Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 448
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Counterpart фантастика ли е? Мислех, че е трилър/мистерия? Все му се канех, но за сега не съм стигнала до него.

От всичко изброено, че и драма. Wink Да не спойлирам, всъщност още в първа серия се разкрива, но слагам в скрито
Скрит текст:
Паралелен свят/живот.
  J.K. Simmons е страхотен в главната роля, изобщо доба актьорска игра. Мисля, че ще ти хареса.

Русалката изглежда да е с някакъв грим или маска.

Into the Badlands на 22.04.

# 586
Ще го започна по-скоро, щом има фантастичен елемент Simple Smile

Потърсих актрисата, която играе русалката - не съм я гледала в нищо и не мога да сравня, без да видя снимки в Гугъл. В трейлъра е с лещи, но като изключим това, пак изглежда изкуствено - за устните не съм сигурна, но носът й определено е опериран. А и формата на лицето й е малко странна...
Скрит текст:

# 587
Погледнах и снимки в гугъл и в имдб и ми изглежда добре, но в сериала ми изглежда изкуствена.
Играла е в Игра на тронове,но епизодична роля, не я помня.

# 588
Мисля, че е много подходяща точно за тази роля.

# 589
  • Вестерос
И аз така мисля и ще го погледна.

# 590
Забравих да спомена Изгубени в Космоса - и той започва скоро. Ще гледам няколко серии и от него, но по принцип такъв тип семейни фантастики не са ми много интересни. Напомня ми за Тера Нова от преди години - досадно е, когато в сюжета има замесени деца в главни роли, особено ако животът на някое е застрашен и трябва да го спасяват...

# 591
  • Вестерос
Може ли линк на този за изгубени в космоса

# 592
Ето страницата в ИМДБ - http://www.imdb.com/title/tt5232792/ От каста май "познавам" само Тоби Стивънс (Флинт от "Черни платна").

Рибуут е - има стар сериал и филм по същия сюжет, както и скорошни опити за сериал, които са останали на ниво пилотен епизод.

# 593
  • Вестерос
Мерси, ще се гледа

# 594
Започнах Counterpart; харесва ми. Освен това, на мен също ми напомня за Експериментът - само че епизодите са по-свързани, което за мен е плюс (винаги). Някой може ли да ми каже защо всички, освен основните персонажи, комуникират на немски език?

# 595
  • МАРС
Може половината от каста да не знаят инглиш Smile

# 596
Не - после разбрах, че агенцията се намира в Берлин. В началото, когато става ясно, тъкмо сгъвах едни дрехи и съм пропуснала този факт Joy
В първи епизод се появи за малко Джейми Бамбър от "Бойна звезда Галактика" - братът на Емили; едва го познах. Предполагам, че няма да го видим повече (още не съм изгледала всички епизоди), но е приятно човек да види познато лице Grinning Същото се отнася и за Сара Болджър, но нея съм я гледала по-скоро в други сериали.

# 597
  • София
А днес защо не излезе финала?

# 598
И аз проверих - не знам защо, но пише, че щял да излезе на първи април.

# 599
А днес защо не излезе финала?

В неделя го излъчват, аз в понеделник го тегля. И в IMDb е дадена дата 25.03.

Тук да кажа, че страшно ми хареса Altered Carbon. Джоел Кинамън е абсолютно перфектен Yum

Общи условия

Активация на акаунт