Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 446
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Gotham City
Вчера гледах първи епизод на "Криптон" - сериал за дядото на Супермен Simple Smile Изглежда по-скъп от другите супергеройски сериали, които вървят в момента (имам предвид тези на Си Дабълю - "Светкавицата", "Стрелата" и т.н.) Сюжетът не е особено оригинален. Криптонското общество ми напомня за Римската империя - това ми изглежда малко преекспонирано; западняците страшно си падат по римската цивилизация и използват препратки къде ли не...

За сега ще продължа да го следя.

Как му е оригиналното заглавие? Не намирам нищо.

krypton се казва  bouquet (<- тия знаеш кой ти ги праща  Laughing )

# 571
Качили са първа серия на The Crossing . Звучи ми нтересно, довечера ще я изгледам.

Честно, хареса ми.
Прилича на 4400 и е с пропагандни елементи (темата за бежанците), но актьорите са добри, няма изсилване и като цяло изпълнението ми допадна.

# 572
Да, Krypton Simple Smile Ето му страницата в ИМДБ: http://www.imdb.com/title/tt4276624/
Между другото, създателят му е Дейвид С. Гойер, който беше създател и на "Демоните на Да Винчи" - сериал, който харесвах.

# 573
  • София
Един нов трейлър: Nightflyers по „Нощен летец“ на Джордж Р. Р. Мартин

Тъкмо мислех да си пусна Криптон  Simple Smile

# 574
Странно, още миналата година, като прочетох за този сериал на Мартин страшно ми напомни за "Смъртоносен хоризонт" ( Event Horizon). Мислех, че си въобразявам, но и трейлъра на това ми прилича...А Джордж Мартин твърди, че сюжетът е оригинален...

# 575
Вчера гледах първи епизод на "Криптон" - сериал за дядото на Супермен Simple Smile Изглежда по-скъп от другите супергеройски сериали, които вървят в момента (имам предвид тези на Си Дабълю - "Светкавицата", "Стрелата" и т.н.) Сюжетът не е особено оригинален. Криптонското общество ми напомня за Римската империя - това ми изглежда малко преекспонирано; западняците страшно си падат по римската цивилизация и използват препратки къде ли не...

За сега ще продължа да го следя.

Как му е оригиналното заглавие? Не намирам нищо.

krypton се казва  bouquet (<- тия знаеш кой ти ги праща  Laughing )

Мерси  Hug
Оценката е хубава. Ще му дам шанс нататък. Ще поизчакам да се съберат епизоди и субтитри.

А Демоните на Да Винчи и той ми е в списъка от години.
Ще го видим и него, ама кога не знам  Laughing

# 576
Някои хора му се дразнят. За исторически сериал не става (Леонардо ходи до Америка, в един момент), но на мен ми беше интересен. Бих го определила като приключенски с фентъзи елементи Simple Smile

# 577
Чакам последният епизод на Counterpart.Харесва ми,завързана история,има хумор (придимно черен),екшън,малко драма.

# 578
Може би се дразнят на фентъзи елементите, защото смятат, че трябва да е исторически, а не фентъзи.
Сигурно повечето неща са измислица.

# 579
Качили са първа серия на The Crossing . Звучи ми нтересно, довечера ще я изгледам.

Честно, хареса ми.
Прилича на 4400 и е с пропагандни елементи (темата за бежанците), но актьорите са добри, няма изсилване и като цяло изпълнението ми допадна.

И на мен ми хареса, ще го следя. Шерифът ми е грозновато-симпатичен, а Натали Мартинез (гледах я в Kingdom) ми е много приятна и се зарадвах на участието ѝ.

Изгледах и Missions. Не са наляли пари, макетчета, декори, пейзажи, но са проявили въображение. Не е чудо невиждано, но също ми се понрави
.

На Counterpart и аз чакам финал.

# 580
Може би се дразнят на фентъзи елементите, защото смятат, че трябва да е исторически, а не фентъзи.
Сигурно повечето неща са измислица.
Да, доста измислици има. Но все пак сериалът от самото начало се рекламираше като алтернативен - не би трябвало да има изненадани зрители.

Counterpart фантастика ли е? Мислех, че е трилър/мистерия? Все му се канех, но за сега не съм стигнала до него.

# 581
Този  The Crossing ми допадна. Не съм гледала още, но ми хареса резюмето. Запазвам си го.

# 582
Аз в момента чакам Into the Badlands, Западен свят и един за една русалка (Siren), който изглежда много долнопробно, но отдавна реших, че ще го гледам))
Скрит текст:

Внушавам ли си, или има нещо ужасно изкуствено в лицето на актрисата в главната роля?

# 583
  • Разпиляна във въображението
И аз чакам Вдовицата и Съни, 100-те...

# 584
  • Вестерос
Чакам the 100, handmaids tale, westworld, the expanse

Общи условия

Активация на акаунт