаз са ни любими и на двете...нищо чудно и с шампоанът Денсифик да стане същото  Grinning
Хриспа, аз съм с дълга до средата на гърба коса, фин косъм, така ги усещам Липидиум е силна маска, за доста увредена коса, аромата е страхотен, гъста, разнася се маслено.На мен, обаче дори тогава, когато се изрусявах, ми даваше "ефект мръсна коса" -утежняваше ми, слепваше...много неприятна ми беше.Ако косата не е много третирана и увредена, ще утежни.
Витамино Колор е лека маска и пази цвета, мирише на малинки, пухкава, неикономична, но много приятна.Дава виталност.
Интенз Рипеър, масово е харесвана от всякакъв тип коси, хубава, напояваща, на мен ми е хидратираща до лигавост, не разхвърчава, а и обемът се запазва с нея.
Митик не съм имала, мили са ме в салон няколко пъти с нея, хубава е, но аромата ми беше сладникав, иначе я усетих лека, не ми е утежнявала.

# 151
Lipidium маската на мен ми дойде тежка,а съм със суха коса.Подарих я на майка,която пък каза,че й зализвала косата и я подарила,от своя страна на приятелка.Същата тази приятелка е с 3 косъма и не виждам как маската пък на нея ще е добре.Въобще,тази маска мина през не знам колко глави. Laughing

На мен точно кремообразните финиши са ми любими и ми пасват повече от тези на олио основа.
Впрочем започнах да купувам Drybar,след десетки уау коментари из нета.

Започнах с Drybar 'Hot Toddy' Heat & UV Protectant (100 мл,$30),който представлява гъст крем,термозащитен,защита от слънчеви лъчи,дава обем,блясък и подхранва(има добри масла и екстракти във формулата,но не е натурална козметика),предпазва цвета.Ухае на букет от цветя и миризмата дълго време се усеща в косите.Доста хидратира,на трети ден съм и косата ми изглежда чиста и свежа(която никога не е било досега).Казват,че е за всякакъв тип коса,но най-добре сработва на фина,хвърчаща.Ползвах на подсушена с кърпа коса,а тази сутрин и на суха с цел - рефреш,количество,колкото две грахови зърна.Косата я пое,без да омазни,слепи.

Много добро впечатление ми направи още с първото ползване.

# 152
  • При децата ми
setony, в крайна сметка на теб коя марка най-много ти допадна, че малко се обърках? Simple Smile Crazy Hug

# 153
setony, в крайна сметка на теб коя марка най-много ти допадна, че малко се обърках? Simple Smile Crazy Hug
Най-много ми допада Интенз Рипеър,не оставам без нея.

Витамино Колор също обичам, но мисля, че на теб ще ти е прекалено лека;
От Липидиум ми допада аромата, но ефекта е ужасен на моята коса, от нея по принцип дават мостри, даже от ЗР, може да попиташ...

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Няма такава гадост за моята коса с това чудо http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber/univer … er-recharge-20-ml
Косата ми стана ужасно лепкава,като е влажна,а като изсъхна стана кошмар.Измих се с любимия си Ливинг за обем.На какво може да се дължи това,момичета?

# 155
  • Пловдив

Също така ви моля, да споделите разни мисли за муса Денсифик Керастаз.

Ползвам муса от скоро и в комбинация със сешоар косата ми изглежда в пъти по-добре от преди.Действително я чувствам по-уплътнена,а имам много тънък косъм,но въпреки всичко не прави чудеса и без сешоар ефектът не е същия.

# 156
Тук Велик ден беше отдавна, така че намаления не чакам, но пък продължавам да купувам безполезни неща и много ме е яд, че се затрупвам и нищо не ми харесва как ми се отразява на косата Sad. Последно закупих бустъра на Saxy Hair, но на моята коса е отврат това нещо. То дето обем никакъв не буства, ами косата ми мазна, наслоена, матирана, утежнена....Не е за тънки коси това нещо. Единия път го ползвах след Алтерна, стоях 5 минути с него преди да отмия. Като видях каква гадна ми стана косата, викам си сигурно стоях прекалено дълго. Този уикенд го ползвах след олаплекс 3 и Денсифика. Стоях 2 мин и отмих. Направо като изсъхнах още по-голямо мазало и пак мих Sick Sick Sick. Отказвам се от тоя бустър. Не е за мен. Друго, свършиха ми всички серуми за цъфнали връхчета на веднъж. И няма да купувам и от тях повече. Ефект не видях никакъв, колкото и да се мъчих да си го внуша. Взех си на Ливинг пруф Ш+Б за обем travel size, но не ми се пробват нещо. За по-нататък ще ги оставя. Значи като дръпна чертата само каквото Алтерна съм взела ми е свършило работа. Всичко друго изхарчени пари на вятъра.

Прическа за Велик ден няма да правя, че няма да има време да се замотавам със себе си Blush. Козунак ще правя, сладки, манджи.....

Преди сън слагам само на Grow Gorgeous серума за скалп в който съм влюбена Peace. Толкова да ми харесва аромата му...малко да поизчистя наличностите и ще си взема шампона и балсама. Дано и те да са със същия аромат.  Добре, че казахте трика с накапване на капките в ръка bouquet bouquet bouquet. Много удобно и икономично се действа така, иначе отдавна да го бях прахосала с капкомера на скалпа директно. Ефект не съм видяла кой знае какъв все още, но постоянствам.

Забелязвам и аз някакъв косопад, може и пролетен да е, въпреки, че не съм спряла да пия добавки какви ли не от предния август, като ги въртя и почивам от едни или други, грижи за скалпа и т.н.. Но и те не са ми помогнали кой знае колко. Явно каквото трябва да си падне поради каквато и да е причина, ще си падне не зависимо какво ще правим.

# 157

Също така ви моля, да споделите разни мисли за муса Денсифик Керастаз.

Ползвам муса от скоро и в комбинация със сешоар косата ми изглежда в пъти по-добре от преди.Действително я чувствам по-уплътнена,а имам много тънък косъм,но въпреки всичко не прави чудеса и без сешоар ефектът не е същия.
Винаги ползвам сешоар благодаря. Hug bouquet

# 158
  • София
Вивиан, ще те върна доста назад във времето  Simple Smile за да ми отговориш на въпроса, който имам към теб  Simple Smile Във втора тема някъде след 15 страничка та до самия и край обсъждате едни кристали за коса на Алфапарф, които Иля беше препоръчала и повечето си ги купихте и бяхте изключително доволни от тях. И сега на въпроса, дали се сещаш как се казват и дали ги има още  bouquet Защото в цялата тема няма наименованието им, а само снимки, които не се отварят към днешна дата. И още нещо, намерила ли си продукт, който ги превъзхожда и за момента си най-доволна? Благодаря  bouquet

Креми  Laughing Наистина, къде ме върна, ехейй  Heart Eyes
Търсих кристалите, но явно към днешна дата не се предлагат. Не бой се, не си изгубила много  bouquet Не само съм открила достойни заместители, но и сега като се сетя, нищо особено не бяха, както всичко на Алфапарф по мое мнение всъщност. Но за времето си, когато нямаше много марки на нашия пазар, бяха доста добри, наистина.
Та моите днешни любимци са Олиото на Марокан (и класическото, и лайт версията), Наши, Олео релакс серума, Кенди олиото на Алтерна, Лукс олиото на Вела, сигурно има и още, но в момента се сеща за тези  Hug
Не мога да повярвам, че съм писала във 2-ра тема  Crazy

Връщам се да ви чета, че пак имам много за наваксване.

# 159
  • Бургас / София
Vici75 след кой шампоан на Алтерна използваш бустера?
Сети 100 процента ще ти хареса шампоанът, Денсифик Simple Smile

densi лично на мен муса Денсифик не ме впечатли с нищо само с хубав аромат  Hug

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 19:52 от cityofangels

# 160
Семи ди Лино са кристалите на Алфапарф и са доста хубави.

# 161
  • София
Денси, има ли ги още? То е прозрачно, овално шише с бяла капачка ...

# 162
  • Пловдив
http://m.hqhair.com/matrix-biolage-cleansing-conditioner-fine-ha … 0ml/11125522.html някой има ли наблюдения от този продукт? И да попитам Бюти дали вече има впечатления от новите измивни балсами на Лореал, за сега ги виждам само в Америка ги има, пише хубави неща за състава  newsm78

# 163
Да точно така е, жълто мисля че беше на цвят. Виждала съм ги, но не помня къде.
Да това са кристалите. Ползваа съм няколко бутилки и не ми е цъфтяла косата. Тогава не ползвах други продукти, абсолютно никакви за финиш и съм сигурна в качеството им.

# 164
Да точно така е, жълто мисля че беше на цвят. Виждала съм ги, но не помня къде.
Да това са кристалите. Ползваа съм няколко бутилки и не ми е цъфтяла косата. Тогава не ползвах други продукти, абсолютно никакви за финиш и съм сигурна в качеството им.

http://angelcosmetics.bg/product/96/kristali-za-kosa-alfaparf-se … inating-30ml.html
Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт