Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 87 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Emerald City  постери
Скрит текст:

# 196
  • България
Хрониките на Амбър се очакват на малкия екран!
   "Хрониките на Амбър безсъмнено са едни от най-известните и обичани фентъзи произведения, а сега им предстои пътешествие към телевизорите на милиони почитатели! С екранизация на класиката на Роджър Зелазни са се нагърбили Робърт Къркман и Дейв Алпърт от Skybound Entertainment, в партньорство с Vincent Newman Entertainment (Сем. Милър).

Робърт Къркман е известен с хитовия си комикс Живите мъртви, който също бе превърнат в изключително успешен сериал и даде началото на франчайз, разпростиращ се върху видеоигри, настолни игри, литература и какво ли още не.

В обявлението си, Къркман & Co. споменават Игра на тронове и как едно от силните вдъхновения на Джордж Мартин са били именно Хрониките на Амбър, като по този начин очевидно дават заявка да се намърдат в отворената от HBO ниша.

В момента се търси сценарист, който да адаптира книжния материал към формата на телевизията, а ние тихичко се надяваме проектът да види бял свят и да изглежда по начин, достоен за безсмъртната сага."
http://www.shadowdance.info/magazine/news/the-chronicles-of-ambe … -tv-announcement/

# 197
  • София
Оооооо супеееер, това ми е една от най-любимите поредици сред класиките в НФ и Фентъзи жанра.  Sunglasses
Но това е и много, много труден и рисков проект. Дано се справят, уфф.

# 198
  • Вестерос
Дано Simple Smile

# 199
  • България
И на мен ми е от най-любимите.
Дано се придържат към сюжета.
Мисля, че вече има техническа възможност, да се получи добър сериал.
 Praynig

# 200
Това би било много интересно, дали наистина ще го направят

# 201
Нямам търпение за Изумрудения град!  Heart Eyes Много красиви постери, но защо 2-3-ма от персонажите изглеждат като компютърни анимации - дали е нарочно или дизайнера е прекалил с ефектите?

# 202
  • Вестерос
Според мен са ефектите са постера Simple Smile

# 203
# 204
  • София
Според мен остана жива, шерифа й остави от любимата храна
А какви бяха тези, в чиято кола влезе шерифът накрая?

# 205
  • Вестерос
Някакви нови май, не разбрах, от правителството.

Скрит текст:
Според мен може и да продължат в един вид историята, Уил накрая нали изплю парче от съществото.

# 206
  • София
новият Пениуайз

Тим Къри беше ужасяващ навремето, още го помня  #Shocked, дано Бил Скарсгард се справи също.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 12:47 от Amidala

# 207
  • Вестерос
Местят Супергърл в CW , имаме вече и Супермен

# 208
  • Gotham City
Ох, е много ми е тъп този сериал, помъчих се да погледам първи сезон, е не можах, тъп, тъп, тъп! За актьорската игра не ми се отваря и дума, че нашата Супергърлка, играе все едно още си е в училищната пиеса, на някоя американска гиназийка

# 209
  • Вестерос
Тя играеше преди това в Глий  Joy

Общи условия

Активация на акаунт