Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 87 053
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Не намирам нищо за втори сезон  Confused Няма да ви казвам , всичко ще ви се разкрие.

На мен пък Уинона ми хареса  Heart Eyes

# 181
И на мен много ми харесва Stranger Things. Изгледах 5 епизода на един дъх и днес ще го довърша. Рядко ми се случва сериал така да ми хареса, че да изгледам цял сезон за 2 дена.

# 182
Край!  Laughing
Само да заспи бебето и пускам.

Мнение за този: http://www.imdb.com/title/tt3513704/, хванах края на един от епизодите по тв и ми се стори интересен, заслужава ли си?

# 183
  • Вестерос
И аз за един ден изгледах 5-те и на другия останалите  Laughing

Иве, този го почнах миналата година след 3-та серия казаха, че ще го спират и го зарязах.

# 184
Тъкмо приключих Stranger Things. Възхитена съм. Нямам представа кои са тия братя Duffer, но Кинг трябва да работи с тях, ако иска творбите му да са успешно екранизирани. Самият той туитна въодушевен коментар:

@StephenKing
STRANGER THINGS is pure fun. A+. Don't miss it. Winona Ryder shines.

# 185
  • Gotham City
Тъкмо приключих Stranger Things. Възхитена съм. Нямам представа кои са тия братя Duffer, но Кинг трябва да работи с тях, ако иска творбите му да са успешно екранизирани. Самият той туитна въодушевен коментар:

@StephenKing
STRANGER THINGS is pure fun. A+. Don't miss it. Winona Ryder shines.

Ха, усеща се нотка на неговите творби, успях да го свържа с Firestarter и It, ако се позамисля, може и с още да го свържа, това ми напомни на първо време

# 186
Точно, точно, явно братята са му фенове. Влиянието от старите му творби е осезаемо, а в едната серия го споменават  Wink

Детството винаги е магично. Laughing  Много приятно чувство остава сериалчето, дано има втори сезон.

# 187
  • Gotham City
Харесва ми, че е само като лек полъх от тях, не е копирано, но си личи, че е вдъхновено от Master King  Mr. Green
Ще се надявам да има нов сезон, направен по същия начин, дори и да е друга история, с други герои

# 188
  • Вестерос
И аз за подпалвачката се сетих  Grinning

# 189
  • Gotham City
Сега като се заговорихме и пак ми се чете книгата, но не ми е вкъщи хах, може филма да изгледам Thinking

# 190
  • Вестерос
От около 6 години съм на 70 и някоя страница, ще я дочета,някога си  Blush

# 191
  • София
И аз изгледах, аз доволен  Party
/само дето не знам как ще стана утре за работа  ooooh!/
Много, много ми хареса, дано да има втори сезон, оставиха вратички.
От Кинг видях и То, и Кери, и Ланголиерите.
Не само го споменаха, ами единия полицай четеше Куджо  Grinning
Хареса ми колко изпипана беше атмосферата на 80`те, дрехи, прически, къщите, музиката.
А видяхте ли и сцената от Извънземното?
Децата с колелетата, и Ел на задната седалка, преследвани от колите, само дето не полетяха, ами Ел обърна буса  Heart Eyes
Скрит текст:
Дали остана жива, в друга реалност?
И май портала остана отворен?

# 192
  • София
Мнение за този: http://www.imdb.com/title/tt3513704/, хванах края на един от епизодите по тв и ми се стори интересен, заслужава ли си?

Не си го причинявай.
Много е зле. Е аз го изгледах ама защото направих грешката да го почна.  Laughing

# 193
Тиф, Дяволо, благодаря, ще го подмина.
Гледах първите два епизода на Странните неща, харесва ми, продължавам напред. Flutter

# 194
  • Вестерос
Според мен остана жива, шерифа й остави от любимата храна

Общи условия

Активация на акаунт