Професионални серии за коса - тема 105

• 69 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Според мен трябва да се даде шанс на марка като Ливинг Прууф. Аз съм страшно доволна от продуктите които имам. Уникални са. В тази връзка искам да помоля за повече отзиви за шампоана и маската Ристор на марката, защото нещо ми се губят такива. Peace bouquet

# 541
Ами аз ги пробвах и не намирам нищо уникално в тях, напротив твърде обикновени са шампоаните и балсамите за моя косъм. Да не говорим за аромата, който просто не понасям. Финишите стават за косата ми.

# 542
Вив, ето този е http://www.arlen.bg/product/1622/udalzhavasht-eliksir-s-hayver-a … -elixir-50ml.html
Мерси за отзивите за Оро маската  Hug , аз обаче ще се въздържа за момента, за да видя реално само цвета на къната колко ще трае...Алтерна със сигурност са много щадящи към цвета, но дали ще изтрае към месец...много ми се иска да е така.

# 543
densi, ти ме застреля... Розов на цвят...  Confused Моя е бледо жълт...
Току що се измих с хидратиращата серия за първи път... Преди това постоях малко с пре-уоша на Терапист. После измих 2 пъти с шампоана, като първия път не разпени въобще, но втория път направи мека обилна пяна, не заплете косата...Мирише най-силно от всички останали продукти от серията, много приятно. После сложих маската - гъста жълта на цвят, постоях към 10-15мин, изплакнах и сложих малко от балсама, изплакнах почти веднага... На подсушена коса сложих от хидратиращия крем и от леката версия на маслото... Духнах много малко само в корените... За сега косата е доста омекотена, жилава и витална... Ухае много нежно и приятно, да видим как ще е откъм омазняване на корените утре и откъм заплитане на краищата.. Тези две неща са показателни за мен дали серията е подходяща за моята коса или не... Mr. Green

# 544
Денси, то затова има толкова марки. Hug Косите ни значи са много различни. Аз се мих само с шампоана и балсама за обем на Ливинг в продължение на цял месец, толкова много ги харесвам. Heart Eyes Дано някой да ми отговори и за Ристор.

Сетони, Алтерна имат патентована система за защита на цвета, която е използвана в почти всичките им продукти. Така човек може да си вземе продукти за подхранване, хидратиране, обем или блясък и в същото време да си запази цвета от отмиване. Майка ми много ги харесва заради това и не само. Peace

# 545
ВИВИ  Hug ,чудя се между два модела  newsm78 Дано скоро взема решение  Laughing

СЕТОНИ,дааа,в тон с цвета на косата ти е  Hug

# 546
А кои салони в София работят с Мрокан? Искам да пробвам  хидратирщия шамопан,но никъде не  е наличен онлайн.

# 547
Candy_girl в салони Еси вече са с Марокан .
Бубка, аз съм си поръчала този сешоар, скоро ще имам отзиви, но ти предполагам търсиш много по-висок клас...Щом си се насочила към Парлукс, не съм чула някой да се е оплакал от тях  Grinning .

# 548
Момичета, търся за дъщеря ми много, ама много разплитаща маска... Която да се справи и с най-заплетената дълга коса на минутата и без проблем... Laughing Някакви идеи? Даже в голяма разфасовка ако е, ще е по-добре...   Peace Към изглаждащите серии ли да се насоча или към хидратиращите?
Заглеждам Лореал, че са по-бюджетни и си мисля за Loreal Intense Repair, Absolut Repair Lipidium, Liss Unlimited или Mythic oil? Коя маска е най-добрата, ако някой ги е имал тези серии?
Аз съм ползвала преди само Митик, не е много силна тази маска като че ли и надали ще разплете от раз косата й.... newsm78

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 17:22 от lunna pateka

# 549
Restore на Living Proof е любимата ми серия от цялата им продуктова гама.Харесвам също така и нощната грижа,която за моята коса е най-доброто,което съм ползвала досега.
Имам маската,шампоана и балсама.
Още през февруари бях писала подробно за няколко серии.

Аз лично не съм уау уау за ЛП и далеч не са ми приоритетна марка и в парфюмерията ги подминавам.Бих пробвала продуктите за обем и интереса ми приключва до там.

Лунна,в детските серии съм 100% сигурна,че ще намериш разплитащи се грижи...защо тези тежки серии за детска коса? Ако държиш на някоя от изброените,Liss Unlimited ми звучи най-приемливо.Тя е по-лека,но не разплита особено.
Дъщеря ми е с дълга,гъста и супер заплитаща се коса.Ползва ш/б на fairly tales и дори сутрин се събужда без нито един възел.А моята коса я правят изключително мекичка.
Скрит текст:

# 550
lunna за голяма опаковка не се сещам,но еднократна бих ти препоръчала праймъра на Лореал липидиум-отговаря идеално на изискването да разплете на минутата.Веднъж много пресуших косата си и се оплете така,че мислех че ще я накъсам цялата ,но праймъра разплете идеално.Оттогава го поддържам в наличност.

# 551
Аз пак да повдигна въпроса и да попитам за сухия шампоан на Марокан http://www.arlen.bg/product/3650/suh-shampoan-za-tamni-kosi-s-uv … hampoo-205ml.html ?Някой пробва ли го вече? Пътуваме често през летните месеци и ще ми е удобен за път и когато не остане време да измия косата ще влезе в употреба .По скоро бих искала да прочета сравнение между този шампоан и другите останали/професионални и не професионални/ .Защото все пак цената му не е никак малка и не знам до колко си заслужава да се даде такава сума за сух шампоан .

# 552
bubka имам Парлукс 385,когато го вземах се чудех и за 3500,който беше малко по-евтин,а със същите характеристики,везните при мен се наклониха от това,че като по-нов модел,вероятно производителите са подобрили нещо.Много съм доволна,но нямам база за сравнение в този клас сешоари.
И един ужасно глупав въпрос от мен Embarassed от дифузерите се очаква да начупят косата ли или да изсушат по-бързо?
Защото скоро взех и дифузер за сешоара с очакването,че мога да начупя небрежно косата с него,но нищо подобно.Дали не ми трябва такъв със стърчащи иглички или просто функцията му не е такава? Embarassed

# 553
Бисквитка, този пепеляв оттенък е най-труден, особено на такива междинни цветове. 7цата и 8цата са такива нива, че в косъма все пак е оставен много пигмент, т.е. изсветляването е малко и за да се промени нежелан оттенък, то по-голямата част трябва да се покрие с друг пигмент. Не е както при 10ката, която е жълта и жълтото може да се коригира с лилаво и тонирането да става лесно с един шампоан. На Вела Color Touch боята има 7.1 в каталога, но при всички положения цветът ще стане по-тъмен ако вземеш същото ниво, защото демито реално покрива и потъмнява с 1 тон. Виждам, че имат 8.81 което е виолетово пепелно. Мисля, че може да ти допадне за поддръжка, доста пепелно изглежда на изображенията в гугъл.

Лис Ънлимитед маската при мен никак не е лека, напротив хидратира и омекотява доста стабилно косата ми. Последните два пъти, когато я ползвах и изразходих, се справи идеално със сухите ми краища. За да не се заплита косата трябва да е много добре хидратирана и порьозността и да е минимална. Контролирано пх-а и статичното електричество на косъма. Лунна, защо не и сложиш кокосово масло за час два по дължините? Мисля, че идеално ще и пасне на щерка ти. Ще срешите по-лесно докато е омаьана и след това при отмиване с по-мек шампоан косата няма да се оплете.

Мароканските ми маски преди да ги изразходя започнаха да миришат много странно, на пластмаса, явно от опаковките. Мина година и 2 3 месеца откакто ги бях купила и отворила, ароматът се промени последните два месеца. Това са първите продукти, които действително се променят и отчитам срок на годност. Явно нямат много консерванти.

# 554
bubka имам Парлукс 385,когато го вземах се чудех и за 3500,който беше малко по-евтин,а със същите характеристики,везните при мен се наклониха от това,че като по-нов модел,вероятно производителите са подобрили нещо.Много съм доволна,но нямам база за сравнение в този клас сешоари.
И един ужасно глупав въпрос от мен Embarassed от дифузерите се очаква да начупят косата ли или да изсушат по-бързо?
Защото скоро взех и дифузер за сешоара с очакването,че мога да начупя небрежно косата с него,но нищо подобно.Дали не ми трябва такъв със стърчащи иглички или просто функцията му не е такава? Embarassed
И аз не се справям с начупването на косата с дифузер Simple Smile Явно има някаква техника.Не съм се ровила и да гледма клипчета  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт