Професионални серии за коса - тема 105

• 69 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Бубе, не знам 385 дали е много лек, но и 3500 не е нещо невдигаемо  Mr. Green А и има значение каква коса ще се суши. Ако ще сушим Епона, Фрея или Джей ло, може би тежестта е от значение, но нашите 3,5 косъма изсъхват бързичко, да ти кажа  Laughing Пък и женска ръка с леко оформен раменен мускул си е красива (това е шегичка, Бубенце  Hug )
Шегата настрана, но сешоара не е тежък и е страхотен. Изобщо не се колебай.
Хихи,много си сладка ВИВИ  Laughing Mr. Green Hug Ми да,аз средно за 7 мин.се изсушавам,няма да се уморя за толкова време  hahaha

ПАТЕНЦЕ,нави ме еееееййййй!Колко ми трябва  Mr. Green  bouquet

СЕТИ  Hug

# 571
Аз съм с новия Парлукс. не 385 , а следващия модел., който се води най - лек и въздушен поток 85.Купих го за 209 лева , намален от изложението на панаира в Пловдив.Имам един стар на Ремингтон  и ще се опитам да ги сравня двата.ремингтона като , че ми изсушава косата по- бързо, но все едно е пърли.По- дълъг е и ми се уморава ръката повече.Парлукса е много компактен и като се суша с кръгла четка ми е по добре, защото ми е дълга косата.Имам чувството, че не изпича косата доста и ми седи една такава въздушна и мека , някак си лигава.

# 572

Искам да споделя впечатленията си от
http://malena-shop.bg/bioproten-ampuli-za-kosa-vyzstanovyavashti.html
Очарована съм.Някой го беше похвалил и аз направих емулсията,като я ползвах вместо балсам.С дълга коса съм,но в последните три месеца се смлях да се боядисвам и то все в русата гама.Горния ми пласт така изгоря,че и постригването на пластове не можа да замаскира положението.На пипане е ужасно,но не върви да се пострижа късо.Определено след първата ампула резултата е уау на пипане и вид.Ще продължа да ги ползвам.Определено мисля,че във случая на дъщеря ти ще ти помогне.
[/quote]

Iv, това значи, че ампулките пазят цвета, нали?( с пепелен отенък съм)
Как би ги определила - втвърдяват ли косъма? Косата ми е боядисана в сравнително добро състояние. Търся подхранване.

# 573
Момичета, страхотни сте... Много ми помагате в избора, че и аз една зодия съм дето все се колебае какво да е и накрая вземам всичко... Така ми спестявате пари... Joy
Оххх този Парлукс сега и той мира не ми дава, но пък идва лято, а аз не ползвам сешоар лятото, та може и да почака, поне до есента...   Crazy Или до някоя промоция на марката... Mr. Green Не че сега ще си спестя парите, просто ще ги дам аз друго... Например за терапевтична преса....  Thinking  Още се чудя от къде от чужбина да поръчам такава... newsm78

# 574
Бубе, Вив, не ви и трябва да знаете колко време се суша...  hahaha

Момичета, пак призовавам: давайте идеи за въпроси за запис! Какво ще ви е полезно? Да има ли марка и коя? Казвайте, че да не стане претупано като миналия път!

# 575
Сетони, и аз и Чаровна имаме приставката, която си показала. При нейната дължина се беше получило хубаво, качвала е снимка, обаче на мен не става така....То са по скоро фитили, като при мен в краищата не може да се оформи и се отказах да опитвам.
До колкото знам, се използва само на този модел, но ако имаш интерес мога да ти я пратя.

# 576
Сетони, и аз и Чаровна имаме приставката, която си показала. При нейната дължина се беше получило хубаво, качвала е снимка, обаче на мен не става така....То са по скоро фитили, като при мен в краищата не може да се оформи и се отказах да опитвам.
До колкото знам, се използва само на този модел, но ако имаш интерес мога да ти я пратя.
Имам тази приставка както е написала Ел и съм показвала снимки.Получават ми сладки къдрици тип Beach Waves и съм доволна .

# 577
  • Велико Търново
Благодаря ти, Фрейче bouquet

# 578
bubka трудно беше да те убедим ooooh! hahaha
Епона на мен с приближаващото лято,ще ми е интересно да чета за опита ви със стилизацията,в момента се оглеждам за продукт за небрежни чупки тип плажни вълни.

# 579
Ел, Чаровна, благодаря ви за отзивите  bouquet
Ел, аз обаче поръчах друг модел сешоар, а и точно за краищата ми трябваше, представях си къдрици  Laughing , благодаря ти, спести ми го.
Патенце, аз съм доволна от Бохо спреят на Алтерна, намачквам и начупва много приятно, точно вълни се получават.Свеж аромат, водниста консистенция, единствено при мен свършва доста бързо, хич не е икономичен.

# 580
Ел, Чаровна, благодаря ви за отзивите  bouquet
Ел, аз обаче поръчах друг модел сешоар, а и точно за краищата ми трябваше, представях си къдрици  Laughing , благодаря ти, спести ми го.
Патенце, аз съм доволна от Бохо спреят на Алтерна, намачквам и начупва много приятно, точно вълни се получават.Свеж аромат, водниста консистенция, единствено при мен свършва доста бързо, хич не е икономичен.
За колко време свършва ,че му се чудя доста? Simple Smile

# 581
nnnn82,благодаря за сравнението bouquet

ЕПОНКА,сигурно по половин час се сушиш  Crazy Аз сега ще се бухна в банята и ще засека сушенето с по-голяма точност Mr. Green

ПАТЕНЦЕ ,даааа  Mr. Green

ЛУННА ПЪТЕКА,аз моята я купих от Бютиексперт  Peace

# 582
  • Чукарландия
Моят сешоар също е Парлукс 385, скоро го купувах по препоръки на момичетата от форума, за което много благодаря! Лек, компактен, удобен. Супер ми е.  Heart Eyes Предишния ми беше Ремингтън, много по-тежък, а и нещадящ. Не могат да се сравняват Парлукс и Ремингтън - различни класове са. Peace

# 583
Чаровна, зависи от дължината на косата, от честотата на използване...Аз не го ползвам често сега, повече посягам към изправящи финиши. Иначе миналото лято, косата ми беше до плешките, пръсках обилно целите дължини, през ден-два го ползвах, за по-малко от месец ми свърши, приблизително, не си спомням точно...

# 584
  • Бургас / София
Привет, момичета завърнах се от почивка и снощи като пътувах си закъснях за полета и ме накараха да си нося целият багаж ръчно и ми махнаха всичките шампоани от сака  #Crazy . Добре, че изкарах един плик и всичко си запазих, сега трябва да ми ги изпратят само, че останах с Про Файбърите вкъщи и няколко шампоана, които не използвам. Поне олиото на Марокан и Елексира на Керастаз ми оставиха. Виждам, че сте коментирали сешоари пак, чудя се дали да не поръчам този на Ремингтон, който Дели ми показа  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт