Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 87 059
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Ама и то един Супермен. Толкова младежки ли трябваше да бъде? Че той трябва да е по-голям бре Crossing Arms

Само да споделя колко МНОГО харесах Стар Трек Отвъд Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
  • Gotham City
Тя играеше преди това в Глий  Joy

О за Бога! Това обяснява много Whistling

# 212
"Бари" също е бил в Глий, но това не му пречи да бъде идеален за ролята си. Грант Гъстин със сигурност ще е по-добрият Флаш (в сравнение с Езра Милър)  Simple Smile

# 213
На Супер момичето изкарах половин първи епизод и ми идеше да се застрелям.
Ама и то един Супермен. Толкова младежки ли трябваше да бъде? Че той трябва да е по-голям бре Crossing Arms

Само да споделя колко МНОГО харесах Стар Трек Отвъд Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, и на мен не ми харесва. Laughing А Супермен отделен сериал ли ще бъде?
Тъкмо довечера ще ходим с ММ да го гледаме, благодаря.
Настройвам се за размазване, все ласкави отзиви покрай мен, дано ми хареса. Flutter

# 214
  • Gotham City
"Бари" също е бил в Глий, но това не му пречи да бъде идеален за ролята си. Грант Гъстин със сигурност ще е по-добрият Флаш (в сравнение с Езра Милър)  Simple Smile

И това не го знаех, сигурно, защото никога не съм гледала и 1 минута от Глий. Ама Грант наистина перфектно си играе ролята, и ми е толкова сладък искам да го хвана и да го нагушкам  Joy

Супермен ми прилича на смотаняк.......кат' брат'чедка му Whistling

# 215
Супермена май е върколак в някакъв сериал, който не следя. Интересно е, че детската мечта на актьора е била да играе Супермен  Simple Smile
Ето го Грант - сладур! Heart Eyes (в Глий е гей, затова няколкостотин хейтъри писаха, че и в Светкавицата приличал на гей и не му отивало да сваля Айрис - добре, че позамлъкнаха напоследък):
Скрит текст:

# 216
На Супер момичето изкарах половин първи епизод и ми идеше да се застрелям.
Тъкмо довечера ще ходим с ММ да го гледаме, благодаря.
Настройвам се за размазване, все ласкави отзиви покрай мен, дано ми хареса. Flutter

Супер. Приятно гледане. Изпитах много чувства по време на филма Grinning

В Клуб Веселие участваше и сина на шефката й, който се опита да я свали. Явно на пичът все не му върви при тази. И в двата сериала удари на камък.

# 217
  • Gotham City
И според мен не му отива да сваля Айрис, но причините са ми съвсем други - изглежда като ЛЕЛЯ МУ  #Cussing out

# 218
И според мен не му отива да сваля Айрис, но причините са ми съвсем други - изглежда като ЛЕЛЯ МУ  #Cussing out
Laughing Е, да - младолик е, но всъщност е на 26...Кендис Патън (Айрис) е само с 2 години по-голяма.

# 219
В комикса с кой се сваля?

# 220
  • Gotham City
Laughing Е, да - младолик е, но всъщност е на 26...Кендис Патън (Айрис) е само с 2 години по-голяма.

И аз съм две години по-голяма, но ще му отивам повече  Blush

# 221
С нея е и в комикса, даже са женени - Айрис Уест-Алън:
Скрит текст:
Изглежда различно, но и той също - светло рус и с телосложение като на Супермен.

# 222
Е, трябва квота да се попълва, сигурно заради това е различна.

Сега се сетих отново за Стрелата и ме хваща яд Crossing Arms

# 223
  • Вестерос
Супермен няма да е сериал, а само ще се появява в няколко серии, иначе актьора е от Teen Wolf Дерек се казваше героят му

# 224
То ясно, обаче тайминга и лицето на този им куца Whistling

Общи условия

Активация на акаунт