Малката Берен

И за всички празнуващи ...

беше споменала - тя е принудена да действа така и с оглед на последните събития е убедена, че Фарийа и децата й ще бъдат заплаха за живота на синовете и внука й. Много силни сцени по повод на Касъм, майчината болка и страх. Разделена между синовете си още веднъж...емоционални моменти, които ми въздействаха силно.
Дали с Мустафа ще са заедно и ще могат да общуват или кафезът е разделен на отделни стаи или килии?!

Само не знам, защо са го сложили в този пълен с конкуренция ден, при условие, че започва в средата на сезона и хората вече са загледали нещо друго. Лично за мен, би било по-логично да го сложат в по-спокоен ден, но те си знаят...просто ми е странно.

Дъгичка 
Апропо изгледах сериите на " Дръзкият и красавицата" и много ми хареса.Кево е невероятен ...много красив мъж и е страхотен с вързана коса ...

,

за Енгин.
това, че не ти харесва Мустафа, значи ли, че не харесваш образа или играта на актьора в този образ?! Има разлика. Това, че "Керим положи усилия и се предаде на правосъдието, но нещо не му достигна" - не одобряваш поведението на героя, изграждането на образа или играта на актьора?! Това не разбирам от поста ти. 

. Аз обръщам внимание на цялостната картина, на усещането, на емоцията, а не дали Енгин сяда като Керим и се почесва като Йомер....за мен това няма значение и не е важно. Ако се загледам, мога да кажа Киво като кого от предишните си герои пада и като кого се ядосва, но нямам такава цел и не ми е важно.

. А по отношение на визията сега - за съжаление ми се струва напълнял и подпухнал, но си е пак красив и не мога да отрека, че е талантлив. Лично за мен в "Менекше и Халил" беше най-добър. 
. При Даахан - да, физически в началото приличаше на Керим, а после на Йомер, но не и като игра. Това е важното за мен.
Препоръчани теми