Нови придобивки в гардероба - 44

• 191 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Честити придобивки! И двете ризо и шлиферо-рокли са много готини  Heart Eyes Откъде са?
Ааа ... и якето е уникално оригинално Wink С кеф да си ги носиш  bouquet
Благодаря! Grinning
Първата е Burberry, от ибей, а втората ми е закъснял подарък за РД от снахата, от USA.

# 31
  • София
goddess, чУдни са направо   Heart Eyes

# 32
  • Пловдив
Ох, тази пола с балерините ми взе акъла, от къде? Страхотна! Hug

# 33
  • в Кошера
Лу, мерси!  Hug bouquet

Много ги мисля напоследък очилата от първата снимка, само че чисто черни.  Simple Smile

Да се изкажа като заклет фен.  Mr. Green Heart Eyes
Моделът Шадоу е 2014 (моят е точно този нюанс от първата снимка; много любими!  Heart Eyes) От тях няма в чисто черно, в комбинация с хавана или бежово са.  Peace
В колекция 2016 има чисто черни (аз си взех тъмно сините  Heart Eyes). Моделът се води Андреа и са по-малки от Шадоу, стоят доста по-прибрано на лицето.  Peace
Точно черните са с уникална преливка на стъклата, стоят перфектно.  Heart Eyes

Понакупих си пролетни неща, ще споделя после.  Flutter

# 34
  • Бургас / София
Освен, Селин кои други марки предлагат такива очила? Вчера видях една мацка със сини стъкла и такава форма.

# 35
  • в Кошера
Точно така прави и 'отсечени' не се сещам да съм виждала на други марки.  newsm78
Реплики обаче (и сполучливи такива) едва ли липсват на пазара.  Peace

# 36
  • Sofia
Освен, Селин кои други марки предлагат такива очила? Вчера видях една мацка със сини стъкла и такава форма.

Малко офф, но зависи какво разбираш под "такива очила". Стъклата от тази линия на Céline са с преливащ се ефект и характерни шарки – близък като визия, например, е моделът Tom Ford Kristen, но като гледам, май стъклата не са gradient.

Очилата на мацката, която си видяла, нещо такова ли са били?

Иначе, и аз не се сещам за други марки, които да правят усилено подобен модел очила. Те са си запазена марка на Céline. Peace

# 37
  • Бургас / София
И аз не съм виждала, нито в оптики, нито в нета. Със сигурност са реплики тези, които съм видяла, а аз такива дрехи и аксесоари не пазарувам, особено очила . Аз по принцип питам за ей така горе да са прави, надолу може и по различни да са, но си търся точно такъв модел отгоре прави  bouquet bouquet

Black Cat, да точно такива, само че не толкова широки и не толкова големи стъкла . Повече ме интересува отгоре правият детайл Simple Smile

И Том Форд имат подобен модел така отгоре

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 13:08 от cityofangels

# 38
# 39
И от мен... Crazy
Скини...

Скрит текст:

# 40
# 41
Здравейте Simple Smile

Имаше в Pull and bear до скоро едни бледо розови сандали на платформа..докато се натуткам да отида да ги купя, вече гледам че ги няма качени в сайта ...

http://www.pullandbear.com/es/en/woman/women's-shoes-c29059 … ROSSOVER%20STRAPS

Нещо подобно като модел на това...Имате ли идея къде мога да намеря подобни?

# 42
  • София
Очилата от първата снимка още не съм ги измислила  Simple Smile, но след доста чудене взех тези кецове в крокодилския вариант.  Crazy  Heart Eyes

Скрит текст:

[/spoiler][/spoiler]

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 10:49 от Мihaela_z

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт